28 ianuarie 2011

Mesagerii Lui de care tu trebuie sa asculti...

In profetul pe care il admir atat de mult si pe care Iisus vi-l recomanda, deoarece revelatiile facute prin acesta sunt special pentru a va pregati pe voi pentru Intoarcerea Lui, si ma refer la Jacob Lorber, deci prin acest profet si scrib Iisus povesteste printre altele multe situatii in care se afla oamenii dupa ce mor, in planul astral. Si avem situatia detaliata a tuturor nivelelor spirituale, de la sfinti si pana la cei mai mari pacatosi, ce se intampla cu ei dupa ce mor…

Povestea de fata se refera la un om care nu era nici sfant dar nici ultimul dintre oameni. Este vorba de un anumit prim ministru al Germaniei de acum cateva sute de ani.

Acesta dupa ce moare, vine la el un inger care ii explica faptul ca e un inger trimis de Dumnezeu si ca Dumnezeu ia in considerare faptul ca a avut o viata grea si plina de responsabilitati, ca stie ca a crezut in sinea lui in Dumnezeu si in Iisus desi nu a fost o persoana religioasa si ca , pentru a putea sa se apropie de Dumnezeu si sa urce in Imparatie trebuie sa indeplienasca anumite darcini pe care el, ingerul e trimis sa i le dea.

Prim ministru nostru este de accord si ii cere ingerului sa vorbeasca mai departe.

Ingerul ii spune ca deoarece a fost si este o persoana foarte orgolioasa va trebui pentru o perioada sa lucreze la o... ferma de porci….

Cand prim-ministru nostru aude asa ceva isi iese pe loc de fire si incepe sa arunce cuvinte urate supra ingerului alungandu-l si spunandu-i sa nu-l mai deranjeze cu asemenea prostii niciodata…

Foarte multi printre noi sunt intr-o asemenea situatie.

Prietene, cand mesagerul vine la tine, faci ce iti spune mesagerul ca nu a venit de capul lui si l-a trimis cineva la tine. Pe oricine ar trimite Dumenzeu la tine, il va trimite cu solie sa iti distruga orgoliul, care este cel mai mare obstacol intre tine si Dumnezeu si sa te initieze int aina umilintei si ascultarii de Dumnezeu. Oriunde este orgoliu, Dumnezeu nu poate sa intre, de aceea Iisus a fost prietenul tuturor celor sarmani si umili, pentru ca aceia il primeau imediat in inimile lor

Iar mesagerul niciodata nu o sa iti apara in haine de lumina ca sa te orbeasca si care sa iti certifice ca e intr-adevar un inger deoarece asta ar insemna incalcarea liberului tau arbitru si conditionarea ta.

Acesta este riscul unei astfel de aparitii si sa stii ca Dumnezeu desi uneori se manifesta si asa, precum in cazul lui Pavel, prefera sa ii educe pe oameni sa creada si mai putin sa creada datorita miracolelor, penru ca miracolele cel mai adesea nu modifica starea de cosntiinta si doar conditioneaza pe om.

Iata se intampla miracole prin biserici, dar credinciosii nostri raman la fel de prosti si inapoiati.

In schimb un gest spiritual face mai mult decat un miracol si este un miracol mult mai mare.

Spre exemplu papa care vine si imbratiseaza Romania si o numeste gradina maicii Domnului.… Iata un gest care cucereste inima lui Dumnezeu si numai cei fara inima pot sa il critice in prostia lor. Cata umilinta trebuie sa aiba liderul unei biserici ca sa sarute pamantul alteia? Si iata unde era mesagerul Lui, mesagerul pacii si al iubirii, al imbratisarii, al intelegerii, al iertarii... Iata unde era modelul, si pomul care poate fi cunoscut dupa fructe...

Iata aveti intr-adevar libertatea sa criticati si sa mustrati bisericile. Dar fiti obiectivi spiritual. Nu faceti ca smintitul pe care l-am intalnit zilele trecute si care s-a gandit sa atace biserica lovind in Iisus. In neghiobia lui s-a trezit imaginandu-si ca rastignirea este o inventie a bisericii.

Daca faceti astfel veti atrage si mania lui Iisus si a lui Dumnezeu. Si nu vorbesc prostii, Iisus e foarte vigilent impotriva acestora care spun prostii despre El pentru ca stie ca imediat se vor gasi alti smintiti care sa bata din palme si uite asa s-a si deschis o poarta spre infern.

Vrei sa ataci bisericile? Critica-i ca nu ii invata pe oameni sa se roage. Critica-i ca nu ii invata pe oameni sa se iubeasca si sa se binecuvanteze unii pe altii. Critica-i ca nu cunosc si nu imbratiseaza celelalte biserici. Mustra-i pe preotii ortodocsi ca nu spun adevarul despre sfintii catolici, si pe cei catolici mustra-i ca nu sunt modele spirituale… mustra-i pe ceilalti ca sunt speriati de icoane si de cruci.

Ce prostie imensa e acesta sa crezi ca daca oamenii s-au rugat 2000 de ani intr-un fel ar putea ca modul lor de a se ruga sa nu fie bun.

Iata unde duce somnul ratiunii. Ati incetat cu totii sa mai ganditi si ati inlocuit gandirea voastra cu sabloanele mentale si prejudecatilor unor neghiobi care au considerat ca icoanele sunt chip cioplit.

O, cate prostie, icoanele nu sunt chip cioplit sunt imagini care reprezinta pe Dumnezeu avand un efect exclusiv pozitiv deoarece ne amintesc de Dumnezeu, Iisus insusi si-a proiecat de-a lungul timpului chipul pe diferite materiale, lemn, pamant etc. Sau a aparut multor sfinti care au putut sa-I contemple chipul. Chipul cioplit adevarat este un simbol material care nu aminteste de Dumnezeu. O icoana cu Iisus este un obiect cat se poate de spiritual si de binecuvantat. Reveniti-va si nu va mai impungeti intre voi ci iubiti-va si imbratisati-va asa cum Iisus doreste.

In realitate nivelul vostru de contiinta este acelasi, ortodocsi, catolici, protestanti. Nu sunt diferiti unii de altii, cu absolut nimic , sunteti perfect egali. Criteriile lui Dumnezeu de departajare spirituala sunt cu totul altele.

Protestantul , dincolo de protestul lui care nu e decat unul impotriva a ceva exterior, are sanse egale cu catolicul la mantuire, pentru ca mantuirea vine de la iubire, umilinta rugaciune si ascultare fata de Dumnezeu si nu de la manifestarile exterioare , care chiar daca sunt diferite sunt unul si acelasi lucru.

Iisus a ingaduit aparitia altor biserici tocmai pentru a arata ca gratia nu coboara la ritual si la manifestari exterioare si coboara la sufletul si inima fiecaruia, daca exista puritate, iubire si intentii nobile in acel suflet si maia les umilinta. Voi sunteti chemati sa luati locul ingerilor cazuti de aceea umilinta este la mare pret...

Ce peisaj mai bun de compasiune decat acesti smintiti care cred ca numai biserica lor e buna si ca numai facand ce fac ei te poti mantui, si care nu acorda nici o sansa celorlalti. Si cunosc personal astfel de neghiobi care sunt f crediciosi si evlavioasi in biserica lor. Desigur Dumnezeu le acorda aceasta sansa si le va trimite calauze si invatatori care sa-i lumineze in timp, inclusiv in lumea de dincolo. Totusi exista un anumit punct in care daca nu ai acumulat suficient de mult, acel procent de 33%, daca nu l-ai atins, cazi in judecata si pierzi mantuirea.

Deci iubiti-va, acceptati-va si considerati-va egali. Evident ca nu iti cere nimeni sa participi la mai mult decat ritualul unei biserici. Dar Dumnezeu iti cere sa-i iubesti si sa-i binecuvantezi pe toti si sa nu-i judeci, considerandu-i egali cu tine, cu sanse egale de mantuire.

Dumnezeu vrea sa ii consideri frati pe toti crestinii, indiferent de biserica lor.

Invata de la catolici ca fac bine cum fac: ramai in biserica ta dar imbratiseaza-i si ajuta-i pe toti.

Iar daca vei fi atat de luminat incat sa transcenzi bisericile toate si sa descoperi biserica cea vie care este Dumnezeu, inseamna ca cerul si pamantul cel nou sunt mai aproape de tine decat ai putea sa crezi. Cand vei putea sa te apropii de Dumnezeu vei vedea ca toate bisericile apartin Lui si asa iti vor apartine si tie, la fel cu religiile, lumile si stelele...

"Fraţilor, nu fiţi copii la minte. Fiţi copii când e vorba de răutate. La minte însă, fiţi desăvârşiţi. "

Corinteni 14, 20

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu