27 ianuarie 2011

Cu IISUS si cu TATAL si cu DUHUL

Acest blog se vrea in primul rand unul de cultura spirituala. Nu una teoretica ci una practica, o revelare a efortului si tehnicilor spirituale care duc spre comunicarea, comuniunea si fuziunea cu Dumnezeu.
E adevarat nu am prea mult respect pentru cei care s-au nascut intr-o biserica sau religie si nu au macar o minina intelegere fata de toti ceilalti care la fel de intamplator s-au nascut in altele. Daca biserica ta e mai buna, atunci mergi si ajuta si pe ceilalti si demonstreaza prin intelepciune si atitudinea ta ca e mai buna. Altfel oricare ar fi bsierica sau religia ta tu esti la fel de primitiv spiritual ca si ateii si barbarii deoarece manifesti aceeasi atitudine ca si ei fata de aproapele tau. Ba inca ateii umanisti si cultivati sunt mai prietenosi si mai intelegatori cu ceilalti.
Datorita apropierii si efortului constant si zilnic de fi in comuniune cu Iisus, blogul are iata si o latura profetica si anticipativa, misionara. Aceasta fuziune cu Iisus nu numai ca il aduce pe El in mine dar odata adus El se manifesta , actioneaza , merge la ai Sai sa ii ajute.
Adevarat ca imi pare rau sa vad ca majoritatea crestinilor sunt una cu pamantul si nu stiu mai nimic de niciunele, inculti cu adevarat spiritual, si daca nici iubire nu au, o adevarata grozavie sunt.
Pentru ca iubirea tine loc la toate si cine are iubire le va obtine in timp si pe celelalte.
Este adevarat acest lucrur, aici este si se intampla ceva unic. Nu sunt ca ceilalti, ba chiar este posibil sa nu fiu ca nimeni cunoscut de voi.
Cu adevarat eu sunt un om la a carui masa ingerii, extraterstrii, zeii, Fiul si Tatal coboara impreuna si se inteleg minunat, pun la cale destinul umanitatii, isi impart misiuni unii altora se preamaresc si se binecuvanteaza si se inchina Tatalui…
Si stiu ca nu pretuiti Adevarul de aceea veti ramane in urma si va veti risca chiar viata vesnica. Dar cum sa riscati ceva ce nu ati obtinut inca? Poate in gratia Lui Dumnezeu va va trimite si dupa ce veti parasi aceasta lume slujitori care sa va convinga sa ii urmati. Dar oricand, veti vedea ca ce am spus si am facut aici era bun si adevarat.
Da, departe de a fi cel mai mare dar si tot la fel de departe de a fi cel mai mic. Am obtinut multe, multe obtin inca si sper ca le voi obtine pe toate pentru a-l preamari pe Dumnezeu asa cum El isi doreste.
El Tatal si El Iisus, deoarece timpul este scurt, vor sa fiti pusi in fata Adevarului indiferent cum veti reactiona. Desigur ei stiu ca tot crestinismul vostru e poleiala de suprafata si ca la primul vant mai serios se duce… dar macar atunci cand va veti linsiti veti constata si voi asta.
Tot ce v-am spus a fost bun si inspirat si binecuvantat.
Sunt unii care spun , noi trebuie sa stam cu capul in nisip ca strutul pentru ca Dumnezeu se va supara daca nu ne va gasi cu capul in nisip…
Dar priviti, de langa voi Dumnezeu va ridica mari ingeri… Eu vi I-am recomandat, in fapt El v-a atras atentia asupra lor. Dar desigur angelitatea este asemenea unui fagure de miere… Trebuie sa ai o anumita pasiune pentru dulciuri ca sa ai parte de ea.
Am a va spune ca daca miracole s-au intamplat deja pana acum , altele si mai mari se vor intampla.
Deja Tatal si Iisus ne-au vizitat pe cei mai multi.
Si acolo unde ei coboara spun lcururi uneori pe care nu le-au mai spus la nimeni, nici macar ingerilor… Iata iarasi o mare minune!
Si va spun ca sa stiti, nu vom fi o scoala numai aici, dar vom fi o scoala si in cer. Pentru ca oriunde se manifesta Tatal iata si scoala care rezista si in cer si in eternitate.
Este adevarat sunt altii mai puternici decat noi, dar iata, oricat de puternici ar fi intr-o confruntare directa noi castigam si vom castiga deoarece Aceia care sunt in spatele nostru sunt insasi ideea de putere si suprema Putere, suprema dreptate, suprema desavarsire. Iar noi nu suntem decat umile vehicule.
Acesta este miracolul ca l-am adus pe Iisus si pe Tatal. Noi toti iata am facut asta, si acestia doi si multi alti ingeri va vor sustine si va vor invata multe.
Fiti deci atenti ca am fost si suntem in prezenta Lor. Si sa stiti ca ei sunt ingaduitori cu cei umili si plini de iubire si ascultatori, ceilalti vor simti biciul lui Iisus, asa cum au simtit acum 2000 de ani comerciantii din templu.
Adevarat eu sunt nimic, dar daca in nimicnicia mea nu am gasit altceva mai bun de facut decat sa ma ocup cu invocarea lui Dumnezeu si a puterilor Sale…. Bucurati-va atunci si beneficiati. Pentru ca nu oricine poate sa faca asta si Tatal nu coboara prea des in gradinile Lui ca sa culeaga fructe coapte…
Si avem deja mai multe fiinte in care a Acestia doi isi gasesc placere si satisfactie si care au devenit vehicule ale acestora.
Tot ce va recomand este bun si este o lectie…
Cand Acestia doi coboara undeva , ei sunt asemenea unui Soare ce lumineaza la mare distanta aducand aceasta lumina peste toti cei care se afla in raza de actiune. Evident ca multe lucruri rele si in dezacord cu vointa lui Dumnezeu se afla si aici ca si in alte parti.
Dumnezeu atrage atentia, avertizeaza si da timp pentru indreptare si pocainta. Avertizeaza o data, de doua ori si apoi isi face un bici, ca sa fie inteles si de cei care nu il iau in seama…
Intelegeti ca toate acestea se intampla datorita acestei prezente.
De asemenea cei mai multi sunt asemenea unora care nu stiu sa pescuiasca si nici nu se pricep. Pescuitul aici inseamna daca vrei rugaciunea stiintifica. E adevarat ca poti sa te rogi oricand si mergand. Dar ai nevoie, dincolo de asta de o rugaciune adevarata care este asemenea unui dus cu duh sfant si nu doar asa cate o picatura cum ai obtinut pana acum…
V-am aspus acestea pentru ca daca nu veti tine cont de faptul ca Iisus si Tatal se afla aici deja, cu noi, nu veti putea intelege nici ce se intampla si nici nu puteti avea parte de darurile si mesajele lor.
Pentru ca numai cand suntem in Duh si in Iubire putem sa beneficiem de Dumnezeu la maxim.
Duhul si Iubirea sunt hainele cu care trebuie sa fim imbracati pentru a-l intampina pe Dumnezeu.
Cine nu are aceste haine nu numai ca nu va beneficia de Intoarcere dar nici macar nu va baga de seama…
Bucurati-va si Duhul si Iubirea si Cunoasterea sunt cu noi ! Pentru multi acum se hotaraste destinul lor pentru cel putin cateva sute de ani. Ramaneti in Duh si Iubire si in binecuvantari pentru ca altfel usa se va inchide si veti ramane pe afara, neudati si nepliviti... Si va veti usca...
1. Împărăţia cerurilor se va asemăna cu zece fecioare, care luând candelele lor, au ieşit în întâmpinarea mirelui.
2. Cinci însă dintre ele erau fără minte, iar cinci înţelepte.
3. Căci cele fără minte, luând candelele, n-au luat cu sine untdelemn.
4. Iar cele înţelepte au luat untdelemn în vase, odată cu candelele lor.
5. Dar mirele întârziind, au aţipit toate şi au adormit.
6. Iar la miezul nopţii s-a făcut strigare: Iată, mirele vine! Ieşiţi întru întâmpinarea lui!
7. Atunci s-au deşteptat toate acele fecioare şi au împodobit candelele lor.
8. Şi cele fără minte au zis către cele înţelepte: Daţi-ne din untdelemnul vostru, că se sting candelele noastre.
9. Dar cele înţelepte le-au răspuns, zicând: Nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă şi nici vouă. Mai bine mergeţi la cei ce vând şi cumpăraţi pentru voi.
10. Deci plecând ele ca să cumpere, a venit mirele şi cele ce erau gata au intrat cu el la nuntă şi uşa s-a închis.
11. Iar mai pe urmă, au sosit şi celelalte fecioare, zicând: Doamne, Doamne, deschide-ne nouă.
12. Iar el, răspunzând, a zis: Adevărat zic vouă: Nu vă cunosc pe voi.
13. Drept aceea, privegheaţi, că nu ştiţi ziua, nici ceasul când vine Fiul Omului. Matei 25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu