20 martie 2011

Despre Gaddafi si despre Iubire

Aceasta este parerea mea personala bazata pe o perceptie personala si evident cred ca este si punctul de vedere al lui Dumnezeu.

Gaddafi nu e un om rau ba chiar are suflet bun si mare.

A iesit prin multe in evidenta dar cel mai mult prin faimoasa garda personala exclusiv feminina.

Gaddafi iubeste femeile, ba chiar le adora si oricat ar crede unii ca a ales aceasta din motive militare pentru ca femeile ar avea putere de sacrificiu sau rapiditate in reactii mai mare, Gaddafi a facut asta ca un omagiu adus femeii, este felul lui de a arata ca adora femeia si de a-i acorda egalitate si respect, este daca vreti darul lui pentru femeia universala.

Tocmai de aceea Dumnezeu il iubeste.

Este adevarat ca este cam desfranat si ca probabil si-a facut de cap cu multe femei din acea garda, spre satisfactia lor de altfel, dar dincolo de dorinta sexuala bruta exista multa transfigurare si adoratie.

Cei care iubesc cu adevarat femeile le si daruiesc foarte mult. Unii le transfigureaza , altii le daruiesc comori foarte mari materiale sau spirituale, altii lupta ca ele sa devina maestrii sau initiatoare si lideri spirituali si altii ca Hristos le transforma chiar in martire si sfinte.

Cel mai putin iubesc cei care se straduiesc sa le lege de ei pe femei.

Aceasta e o forma subtila de gelozie care poate sa fie insotita de iubire.

Barbatii de pana acum au avut aceasta prosteasca fantezie si dorinta ca o femeie sa le apartina numai lor. Este posibil asta daca Dumnezeu doreste si cei doi sunt credinciosi si fac voia Lui . Dar cel mai adesea Dumnezeu doreste sa ne exorcizeze de gelozie si de aceea va crea situatiile necesare ca aceasta sa se intample. Fiti deci pregatiti pentru astfel de incercari daca sunteti pe Cale.

Ingerii nu pot si nu trebuie sa fie gelosi pentru ca Dumnezeu nu este gelos. Iar daca Dumnezeu este totusi gelos atunci vai de cei asupra carora se va revarsa gelozia Lui. Adica vai de cei care nu dau lui Dumnezeu ce doreste de la ei. Adica sa fie iubit mai presus de orice...

Daca Domnul imi daruieste mie o fiinta feminina care este iubita Lui atunci si eu trebuie sa o pot darui mai departe sau sa o las libera daca este nevoie.

Pana la urma gelozia este un test prin care trebuie sa trecem de atatea ori cat trebuie pana devenim imuni.

Si fiecare om trebuie sa stie ca nu este dator sa isi iubeasca numai contrapartea feminine sau masculina ci si pe Dumnezeu si pe ceilalti din ierahia cereasca.

In acest fel orice femeie are cel putin doi iubiti ba chiar mai multi de aceea e inutil sa fim gelosi.

Sa fim atenti ce a spus Iisus si care in evanghelia dupa Toma se pastreaza axact.

A spus sa dam lui Cezarului ce e al Cezarului, lui Dumnezeu ce e al lui Dumnezeu si , mare atentie, Iisus a spus: “si Mie ce este al Meu”.

Asadar atentie femeilor ca sunt datoare cu iubire in mai multe parti si aceasta iubire reprezinta de fapt pomenirea lor in Imparatia lui Dumnezeu.

Deci nu uitati sa imbratisati si pe Dumnezeu zilnic, si pe barbatii vostrii dar si pe Iisus sau alte fiinte care sunt intermediari intre voi si Dumnezeu. Totusi nu imbratisati pe nimeni decat la impulsul inimii, decat daca simtiti ca iubirea va indeamna sa faceti asta.

Cu cat suntem inconjurati de mai multi astfel de intermediari cu atat suntem mai binecuvantati si cand vom fi inconjurati de toti inseamna ca am ajuns in Cer.

Asadar iubiti si daruiti iubirea voastra in asa fel incat sa multumiti pe Dumnezeu. Veti sti daca sunteti aproape de El cui sunteti datori cu aceasta iubire si aceasta datorie va fi liantul intre voi si Dumnezeu. Unii trebuie sa iubeasca doar o persoana sau doua, sot si copii, altii sunt transformati de Dumnezeu in izvor al iubirii.

Sunt persoane prin care va iubeste chiar Dumnezeu. Aceasta iubire de la Dumnezeu va lasa intotdeauna liberi. Niciodata aceasta iubire nu cere sa fie primita, nu se vrea primita si nu vrea neaparat satisfactie si reciprocitate. Pentru ca este un dar, Daca veti recunoaste acest dar este ca si cand ati gasit un izvor al iubirii. Daca nu, nu aveti decat sa ramaneti cu cei care va iubesc pentru ei si nu pentru voi. In fapt aici e mare diferenta inrte cei acre l-au gasit pe Dumnezeu si cei care nu. Cei din urma vor cauta mereu o persoana de sex opus pe care sa se sprijine. Ceea ce nu e rau.

Iubirea lui Dumnezeu este o binecuvantare si un dar. Unii o prind din zbor si o urmeaza ca pe o urma ce duce spre paradis.

Incercati sa vedeti si sa descoperiti prin cine Dumnezeu va daruieste o astfel de iubire si cand v-o daruieste si cand nu.

Iubirea este si ea o taina, este asemenea anotimpurilor, uneori necesita departare si apropiere. Eu am comparat iubirea cu mareea. Orice apropiere necesita apoi o departare pentru ca o noua apropiere sa fie posibila. Nu va incrancenati in iubire pentru a nu o sufoca sau forta.

Iubirea este foarte sensibila si vede daca vreti sa va folositi de ea sau daca o daruiti cum ati primit-o.

Cel mai adesea nu iubim de la noi ci Dumnezeu iubeste prin noi. De aceea Lui ii apartine aceasta iubire…

Iubiti mult si intens asa cum ii place lui Dumnezeu.

Alt lucru pe care Dumnezeu il apreciaza la Gaddafi este faptul ca respecta autoritatea. Si un om care respecta alta autoritate decat a lui va sti sa respecte si autoritatea lui Dumnezeu.

Gaddafi este una devarat lider si este iubit de Dumnezeu.

Eu il sfatuiesc sa isi gaseasca refugiu undeva, la Hugo Chavez sau in Cuba sau in Rusia sau Iran.

Poate sa si moara ca un erou daca asta doreste.

Doamne iarta-l si ajuta-l pe Gaddafi!

Iar pe noi invata-ne sa iubim pentru a fi pe placul Tau, pe fiecare dupa rostul si locul Lui.

Sa fim atenti sa observam cu Dumnezeu daruieste iubire prin noi insine, fiecaruia dupa cum merita.

Orice Mireasa autentica are cel putin doi sau trei miri si trebuie sa stie sa ii multumeasca pe fiecare pentru ca iubirea lor este pentru ea precum ploaia pentru o floare, o ajuta sa creasca si sa infloreasca.

Iubirea si grija noastra sa fie Dumnezeu, dar sa fim atenti pentru ca uneori Dumnezeu coboara la noi pana in planul fizic...

Dumnezeu este Iubirea si Mireasa mea, cu El ma voi casatori si in mainile Lui voi pune viata mea si toate ale mele. Pe El il ador si slujesc si urmez, doar Lui ii sunt dator, glorie Lui care m-a rascumparat si m-a infiat si mi-a daruit o noua copilarie. Nu vreau decat sa ma bucur de prezenta Lui.

Sa fim copii, pentru inc-o zi... eterna...

8. Ti s-a aratat, omule, ceea ce este bun si ceea ce Dumnezeu cere de la tine: dreptate, iubire si milostivire si cu smerenie sa mergi inaintea Domnului Dumnezeului tau!

Miheia 6

2 comentarii: