21 martie 2011

Necesitatea ascultarii de Dumnezeu

Trebuie sa scriu neaparat acest text deoarece vad ca lucrurile nu raman mereu in vointa si gratia lui Dumnezeu pentru fiecare.

Vreau sa atrag atentia la modul cel mai serios ca daca spun sau cer ceva de la cineva, datorita faptului ca m-am apropiat deja foarte mult de Dumnezeu este foarte posibil, ca sa nu zic sigur, ca nu eu sa cer acel lucru si ca Dumnezeu sa il ceara si sa va fie contabilizat ca neascultare de Dumnezeu daca nu il faceti.

Deci daca Tatal va cere ceva si voi faceti fite si faceti pe mironositele in fata Tatalui este foarte posibil ca raspunsul Lui sa il tineti minte toata viata.

Safira si Anania au fost doua astfel de personaje care in fata lui Dumnezeu s-au gandit sa actioneze ca in fata oamenilor.

Oare trebuie sa imi cer scuze acum daca Dumnezeu e atat de aproape si va va penaliza?

Nicidecum ci trebuie sa va atrag atentia.

Sa stiti ca acest Tata are grija de mii de ani de spiritualitatea acestei planete si daca voi acum, cand El este atat de aproape, va ganditi in prostia si orgoliul vostru sa-l sabotati gandind ca aveti voi o cale mai buna, veti fi la randul vostru penalizati de El.

Intr-adevar El respecata intru–totul liberul arbitru si cel mai adesea nu atrage atentia chiar daca oamenii gresesc, daca nu sunt suficienti de copti si aproape de El.

Dar daca ati beneficiat de mangaierile si binecuvantarile Lui si in momentul in care va cere ceva ii intoarceti spatele, de dragul prejudecatilor si al orgoliului religios atunci veti primi o lectie cu siguranta.

Oare nu intelegeti spre ce va cheama Tatal? Veti pune bisericile voastre mai presus de Tatal cel viu si de planul Lui dumnezeiesc? Oare nu intelegeti ca El va judeca in curand bisericile odata cu intoarcerea Lui si nu vor mai fi biserici ci Biserica? Intrati deci in Biserica cea noua si cea vie care coboara din cer!

Ba chiar unii vor lupta cu foc impotriva acestui plan asa cum au luptat si impotriva lui Iisus.

Acest Tata este o suprema binecuvantare si este o mare minune ca suntem in acest punct in apropierea fata de El.

Daca Tatal a hotarat ca sa vorbeasca prin cineva pentru voi si unora sa va ceara in mod expres anumite lucruri asta inseamna ca daca nu ascultati veti simti foarte repede de cine nu ati ascultat.

Si Dumnezeu stie foarte bine cum sa aduca la ascultare pe cineva care il doreste dar nu prea il intelege sau nu vrea sa il inteleaga si este orgolios.

Sunt unii care vor sa puna planul lor de actiune mai presus de planul lui Dumnezeu.

Care nu vor sa recunoasca pe Dumnezeu cel viu cand vine la ei .

Sunt acestia care spun: Noi nu vrem sa trecem din clasa a patra in a cincea , noi vrem sa ramanem vesnic in scoala generala si sa slujim scolii generale.

O dar voi nu intelegeti cat de pretioasa e chemarea lui Dumnezeu si cat de putini si trec in clasa a V-a!

Asta nu este nici o problema dar Dumnezeu va impulsioneaza sa urmati scoala mai departe pentru ca va tot rugati sa se faca voia Lui, altfel v-ar lasa in pace.

Ia rugati-va sa se faca voia bisericii sau a scolii primare si veti vedea ca Dumnezeu nu va mai impulsiona deloc sa mergeti mai departe si va va lasa in linistea cadelnitelor si cantarilor voastre. O liniste mortala pentru unii deoarece de ar trimite chiar pe Iisus la ei, acestia nu vor iesi din cantarile lor deoarece in viziunea lor Iisus trebuie sa vina de undeva din cer inconjurat de lumina si ingeri nicidecum ca un om asemenea lor care sa ii cheme la lumina si ascultare.

Chiar si cel mai bland aspect al lui Dumnezeu are in mana cel mai adesea cate un intrument de impulsionare, altul decat iubirea.

Unii intra foarte greu in ascultare directa fata de Dumnezeu deoarece intre ei si Dumnezeu exista foarte multi intermediari.

Dar treziti-va , va spun ca de voi trebuie sa asculte toti intermediarii , de voi trebuie sa asculte toti papii si toti sfintii.

Treziti-va va rog si intelegeti Gloria lui Dumnezeu si a Tatalui ceresc.

Am spus atat de multe si unii cred atat de putine.

Nu va fi om de la cel mai mic la cel mai mare care sa nu trebuiasca sa asculte de voi.

Treziti-va si scuturati-va de toate hainele peticite in care umblati pentru ca Dumnezeu v-a pregatit altele divine si eterne si ametitor de stralucitoare.

Acum doar nu o sa-mi para rau ca acest Tata a coborat si la noi si ca vorbeste si aici?

Testati-l daca va tin curelele dar eu zic mai bine sa il ascultati.

Oricine va intra in acest fel de ascultare va fi binecuvantat asa cum au fost binecuvantati apostolii si daca ei au avut putere mai mare voi veti avea cunoastere mai mare. Asta la inceput deoarece puterea va creste cu timpul.

Dar eu va spun ca daca Tatal vorbeste prin voi chiar si ingerii va vor asculta inmarmuriti si va vor adora ca vehicule ale Tatalui.

Grabiti-va si ascultati ca stiu ce spun si stiu ce v-a pregatit Dumnezeu si nu puteti beneficia daca faceti pe desteptii si va considerati egali sau superiori.

Este o diferenta enorma intre a ingadui pe cineva si a asculta. Daca Dumnezeu vrea sa va faca supriza sa se ascunda chiar El in acel ingaduit si vrea sa fie ascultat?

Intr-adevar veti vedea ca fiinte cu mult mai mari decat voi vor trebui sa intre in ascultare pentru ca altfel nu vor primi binecuvantarea lui Dumnezeu.

Si daca noi suntem martori ai acestor minuni nu ne vom bucura?

Oare il veti judeca pe Dumnezeu acum? Nu stie El mai bine cui sa dea puterea si pe cine sa ridice?

Cand ochii vostri se vor deschide si veti intelege tot ce va daruieste si vrea sa va daruaisca Dumnezeu veti fi fericiti pana la extaz.

Pana atunci fiti vigilenti si incercati sa vedeti prin cine va vorbeste Tatal si ce doreste de la voi.

Uneori pur si simplu trebuie sa ascultati pentru ca sunt lucruri la care nu puteti sa ajungeti singuri prin iubire si impuls interior si trebuie sa ascultati si Dumnezeu doreste sa ascultati.

Voi il ispititi pe Dumnezeu si ii porunciti lui Dumnezeu in loc sa ascultati de El.

Gratia si Duhul lui Dumnezeu coboara peste voi si voi spuneti unde este porumbelul sa vedem porumbelul ca sa credem ca este Duhul Lui…

Tatal trage clopotul o data de cel mult doua ori. Daca va faceti ca nu il auziti va va lasa in ale voastre si va primi pe altii care se vor grabi la chemarea Lui. Si vor trece zeci si sute de ani pana sa mai fiti atat de aproape de El, daca veti mai avea aceasta sansa.

De aceea nimeni nu este bun pentru Dumnezeu decat cel care il cauta cu disperare, il pretuieste atat de mult incat orice semn de la El este precum o oaza si orice cuvant precum apa pentru insetat.

Voi acestia care conditionati manifestarea lui Dumnezeu ba chiar ii impuneti lui Dumnezeu sa se manifeste cum vreti voi va aflati in situatia de a-l pune pe Dumnezeu sa reintre in scena deoarece nu va place voua cum a intrat, deoarece nu a imbracat hainele bisericii voastre si nu poarta in piept insemnele religiei voastre.

Dar Dumnezeu nu va iesi din scena si este foarte posibil sa iesiti voi daca nu ascultati nici la cererea lui expresa.

De aceea va spun fiti cu mintea treaza pentru ca Intoarcerea lui Iisus are legatura si cu extraterestrii si cu unirea religiilor.

Intoarcerea lui Iisus este asemenea unei Iubiri atat de mari ca toti cei care o vor simti vor imbratisa pe toti oamenii ba chiar si extraterestrii. Si cei care nu o vor face vor fi judecati si vor muri si nu va mai fi loc pentru ei in aceasta lume, iar in cer nici atat.

Apocalipsa este plina de metafore iar mesajul evangheliei de parabole pe care voi doar aveti impresia ca le intelegeti.

Eu am tras anumite clopote foarte tare si am strigat cat de importante sunt anumite revelatii pentru Iisus si pentru Dumnezeu.

Putini au luat in seama ba unii , in prostia lor s-au gandit chiar sa critice ceea ce Dumnezeu vrea sa preamareasca.

De aceea fiecare va primi dupa iubire si actiuni. Judecata si dizgratia merg mana in mana.

Si Iisus va spune inca odata :

46. De ce-Mi ziceti: "Doamne, Doamne!", si nu faceti ce spun Eu?

Luca 6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu