21 martie 2011

Vor sfarsi bisericile strivite de zidurile cetatii celei noi, ale Noului Ierusalim?

Ceea ce am spus si am profetit este adevarat si se va indeplini.

Praful se va alege de toate bisericile voastre si de cea ortodoxa si de cea catolica si de toate celelalte.

De ar fi sa treaca o mie de ani dar asta se va intampla si toate vor fi istorie.

Asta pentru ca nici cei mai luminati slujitori ai lor nu pot sa recunoasca spiritualitatea celorlalte.

Adevarat este aceasta ca liturghiile voastre si impartasaniile si spovedaniile voastre sunt deja istorie. Voi nu il recunaosteti pe Dumnezeu dupa Duh si nu il recunoasteti nici cum.

Dar veniti, Dumnezeu va va da posibilitatea sa il rastigniti inca o data ca judecata voastra sa fie pe deplin meritata si soarta bisericilor sa fie pecetluita.

Crestinismul vostru este un fariseism care nu se bazeaza pe cunoastere si perceptie directa a lui Iisus si a lui Dumnezeu si nu aduce cunoastere si intelepciune.

Iata aceasta este judecata lui Dumnezeu pe care n-o stiu nici ingerii si nici sfintii.

Nu vor intra in cetatea cea sfanta decat cei care s-au desavarsit in multe vieti si prin multe morti.

Nu mai este mult si bisericile vor deveni nu numai nefolositoare dar piedici in calea desavarsirii si atunci veti sti ca sfarsitul lor e aproape.

Mesia vine pentru voi asa cum a venit si pentru evrei.

Ca si ei nu il veti accepta si nu il veti primi pentru ca Intoarcerea Lui este sfarsitul bisericilor voastre.

Mai fericiti si mai usor va fi de cei care nu au alta biserica decat Evanghelia. Dar nici acestia nu stau bine pentru ca nu il pot recunaoste pe Dumnezeu decat acolo.

Dar oricate biserici s-ar naste ele sunt la fel deoarece nu se nasc din Dumnezeu ci din oameni si nivelul lor de constiinta e acelasi.

Erori la fel de mari sunt in toate bisericile si nici una nu este superioara si daca este superioara in ceva este inferioara in altceva.

De aceea este timpul sa apara biserica cea noua si eterna care coboara din cer…

Nici urma de bisericile de astazi in viitor nici Misa si nici Masonerie nu mai exista, si acestea tot biserici fiind.

Mai rau este ca pe langa lucrurile bune care vi le-au dat bisericile v-au si conditionat foarte mult.

Si pe cat de dragi v-au fost pe atat veti fugi de ele cand le veti vedea saracia in lumina lui Dumnezeu.

Cine nu poate sa lase totul in urma inclusiv propria biserica pentru Dumnezeu nu va putea sa aiba parte de El.

Nimeni nu va intra in cetatea cea sfanta decat aceia care nu mai au alta biserica decat Dumnezeu.

Cu adevarat m-am straduit sa va cert si sa va mustru pentru ca sa va consider egali si sa va pastrez in iubirea mea si in binecuvantarea mea.

Dar asta nu se mai poate si cine nu va asculta de Dumnezeu nu va fi ingaduit si va fi indepartat.

Iar cine spune erezie la ce Dumnezeu spune sfant va simti dizgatia si judecata lui Dumnezeu oricine ar fi acela. Si sfant din ceruri de ar fi.

Nu are Dumnezeu nevoie de voi si nici cerurile nu va duc lipsa, dar daca sunteti interesati de desavarsire si ascultare de Dumnezeu, va vor acorda atentie.

Voi acestia care ati avut sansa sa ascultati direct de Iisus si nu ati facut-o chair daca Iisus va iarta, Tatal vede si va va departa de El.

Tatal nu tine langa izvor farisei si mironosite, pentru ca sunt destui insetati care astepata binecuvantarea lui Dumnezeu.

Sa alerge ingerii dupa voi in lumea cealalta daca sunteti pretiosi pentru cineva. Dar alegerea si judecata se fac acum in aceasta lume dupa cum o sa vedem.

Cine sunt Doamne si ce voi fi? Ce vrei tu sa fiu voi fi. Judecata si binecuvantare, de dragul Tau si pentru Tine orice forma de slujire este o gratie fara margini.

Calau voi fi Doamne daca nimeni nu vrea sa ocupe aceasta functie si judecator voi fi daca asta trebuie. Bici voi fi daca de Iubire si blandete nimeni nu mai asculta.

Orice doresti Doamne nu mai sa fiu langa Tine si in apropierea Ta si sa lucrez pentru Tine.

Fa-ma Doamne frate cu El si cu toti cei care vor sa urce pe cruce pentru a ramane in ascultare fata de Tine!

Multe sunt crucile si formele lor.

Doamne nimic nu este mai greu de dobandit decat un loc in apropierea Ta si orice eforturi si sacrificii sunt nimic pe langa asemenea binecuvantare.

Doamne multe maini ai si multe binecuvantari in ele. Dar in unele ai securi si biciuri si tepuse .

Asa si noi Doamne , dupa chipul si asemanarea Ta.

Doamne am fost cu Steaua si ti-am vestit nasterea dar voi sti sa folosesc si biciul vestind Anul cel Nou si noua Ta venire.

Fie ca cei care dispretuiesc cele sfinte ale Tale si sfintii tai cei noi sa simta biciul maniei Tale si sa intre in ascultare fata de Tine!

Orice judecata este dreapta deoarece ea vine dupa deplina cunoastere si incercare a celui jduecat, vestita dinainte de cuvantul si vointa lui Dumnezeu.

Oricine este in gratia lui Dumnezeu va fi salvat chiar daca va fi gasit pacatuind si oricine nu este in Gratie adica in Duhul Lui chiar daca va fi gasit cu numele lui Dumnezeu pe buze va fi judecat.

Si veti fi incercati pana ce va va cuprinde disperarea si pana ce veti renunta la toate de dragul lui Dumnezeu.

Judecata inseamna ca Dumnezeu sa vada partea goala a paharului oamenilor si bisericilor.

Biserica cea eterna coboara din cer si cine va intra in ea va trai vesnic, ceilalti vor ramane pe afara chiar daca vor avea cadelnite in maini si patrafire pe piept.

Si desi nu puteti sa credeti asta Dumnezeu va intoarce lucrurile in asa fel incat sfintii vostri vor veni pe pamant sa primeasca binecuvantare.

Si aceasta se intampla deoarece Tatal are planuri cu totul iesite din comun pentru copii Lui cei iubiti.

Sunteti pregatiti ? Deoarece a doua venire este la fel de tulburatoare si bulverasanta ca si prima si , mare atentie, rolul evreilor de atunci este jucat de crestinii de astazi.

Ceea ce s-a intamplat cu iudaismul in raport cu crestinismul se va intampla cu crestinismul in raport cu aceasta noua biserica ce coboara din cer…

Si il veti rastigni pe Hristos chiar voi slujitorii bisericilor, ca si atunci…

Si veti cere ca slujitorii Lui cei vii sa moara , sa fie rastigniti, sa mearga in iad….

Si totul a inceput, si a inceput cu voi... Si judecata si binecuvantare si cernerea si alegerea...

Cine vine?

5 comentarii:

  1. Ai spus mari adevăruri în legătură cu Bisericile. Ceea ce le va distruge din interior este lipsa iubirii - a iubirii pentru aproapele din celelalte biserici, care este văzut exact ca un samarinean netrebnic.
    Toate lucrurile despre care ai spus, se vor întâmpla. Însă până atunci, va trebui să ne străduim să putem noi prelua funcţiile bisericilor iniţiale. Noi, ce mulţi, şi căutători de adevăr...
    Până ce acest lucru nu se va întâmpla, până ce nu vom ajunge la statura primilor creştini, care făceau vindecări şi alte minuni doar prin rugăciune, Dumnezeu va mai păstra încă Bisericile. Cu toate greşelile lor!
    Desigur, va veni acel an - 2012 - când se spune că acelor angrenaţi pe drumul spiritual Dumnezeu le va da o şansă să parcurgă mai multe etape o dată. Poate că atunci, se va ivi acea nouă Biserică, fără ritualuri, şi fără micimi ideologice. Chiar dacă va trebui să îndure prigoane, membrii ei vor şti că Dumnezeu îi susţine. Ca şi pe primii creştini!

    Mulţumim pentru cuvintele adevărate! Să ne întâlnim cu toţii în acea nouă Biserică!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iată, am găsit o pildă grozavă, apropos de diferitele vederi religioase:)

    http://da-ksha.blogspot.com/2011/02/pilda-budista.html

    Mi se pare atât de sugestivă, încât nu am rezistat să o pun la vedere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iata, "miscare adaugata la miscare si lumina ce-o zaresti din soare”… Profetie adaugata la profetie, exact asa cum spui tu este.
    Acea biserica este chiar Dumnezeu cel viu, oamenii vor intelege cum poate fiecare dintre ei sa ajunga una cu Dumnezeu cel viu si ei vor fi templele si bisericile una cu El, templele se muta din exterior in interior …
    Binecuvantarea ta e foarte buna, sa ne intalnim in Dumnezeu adica.
    Eu as zice mai degraba ca si cei care l-au intalnit pe Iisus si au stat in preajma Lui care nici macar nu se numeau crestini, dar care erau una cu El.
    Sa ne numim dupa numele lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. > Cred ca nu trebuie sa fii un om religios ca sa fii credincios .
    Cei indoctrinati ,cred in Dumnezeu de frica, cei liberi de doctrine , cred in Dumnezeu din convingere.
    La credinta in Dumnezeu trebuie sa ajungi singur, nu prin constrangere. Nu ?

    > O fi Masoneria o religie, dar cu siguranta nu este in slujba lui Dumnezeu , ci slujeste altor forte, contrare Lui.

    >Stii, de multe ori m-am gandit daca noi, nu suntem cumva doar o lume virtuala creata de alta civilizatie si in acest "joc virtual" al lor,ne sunt prezentate "n" variante de parcurgere a acestui "joc al vietii" iar in functie de varianta pe care o alegem ne ridicam sau ne scadem vibratia.
    Si, poate acum la sfarsitul acestui joc, vor fi selectati doar acei oameni care au reusit sa se descurce cel mai bine, care au reusit sa invinga toate obsacolele intalnite, ramanand totusi in energia lor.
    Deci vor fi selectati doar acei puternici si curajosi si care nu si-au scazut vibratia .
    Nu este interesanta aceasta varianta?

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Intr-adevar suntem o lume virtuala, dar si foarte reala in acelasi timp.
    Scopul este cunoasterea lui Dumnezeu si fuziunea cu Dumnezeu.
    Acesti oameni habar nu au cum se poate obtine asta. Dar cealalta "civilizatie" care ne-a creat, adica Cerul, nu vrea sa ridice decat pe cei care emrita si se dovedesc folositori si o incantare pentru Cer.
    Suntem cum bine s-a spus o pepiniera. Si aici avem destui si copilasi si tineri dar si fiinte mature spiritual. Fiecare la nivelul Lui obtinand ce poate sa obtina.
    Cine se trezeste din virtualitate si se straduieste sa lucreze pe Dumnezeu descperind incet incet Adevarul Iubriea si Desavarsirea va obtine binecuvanatrea si calauzirea Lui.
    Cei care se tin strans de usile bisericilor lor, care sunt in fapt pulbere in fata desavrasirii lui Dumenzeu, numidu-le sfinte pe ele, in loc sa laude sfintenia lui Dumenzeu si sa se tina de El strans, vor ramane in mana cel mult cu clanta acelor usi de biserici pentru ca, in timp, toate se vor prabusi.
    Si numai Dumnezeu cel viu si gratia Lui folosesc la ceva, restul e sminteala si istorie.
    Daca ar fi fost vreo biserica cu adevarat pe placul Tatalui, nu ar fi judecat Dumnezeu lumea si nici nu ar fi anuntat sfarsitul ei.

    RăspundețiȘtergere