21 martie 2011

Prezenta lui Dumnezeu si Adevarul Lui cel greu de acceptat

Desigur sfarsitul bisericilor este profetit in Apocalipsa, dar pentru mine este totusi o prefetie deoarece am spus-o inca inainte de a o cunoaste de acolo si apoi Domnul m-a condus si mi-a aratat sa am incredere in ce aud de la El confirmandu-mi astfel ce aud, mai exact in Apocalipsa 21, 22

2.Şi am văzut cetatea sfântă, noul Ierusalim, pogorându-se din cer de la Dumnezeu, gătită ca o mireasă, împodobită pentru mirele ei.

3.Şi am auzit, din tron, un glas puternic care zicea: Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii şi El va sălăşlui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi însuşi Dumnezeu va fi cu ei.

4.Şi va şterge orice lacrimă din ochii lor şi moarte nu va mai fi; nici plângere, nici strigăt, nici durere nu vor mai fi, căci cele dintâi au trecut.

5.Şi Cel ce şedea pe tron a grăit: Iată, noi le facem pe toate. Şi a zis: Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezare şi adevărate.

6. Şi iar mi-a zis: Făcutu-s-a! Eu sunt Alfa şi Omega, începutul şi sfârşitul. Celui ce însetează îi voi da să bea, în dar, din izvorul apei vieţii.

7. Cel ce va birui va moşteni acestea şi-i voi fi lui Dumnezeu şi el Îmi va fi Mie fiu

22. Şi templu n-am văzut în ea, pentru că Domnul Dumnezeu, Atotţiitorul, şi Mielul este templul ei. Ap 21, 22

Tot ce v-am spus inca de la inceput si v-am cerut a fost bun si de la Dumnezeu. Mai multe persoane nu au ascultat si Dumnezeu le-a amenintat realmente cu suferinte destul de mari si au gustat din cupa amaraciunii. Le-a avertizat adica sa vada ce valoare au sfaturile Lui si sa nu-l desconsidere pentru ca El nu are timp de pierdut cu furnicute care sa ii incerce rabdarea si divinitatea.

Cateva nu asculta nici in prezent.

Ce v-am cerut sa faceti va cere chiar Dumnezeu cel viu si este cu ochii pe voi si va va frange inima daca nu ascultati si va va lasa si in alte suferinte pana ce veti intelege ce mare este acest Dumnezeu care nu accepta nici glume si nici dispret si desconsiderare.

Daca ati vedea ca ascultarea de mine, in cazul in care nu puteti sa ascultati direct de Iisus, dar chiar si atunci, este o mare binecuvantare si foarte multi vor dori in viitor un loc in apropierea mea dar locurile vor fi ocupate si asa cum putini se mai ridica langa Iisus putini se vor mai ridica si langa alesii Lui, daca ati vedea m-ati iubi si ati face ce va spun sa faceti, ati citi ce trebuie sa cititi pentru ca sa fiti pregatiti pentru Intoarcerea Lui si apoi multe alte lucruri ne va invata si darui Dumnezeu . Pentru ca nu cer nimic pentru mine ci pentru bucuria vostra in binecuvantarea lui Dumnezeu.

Dumnezeu are atatea sa va daruiasca si degraba unii trebuie sa se apropie si sa ma asculte pentru ca binecuvantarea lui Dumnezeu nu poate sa coboare asupra lor si asupra celor pe care ii au in grija daca nu intra in aceasta ascultare.

Dar bineinteles daca vor sa se convinga singuri, nu au decat , eu le-am spusce doreste Dumenzeu de la ei si daca nu sunt gata sa ii dea ce doreste atunci El conditioneaza ce vrea sa primeasca pentru binele vostru desigur de dorintele si chiar fericirea voastra.

Vedeti cat de pline de Duh sfant sunt cuvintele acestea din apocalipsa despre Pamantul si cerul cel nou.

Numai alesii vor intra in acea cetate …

Voi sunteti asemenea unor lucratori care vor sa sape muntele de piatra cu mainile si nu au unelte. Vor sa sape pentru Duhul cel sfant.

Dar va spun ca Dumnezeu v-a daruit fiinte care au duh din plin si care au si ustensile si care va vor invata sa va faceti si voi astfel de instrumente.

Dar daca nu veti ramane in preajma acelor fiinte si nu veti asculta de ele nu numai ca veti bate pasul pe loc dar veti ramane in urma pentru ca binecuvantarile vin prin izvoarele de Duh si prin Sori. Si veti ramane afara sa sapati cu mainile goale si nu va iesi nimic din munte nimic mai mult decat ce aveti deja, ba veti pierde si ce aveti pentru ca nu intelegeti cum se manifesta Dumnezeu in Creatie si rostul ierarhiei ceresti si al vointei lui dumnezeu.

Unii se intreaba de ce Tatal ar trimite sa vesteasca pamantul si cerul cel nou pe cineva care in viata anteriora a fost hindus si yoghin. Pai vedeti, de asta nu va spune Dumnezeu nimic despre trecutul vostru, pentru ca nu ati putea sa intelegeti.

O, cata rabdare trebuie sa aiba Dumnezeu cu voi?

Nu vreti sa intelegeti cu cat mai mult este hinduismul fata de crestinism. Nimic din crestinism nu este peste hinduism decat numai Iisus. Ma refer la hinduismul originar si divin al Vedelor unde nu erau nici caste si nici atat de multe ramuri si scoli. Totusi timpul, pe langa anumite erori si caderi a si slefuit acest diamant si il avem astazi la fel de viu, desigur daca il primim direct din mana lui Dumnezeu. Crestinismul nu spune si nu aduce nimic care sa nu fi fost deja adus de hindusim cu mii de ani in urma.

Iar, din pacate pentru voi, Iisus ca Mesia apartine hinduismului in mai mare masura decat chiar crestinismului si va ocupa locul pe care il merita acolo imbogatindu-i pe aceia cum deja i-a si imbogatit pe unii.

Nu aduce nimic crestinismul decat numai sacrificiul lui Iisus. Iar de acest sacrificiu nu pot sa beneficieze decat cei care asculta de Dumnezeu. Iar acest sacrificiu nu apartine numai crestinismul ci personalitatii divine a lui Iisus si tuturor religiilor si intregii umanitati ba chiar intregului macrocosmos.

Si va spun ca sa stiti direct si in fata : Sunteti nebuni daca credeti ca puteti sa conditionati si sa limitati manifestarea lui Iisus si sacrificiul Sau in granitele ritualului si bisericii voastre.

Dar voi ramaneti saraci pentru ca nici pe Iisus nu-l aveti si nici altceva ci doar incapatanarea si xenophobia voastra religioasa si neascultarea si nesupunerea voastra.

Si apoi asa cum Duhul lui Dumnezeu a luat sufletul lui Elisei si s-a intrupat in Maria nascandu-se Iisus la fel orice mesager pe care Dumnezeu il alege va primi un mare spirit ca sa il insoteasca in misiune.

Asa cum Ilie a fost Mihail si Enoh Rafael…

Si apoi voi nu intelegeti ca atunci cand Dumnezeu se reveleaza cuiva, indiferent de religia in care se afla, atunci aceasta binecuvantare va insoti pe acela si daca Tatal a vorbit prin el in viata anterioara cu atat mai mult va vorbi si in asta. A cui este vina ca voi nu stiti cat de mult se reflecta Tatal in hinduism si ce mari minuni sfinti a ridicat si acolo? Si ce privilegiu este sa primesti de la Dumnezeu acest mare dar?

Si apoi voi nu vedeti ca religiile trebuie sa devina una. In cetate e o singura religie care este Dumnezeu.

Deci adevarat ne spune Dumnezeu, cat mai avem alta religie decat Dumnezeu nu suntem mantuiti si nu suntem una cu El.

Si apoi v-a vorbit crestinismul de centrii energetici si de celelalte mari secrete si puteri ale lui Dumnezeu?

Invatati sa pretuiti hinduismul si mai ales sistemul yoga altfel nu veti putea avea parte de el si nu puteti intelege ce vrea si doreste Dumnezeu de la voi.

Intrebarea nu este daca este bine sa practitcati Yoga ci daca veti avea privilegiul si posibiliatea sa faceti asta.

Dar eu va spun ca cine face Yoga la indemnul meu si asculta de mine va face Yoga in numele lui Iisus si va primi binecuvantarea Lui.

Nimeni nu se va pierde din prietenii mei ba chiar vor primi binecuvantari multiple si vor deveni copii lui Dumnezeu inaintea tuturor celorlalti.

Si vor primi inca daruri foarte mari si nebanuite si de neinteles.

Vor ajunge si vor fi mari sori in eternitate obtinand viata in ei insisi.

O, cat isi vor mai bate capul cu voi cei neascultatori ingerii in lumea de dincolo pentru ca daca dispretuiesti comorile si adevarul cu greu vei ajunge sa mai beneficiezi de ele.

Si cat ma aflu in gratia lui Dumnezeu voi vorbi de la Dumnezeu si ce spun este si va fi adevarat si va lega sau binecuvanta.

Iata ce a spus un papa destept si binecuvantat, Dumnezeu vorbind prin el.

Cititi asta zilnic si minunati-va si intelegeti ce vine peste voi intelegeti cat de important este ce va spun si daca nici cand va spun eu nu intelegeti, adica la unison cu Iisus, pe cine veti crede si veti intelege?

„Cea mai mare contribuţie a Indiei adusă lumii este să îi ofere o viziune spirituală a omului. Iar lumea face bine dacă se deschide de bunăvoie acestei străvechi înţelepciuni ca să dobândească prin ea o îmbogăţire pentru viaţa omenească” [36; 139]. - Papa Ioan Paul al II-lea –

Dar nu numai pentru viata omeneascadin aceasta lume.

Iata am sa va mai spun ceva.

Cei care locuiesc si intra in cetate sunt experti in toate religiile fiind ei insisi izvoarele acestor religii, ei sunt stalpii Imparatiei lui Dumnezeu, cetatea este formata de sufletele lor vii care sunt ziduri ale cetatii si sunt masa la care se aseaza Dumnezeu.

Si va mai spun inca ceva.

Dintre toti de toate religiile se vor mantui numai cei care asculta de Dumnezeu si fac voia Lui, restul oricate puteri ar avea si oricat de mari ar fi vor ramane pe afara.

Ce folos ca sunteti crestini daca nu intrati in ascultare directa de Dumnezeu si va imaginati ca ascultare de Dumnezeu inseamna sa respingeti tot ce nu e conform cu biserica voastra?

Ce folos ca sunt yoghini daca nu fac voia lui Dumnezeu si nici nu vor sa auda de asa ceva?

Intelegeti acum care este comoara comorilor si cel mai pretios lucru din aceasta lume si din toate lumile?

Fiinta care il cunoaste pe Dumnezeu si secretele sale si vointa Lui, fiind una cu El, aici ina ceasta lume.

Aratati-mi pe cel care cunoaste pe Dumnezeu direct si nu din carti?

Adevarat, toate cartile si toate religiile si bisericile voastre nu marturisesc decat ca nu-l cunoasteti pe Dumnezeu.

Veniti dar sa impletim hinduismul cu crestinismul si sa obtinem binecuvantarea Tatalui de la cei mai mari care au pasit vreodata pe Pamant si apoi de la marii lui slujitori de la nivel macrocosmic.

Veniti sa vedeti si sa cunaosteti puterile lui Dumnezeu si desavrasirea Lui, in Hristos si in oricine doreste Dumnezeu sa ne reveleze.

O explozie se va produce in fiinta voastra si veti deveni sori vii ce vor lumina lumile si galaxiile.

Si sunteti liberi sa nu ascultati dar trebuia sa va spun ca sa nu am constiinta incarcata ca nu am facut tot ce trebuia ca sa va ajut sa ascultati de Dumnezeu. Oare va va forta Dumnezeu cu cunoastere si intelepciune?

Si ascultarea de mine nu numai ca nu va va departa de Iisus dar va apropia cum nici nu visati. Asta spune Dumnezeu unora care au acceptat sugestiile negative ale unor rataciti in care dumnezeu nu straluceste inca si care in prostia lor s-au gandit ca fac vreun bine crestinismului lovind in celelalte religii. Asta se intampla daca luati de bun ce spun niste rataciti care au avut si ei cateva experiente paranormale si au pretentia ca ar sti si ar intelege ceva.

V-am avertizat, numai ingerul cazut loveste cel mai tare in crestinism si hinduism si apoi, stiind ca sunt mai putin importante in economia mantuirii si desavrasirii, in budhism si islam. Si deloc in iudaism. Nimanui nu-i mai pasa de iudaismul contemporan care a ajuns pe o linie moarta servind cel mult prin trecutul lui spiritual. Ce se mai petrece important spiritual in iudaism dupa Iisus?

Oricand cuvintele spuse de Dumnezeu, prin oricine le va spune, va vor judeca daca nu le primiti si nu numai cele spuse prin Iisus:

48. Cine Ma nesocoteste pe Mine si nu primeste cuvintele Mele are judecator ca sa-l judece: cuvantul pe care l-am spus acela il va judeca in ziua cea de apoi.

49. Pentru ca Eu n-am vorbit de la Mine, ci Tatal care M-a trimis, Acesta Mi-a dat porunca ce sa spun si ce sa vorbesc.

50. Si stiu ca porunca Lui este viata vesnica. Deci cele ce vorbesc Eu, precum Mi-a spus Mie Tatal, asa vorbesc.

Ioan 12

12. Caci Cuvantul lui Dumnezeu este viu si lucrator, mai taietor decat orice sabie cu doua taisuri: patrunde pana acolo ca desparte sufletul si duhul, incheieturile si maduva, judeca simtirile si gandurile inimii.

13. Nicio faptura nu este ascunsa de El, ci totul este gol si descoperit inaintea ochilor Aceluia cu care avem a face.

Evrei 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu