22 martie 2011

Duhul creste in noi si Gratia ne insoteste

Iata un text de exceptie al lui Oreste: Octonarul. Felicitari Oreste. De altfel informatiile despre numere sunt foarte pertinente si optul se pare ca este intr-adevar numarul suprem in spiritualitate reprezentand infinitul pe verticala... Adica pe Dumnezeu care se afla chiar deasupra lui Dumnezeu... Cine stie poate Oreste il va realiza pe Dumnezeu chiar din aceasta viata, are timp, de a scris atat de frumos despre cifra 8.

Iata ca Duhul lui Dumnezeu se amplifica in noi toti.

Fericiti sunteti voi pentru ca Hristos sta la baza constructiei noastre si este parte contitutiva a acestei constructii.

Tatal construieste prin noi cetate mare si eterna si in continua expansiune. Adevarat voi sunteti zeii si dumnezeii de maine ai eternitatii.

Veti bea din cupele eternitatii si barba vaostra se va umple de nectarul extazului ei.

Ve veti imbata cu acest extaz.

Dumnezeu a pregatit surprize foarte mari, fiti optimisti asadar.

Ne va face vizite si ne va binecuvanta si ne va iubi cu Iubire foarte mare.

Adevarat este ca nu vreau nimic de la nimeni dar desavarsirea va vrea mai aproape si in mijlocul ei si daca ar fi dupa dorintele noastre si mofturile noastre am ajunge greu.

Cititi ce v-am spus sa cititi. Devorati Lorber, citit pe Swedenborg, cititi marea scriptura care se cheama “Autobiografia unui yoghin” de Yogananda.

O, veti descoperi acolo o comoara nepretuita.

Cititi mai ales din afara bisericii voastre si din afara religiei pentru a va imbogati cu spiritualitate universala.

Oare ingerii au religie sau biserica? Si voi fiti ca ingerii si religia voastra sa fie Dumnezeu cel viu.

Nu strambati din nas daca bisericile voastre sunt criticate de anumiti autori. Tatal va fi mult mai aspru cu ele. Si daca v-ati iubi si v-ati contopi in una singura …

Veti vedea ca Duhul lui Dumnezeu va fi prezent in Oreste asemenea ca in interiorul unui preot adevarat.

Oreste are un trecut spiritual si sufletul cu un trecut spiritual stie sa se umileasca in fata lui Dumnezeu, sa il iubeasca mai presus de orice si sa I se daruiasca. Desigur daca depune efort zilnic si constant sa se apropie de Dumnezeu.

Sa ne bucuram deci de iubirea si binecuvantarea cu care va fi inconjurat Oreste de catre Dumnezeu.

Curaj si voua veti fi preoti adevarati facuti de Dumnezeu in persoana.

Vedeti in mana lui Oreste Masoneria ar deveni o biserica adevarata asa cum a fost la inceput care sa doreasca binele umanitatii si indeplinirea vointei lui Dumnezeu care sa ajute la apropierea oamenilor de Dumnezeu.

Si curios lucru chiar si asa corupta si cazuta tot pentru Dumnezeu lucreaza si chiar cu eficienta. Desi uneori pare altfel, dar pe ogorul Tatalui trag si cei rai, nimeni nu este hranit degeaba.

Vom pasi incet si cu rabdare pe urmele marilor fiinte care au fost una cu Dumnezeu pe acest Pamant si veti vedea ca nu au fost putine.

Adevarat veti avea extazul nebanuit de a afla punctul de vedere al marelui Krishna si al marilor sfinti ai celorlalte religii despre Iisus.

Hai Doamne cu samadhi si cu puterile si cu extazul.

Transforma-ne in slujitorii tai nemaivazuti, transforma-ne in apostolii Tai, in sfintii Tai.

M-am uitat in toate partile si n-am gasit pe nimeni care sa imi daruaisca suprema liniste si suprema pace decat numai Dumnezeu Tatal.

Spre Tine preasfant Tata Ceresc se indreapta toate aspiratiile si toata iubirea mea.

Iti multumesc de a ma fi adus in sfera de influenta a marelui Tau Fiu Iisus Hristos.

Grozav de bun si de dulce si de gustos este Hristos, nectar nemaivazut , insusi Soma este sangele Lui cu care ne binecuvanteaza si in care ne imbraca.

Prieteni Dumnezeu ne-a pregatit suprize nemaivazute . Cine ar fi crezut ca ne vom intalni aici si in acest fel.

Vedeti bine cum Dumnezeu a trimis copii Sai sa se intrupeze in Romania si astfel sa schimbe soarta planetei si sa grabeasca aparitia pamantului si cerului cel nou si Intoarcerea Marelui Avatar!

Vedeti toti acestia care reusesc sa depaseasca granitele si limitele propriei biserici si religii devin cei mai placuti slujitori ai lui Dumnezeu.

De aceea spun tuturor reusiti aceasta prin Iubire si prin Cultura.

Tatal ne cheama spre El si trebuie sa devenim tot mai cuprinzatori si va veni momentul ca sa trecem chiar de Iisus pentru a ramane numai in Tatal.

Desigur pana atunci sa il asimilam si sa devenim una cu El si astfel sa avem acces la Tatal.

Tatal ne desavarseste prin Iisus si cu mare dragoste vrea sa il cunaostem pe Iisus si sa ne infruptam din El, Iisus este un amre dar de la tatal ceresc pe care ni l-a facut noua si intregii lumi si intregii Creatii.

Nu sunt multi ca El la care sa avem acces de aceea ne vom folosi foarte mult de Iisus si de ceea ce ne ofera Tatal prin El.

Iisus este o mare lectie divina si eterna cum nu a mai fost alta, un izvor de Dumnezeu.

De aceea curaj tuturor, veti avea mari satisfactii apropiindu-va de Iisus, chiar si personale. Iisus ii iubeste foarte mult pe cei care doresc sa il cunoasca.

De asemenea consideratia pentru crestini este direct proportionala cu prezenta lui Iisus in ei si a intelepciunii si iubirii.

Unii foarte mici pot sa aiba Duh cat un preot ba chiar mai mult si cand se roaga lui Iisus si Tatalui acestia sa ii asculte.

Si eu vad cum Iisus le asculta rugaciunile si astfel ma trimite la ei si imi spune fa-le pe plac sau daruieste-le iubirea mangaierea si imbratisarea

Adevarat eu sunt nimic dar am invatat sa ii invoc pe locuitorii cerului si pe Dumnezeu si astfel sa ne imbaiem cu totii de prezenta lor.

Da nu e intamplator si dupa cum am vazut avem in spate vieti in care am alergat ca nebunii dupa Dumnezeu prin pesteri si tinand mari posturi si asceze. Am meditat ca nebunii zile intregi uneori fara sa ne miscam si Tatal in gratia Lui ne tine aproape de El si ne binecuvanteaza ca pe niste copiii neascultatori si indaratnici ce suntem si ne-a daruit instrumentu fabulos si fantastic care se cheama Yoga si ni l-a daruit si pe Iisus ca sa intelegem ca face parte din planul Lui si ca e un mare Avatar.

Multi crestini care habar nu au cine este Krishna s-ar putea stramba daca Iisus ar fi apropiat si comparat cu Krishana. Dar Iisus are numai de castigat din aceasta apropiere. Abia cand Iisus va primi acest transfer de consideratie din partea tuturor hindusilor si yoghinilor pe care il are Krishna va primi in sufletul umanitatii adevarata consideratie de Mesia.

Dar atitudinea voastra fata de yoghini ii va speria pe acestia si nu vor putea sa accepte ca o fiinta atat de luminoasa ca Iisus ar putea sa aiba slujitori atat de... cum sa spunem , lipsiti de cunoastere?

Krishna este si el un mare Avatar. Comparatia dintre cei doi va va aduce numai extaz si nenumarate binecuvantari... Si nu atat compararea cat cunoasterea directa.

Krishna cel mai bine este sa fie privit ca inger sau ca mare avatar asa cum si este.

Deocamdata sa perseveram in apropierea si comunicarea cu Iisus si vom mai vedea apoi ce prieteni celesti ne vom mai face.

Adevarat veti avea satisfactii mai mult decat in oricare cer pentru ca acesta este cerul nostru cel nou daruit de Tatal in care Tatal si cu toti slujitorii Sai infiniti si fara margini ne binecuvanteaza si ne infiaza jucandu-se cu noi si tinandu-ne uneori veritabile cursuri, lectii si conferinte…

Bucurati-va, Dumnezeu a coborat in cuvantul nostru si asta e o mare binecuvantare…

Prin Cuvantul Lui , care are si el diferite aspecte , Dumnezeu vorbeste neincetat…

Bucurati-va pe cerul nostru straluceste Hristos insotit de nenumarati astrii celesti...

Extazul sta si ne ameninta sa ne invadeze viata, sa ne-o inunde si nu vom mai pasi ci vom zbura si Dumnezeu ne va locui.

Azi cu bicicleta, maine cu masina, poimaine cu avionul si apoi cu nava spatiala…

Progresiv, sa ne obisnuim cu Duhul si sa creasca Duhul in noi ca si cozonacul in cuptor de Pastele ce se apropie…

Pana ce ne vom tranforma in dulce prajitura pe masa lui Dumnezeu...

Da-ne Doamne putere si lumina!

Binecuvantat sa fie Tatal nostru ceresc in toate eternitatile si in toate lumile…

Faceti cum va spun pentru ca Cerul este plin de infinite fiinte si Creaturi si voi trebuie sa ajungeti locuitori desavarsiti ai acestui Cer si nu rataciti care nu sunt in stare sa imbratiseze nici macar pe cei din biserica vecina.

21. Cel ce are poruncile Mele si le pazeste, acela este care Ma iubeste; iar cel ce Ma iubeste pe Mine va fi iubit de Tatal Meu si-l voi iubi si Eu si Ma voi arata lui.

22. I-a zis Iuda, nu Iscarioteanul: Doamne, ce este ca ai sa Te arati noua, si nu lumii?

23. Iisus a raspuns si i-a zis: Daca Ma iubeste cineva, va pazi cuvantul Meu, si Tatal Meu il va iubi, si vom veni la el si vom face locas la el.

Ioan 14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu