24 martie 2011

O Binecuvantare

In numele Tatalui ceresc am sa va rog astazi sa binecuvantam impreuna toate simbolurile religioase ale celorlalte religii.

Dincolo de faptul ca toti dintre noi le-am venerat in vietile trecute si unii dintre noi precum il iubesc pe Hristos astazi l-au iubit pe Krishna in trecut, aceasta binecuvantare este o necessitate si dorinta tatalui Ceresc pentru ca numai in aceasta binecuvanatre a Tatalui celelalte religii se pot apropia de Adevar si de El iar oamenii se pot infrati si iubi.

Tin sa amintesc tuturor acelora care urasc ceva, orice, de la un om pana la o religie ca nu vor putea sa urce in cer pana ce nu isi vor purifica inima.

Nimeni nu urca in cer urand ceva , orice.

Inainte de a urca in cer ingerii te verifica si daca urasti ceva te vor pune fata in fata ce ceea ce urasti pentru a binecuvatna si pentru a iubi acel ceva.

Asta pentru unii nu va fi deloc usor.

Dar va spun ca pana nu ii veti ierta pe cei care v-au facut rau, oricare ar fi acel rau nu puteti sa urcati in Cer.

Chiar de v-au omorat copii s-au v-au violat sotiile, pana ce nu ii veti ierta si nu ii veti imbratisa dorindu-le tot binele din lume, nu puteti sa urcati in Cer.

Pentru ca Cerul este imparatia Iubirii si in cer nu exista strop de ura, nici macar pentru Infern.

Cerul compatimeste infernul; dar nu il uraste.

Adevarat va spun ca daca cineva uraste pe Buddha si vorbeste de rau pe Buddha, nu va intra in imparatia lui Dumnezeu pana ce nu ii va cere iertare si nu se va impaca cu el.

De aceea a si spus Tatal unora prin mine ca le va fi judecator pentru ca aceia desi au pe buze pe Iisus sufletul lor clocoteste de tot felul de uri la adresa celorlalte biserici si religii.

Si judecata este exact aceasta, imposibilitatea de a urca in cer din cauza urii si dispretului lor.

Si va mai spun ca suntem un grup foarte mare si puternic care am fost grup si in vietile anterioare si sufletele noastre sunt pline de binecuvantarile lui Dumnezeu.

Va cer asadar sa binecuvantam celelate trei mari religii si cu iudaismul patru si toate simbolurile lor, de la marii avatari pana la marii lor sfinti.

Va spun ca marii sfinti hindusi, marii sfinti yoghini sunt ingeri in Imparatia spirituala a lui Dumnezeu, maestrii si acolo calauzind si acolo asa cum au facut-o si pe Pamant.

Imparatia lui Dumnezeu , dupa reveleaza Swedenborg si Lorber si confirma si Babaji are doua planuri si trei nivele.

Cele doua planuri sunt universul cauzal si universul astral superior. In cadrul acestor doua planuri se afla trei nivele. Swedenborg numeste aceste doua mari planuri Imparatia Celesta si Imparatia Spirituala.

Astfel in primul nivel, adica in lumile paradisiace ale universului astral superior se afla fiinte care au facut in mare parte vointa lui Dumnezeu in aceasta lume, dar nu in totalitate, adica nu au fost mari sfinti.

In acest prim plan spiritual al Imparatiei se afla si marile genii care au lucrat indirect pentru Dumnezeu, aducand lumina prin cultura si arta, cum ar fi Mozart sau Bach sau Goethe sau Eminescu etc, marile genii ale artelor dar si multe alte fiinte care au facut cel putin in proportie de 33% vointa lui Dumnezeu in aceasta lume.

Al treilea plan cel mai de sus se afla in universul cauzal.

Trebuie sa stiti ca in planul cauzal urca numai cei mai mari printre cei mari.

Iisus Hristos isi are sediul in acest univers si orasul in care domneeste El, Ierusalimul Ceresc se afla in acest univers. Iisus Hristos are un palat urias in acest oras.

Pentru ca trebuie sa stiti ca toate fiintele au si in lumile de dincolo un loc al lor , o casa sau o camera intr-o mare casa, in functie de meritele lor spirituale.

Marele si dumnezeiescul avatar Krishna este si El un locuitor al universului cauzal.

Din Dumnezeu Tatal se desprind multe forme si multe vii cu nenumarate mladite.

Atat Krishna cat si Hristos sunt mari locuitori ai acestui univers. Tatal se manifesta prin amandoi intr-o masura sau alta asa cum si prin mii si nenumarati de alti slujitori.

V-am atras atentia sa va iubiti fratii din alte religii ca pe voi insiva. Sigur puteti sa iubiti pe unii mai mult decat pe altii, asta e altceva dar trebuie sa ii iubiti si trebuie sa stiti ca si sfintii lor urca in Imparatie, ba chiar mai sus decat majoritatea crestinilor daca au obtinut uniunea cu Dumnezeu prin efort spiritual si slujire a umanitatii.

Tata Ceresc binecuvantam in numele Tau preasfant toate celelalte religii si slujitorii lor din aceasta lume si din celelalte lumi. Fie ca toate religiile sa devina si redevina instrumente eficiente in mainile Tale si sa aduca pacea si iubirea si infratirea intre oameni in aceasta lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu