4 aprilie 2011

A fost Iisus in India?

Dupa cum puteti vedea, evanghelia tibetana ne reveleaza continuarea fireasca a vietii lui Iisus dupa varsta de 12 ani, varsta despre care avem informatii si in Noul Testament.

In cele trei zile petrecute de Iisus la templu El face mai multe minuni. Povestea o poti gasi cu detalii in Cele trei zile petrecute de Iisus la templu o carte mica si ieftina, este prima carte de Lorber care a fost tradusa in limba romana se pare.

Revelatiile vin atunci cand suntem pregatiti pentru ele.

Ne-a revelat intai copilaria. Copilaria lui Iisus era o evanghelie, Evanghelia dupa Iacob, cel mai mic dintre copii lui Iosif, cel care a fost cel mai aproape de Iisus in copilaria Lui si care a consemnat in aceasta evanghelia amamanunte divine si spirituale.

Iata avem aici revelata in intregime aceasta evanghelie de Iisus prin J.Lorber: Copilaria lui Iisus

Ceea ce s-a intamplat la templu putem sa citim aici:Taina dezvaluita a celor trei zile petrecute de Iisus la templu

Vedeti, faptul ca Iisus pleaca de langa ai lui la 12 ani ramanand singur la templu trei zile este un semn ca un an mai tarziu avea sa plece in Orient iata pentru mult mai mult timp.

Efervescenta spirituala a lui Iisus este consemnata intru-totul in faptele spirituale din India, Tibet si fosta Persie despre care aflam in evanghelia tibetana.

Intr-adevar un copil minue, un copil divin care deja facuse minuni nu putea sa ramana ascuns si cuminte timp de 17 ani. Nicicum.

Aventura copilului continua acolo in acelasi mod cum a inceput in Israel unde se va intoarce pentru a sfarsi misiunea si a intra in istoria spirituala a umanitatii in mod glorios si divin.

Si apoi un avatar asa mare trebuia sa cunoasca avatarii anteriori si sa cunoasca toate religiile.

Este uluitor cum Iisus este mesager din cer pentru toate religiile.

Este usor de recunoscut, Iisus a scos mereu din minti pe toti preotii orgoliosi care nu mai lucrau pentru Dumnezeu ci pentru ei, pentru folosul personal sau cel mult pentru conservarea religiei exterioare si dogmelor.

Uimitor si preotii hindusi cautau sa-l omoare nu numai cei iudei…

Asa va fi mereu, desigur a trecut vremea cand oamenii se omorau atat de usor fizic, dar in Imparatia lui Dumnezeu cand iti doresti ca cineva sa moara... l-ai omorat deja...

Preotii crestini vor face acelasi lucru, nu vor vrea nicicum sa auda ce le-a pregatit Iisus la Intoarcere, surprize de neconceput pentru ei...

28. Caci unde va fi starvul, acolo se vor aduna vulturii. Matei 24

Iata aceste versete se refera la bisericile de astazi.

Voi sunteti vulturii care devoreaza cadavrul lor pana va ramane numai scheletul…

Este timpul ca Iisus sa ii dispere iarasi pe preoti care au uitat ca Dumnezeu e Duh si ca nu are nevoie de ei pentru a fi invocat ci doar de o inima sincera si curata si daruita Lui.

Este foarte bine daca si ei reusesc sa il invoce dar nicicum nu pot sa conditioneze manifestarea Lui si sa lupte impotriva manifestarilor Lui din celelalte biserici si religii.

Iata aceasta este o forma de antichristianism, anume aceasta de a lupta impotriva lui Iisus din celelalte biserici, de a nu-l recunoaste oriunde este prezent si in masura in care este prezent.

De aceea va atrag atentia in numele lui Iisus, aveti grija cu bisericile, sa nu va sminteasca. Fiti treji.

Si daca voi cautati Adevarul in continuare si nu va veti opri pana ce nu veti sta fata in fata cu Iisus, daca iubiti crestinismul in toate formele si bisericile incercand sa il intelegeti in ansamblu Lui, daca iubiti spiritualitatea in toate formele si religiile incercand sa o asimilati si intelegeti atunci inseamna ca nu sunteti afectati.

Dar daca voi repetati exact ce va spune biserica voastra si nu il recunoasteti pe El decat acolo unde spune biserica ca este insemana ca nu aveti vedere si ca biserica v-a impurmutat-o pe a ei. Foarte riscant pentru ca vederea bisericii este foarte scurta si abia daca vede ceva bun dincolo de gardul ei…

Trebuie sa il intelegeti pe Iisus si apoi pe Dumnezeu in toata complexitatea lor. Exista si energii si cuvinte aparent contrarii.

Ei sustin toate bisericile si in acelasi timp lupta impotriva nedesavarsirii lor.

E suficient sa citim mesajele din Apocalipsa pentru biserici sa ne dam seama ca fiecare are si mari probleme pe langa calitati.

De aceea spun nu fi al bisericilor ci fii al lui Iisus, fii al Tatalui.

Asa cum Tatal l-a trims pe Iisus la toate religiile sa le sustina si sa le lumineze la fel si pe tine te trimite in toate bisericile si religiile sa le cunsoti sa le intelegi, sa le asimilezi. Bisericile mai noi sunt intr-un oarecare avantaj fata de cele vechi deoarece in cer nu exista nici euharistie si nici spovedanie si nimic din ritual decat eventual aspecte transcedente ale acestor taine.

Iata ti-am aratat aici cum toate bisericile au aceste taine:7 Taine Sfinte - 7 Pasi sfinti spre Desavarsire

Ceea ce a ajuns astazi Impartasania, daca ne raportam la Absolut este sminteala curata dar, intr-o gradinita copiii se joaca si fac tot felul de lucruri specifice copilariei lor spirituale, de aceea li s-a ingaduit inclusiv ritualul si toate celelalte, macar sa se pocaiasca si sa il iubeasca pe Dumnezeu si pe aproapele lor si ritualul sa fie o legatura intre ei si Dumnezeu.

Daca cineva te iubeste, nu este atat de important cum iti arata asta si la un moment dat, moment care aici este Intoarcerea, Iisus va arata iarasi lumii cum doreste Dumnezeu sa fie slujit si adorat si El deja arata.

Dar oamenii nu s-au pocait ba mai rau s-au smintit si Dumnezeu le va lua jucariile.

Toate bisericile sunt in Iisus si mai mult, Iisus vrea sa ridice altele noi, vrea sa coboare din cer biserica eterna.

Este timpul ingerilor intrupati care suna din trambitele lor si cheama la unitate, la iubire, la renuntarea la dogme si prejudecati la instaurarea unei noi ordini spirituale... care sa corspunda cele ceresti.

Ce inseamna prejudecata? Sa ne imaginam ca tu il vezi pe Iisus si iti raspunde in urma ritualului.

Ei bine, daca iti raspunde, te-a conditionat de acel ritual. Tu vei crede ca Iisus raspunde numai in urma ritualului si daca ai avea putere ai obliga inteaga lume sa se impartaseasca si spovedeasca.

Ori Tatal vrea ca lumea sa se impartasesca in spirit, care este adevarata impartasanie si nu in exterior.

Totusi daca nu te poti impartasi in Spirit este bine sa o faci si exterior.

Intr-un anume fel la noi Iisus chiar s-a intors si nimeni nu vrea sa renunte la viata si voia Lui pentru El.

Nimeni nu vrea sa isi vada limitele si sa lupte sa le depaseasca.

Adevarat este aceasta ca voi l-ati pune chiar pe Iisus sa se spovedeasca si sa se impartasesca.

De aceea a venit si vine cu fiecare zi sfarsitul bisericilor voastre.

Puteti intelege asta ca orice ar face un credincios daca nu face la unison cu Dumnezeu este gresit si orice ar face daca face la unison cu Dumnezeu adica cu binecuvantarea Lui, este bine?

Sunteti pregatiti sa il cunoasteti si sa il iubiti pe Iisus asa cum este El, dincolo de limitele bisericilor voastre?

Puteti sa intelegeti ca El binecuvinteaza si celelalte biserici si nu numai pe cele doua vechi, nu numai pe a voastra?

Daca nici macar acest lucru nu puteti intelege si nu vreti sa il invatati si acceptati veti muri in intunericul in care sunteti.

Iata, nici eu nu stiam, dar El m-a calauzit, ca tot Adevarul despre El este revelat intru-totul dar ca nu intereseaza pe nimeni. Ei sunt cu mult prea preocupati de slujbele si impartasaniile lor si mai ales de soarta bisericilor lor ca sa mai fie preocupati de Adevar.

Ba spre surprinderea mea am gasit oameni smintiti de prejudecatile lor bisericesti chiar si printre tinerii intelectuali, care au renuntat la cautare si la Spirit de teama ca asta l-ar putea supara pe Dumnezeu. De aceea acestia au innebunit de-a binelea si orice le-ai spune te intreaba unde scrie in evanghelie asta.

In care din evanghelii iubitilor, ca sunt multe. Iar El are inca si mai multe de spus, nescrise inca in nici o evanghelie.

Si apoi Iisus se pare ca a fost prea poet pentru voi, un scriitor mult prea mare ca sa ii puteti intelege romanul vietii.

Este adevarat mai sunt suflete alese dar daca acestea nu vor sa intre in aceasta ascultare si consideratie fata de Adevar nu pot sa urce in Cer, Cerul fiind locul unde Adevarul se manifesta neingradit.

Aici se poate observa si raul pe care il fac bisericile pe langa bine si de ce aceia care nu le dau atentie prea mare, dand atentie sursei bisericilor, sunt mai aproape de Dumnezeu si de adevar.

Stiti de ce sufera cu adevarat Iisus?

Pentru ca nu are prin cine sa isi reformeze bisericile. Iar daca nu vor fi reformate vor pieri, se vor goli incet incet si or sa dispara. Si nici daca nu se golesc nu este bine pentru ca in lumea cea noua nu mai este loc pentru ele in forma in care sunt. In lumea cea noua ceea ce fac ele este sminteala si ratacire.

Acestia inchid gura tuturor care au ceva de spus critic fata de bisericile lor. Ba si fara a fi criticati nu suporta Adevarul ci mai dragi le sunt prejudecatile si dogmele lor fara de care ei cred ca nu se poate. Ei sunt cu adevarat in situatia celor care spun intunericului lumina.

Il vor rastigni si Il astignesc pe Iisus si Adevarul de dragul bisericilor lor.

Apocalipsa inseamna Revelatie si iata va aflati in fata revelatiei complete in fata marii Revelatii si a marilor Revelatii.

Ati vazut ca Iisus a recomandat bisericii catolice o imagine cu El in care centrul inimii , Inima subtila, apare distinct emanand raze de lumina.

Tocmai ce am vazut poze in care acesti smintiti au schimbat sursa razelor in dreptul inimii fizice.

Cata rabdare sa aiba Dumnezeu cu acestia?

Dumnezeu vrea sa reformeze crestinismul ca sa nu il piarda.

Acum sa imi spuneti cine va primi si accepta revolutia spirituala si reforma spirituala pe care Dumnezeu o doreste.

Adevarat este aceasta ca preotii nu vor vorbi niciodata despre centrii energetici si despre corpurile subtile si despre tainele fiintei.

De aceea Tatal ridica noi preoti si noi biserici.

Adevarat ca toti ingerii isi dau silinta cu voi dar mai usor ar fi sa miste se pare muntii din loc decat sa va adauge voua putin adevar si putina cunoastere.

Si este normal sa fie asa deoarece cunoasterea si Adevarul se obtin cu multa straduinta si efort. Ce poate fi mai greu decat sa convingi om om care viseaza ca viseaza sau un om mort ca e mort cand el chiar crede ca tocmai s-a nascut a doua oara…

Ce va fi?

Ce a mai fost.

Iata biserica lui Dumnezeu care accepta si integreaza toate celealte biserici si religii in lumina Adevarului subliniindu-le calitatile dar si defectele.

Iata gratia care coboara iarasi din Cer spre a fi rastignita pentru ultima data.

Iar acum va incepe lupta cea sfanta cu tot ce e rau in toate pe care Iisus o duce de multa vreme pe acest pamant si in intreag Creatie.

Lupta este de a ramane in Iisus si in Tatal.

Iata cum Iisus lupta sa isi salveze alesii si sa coboare biserica cea desavarsita din Cer.

Iata veti fi uimiti sa vedeti unde erau antichristii si care sunt cei care vor lupta cel mai aprig impotriva celor trimisi si impotriva noii biserici.

Vedeti, Dumnezeu ii ia de unde se asteapta mai putin.

Va spun ca in lumina Adevarului nu rezista nimic din crestinism , doar marturisirea existentei lui Iisus, si iubirea pentru El.

Atat va si ramane din crestinismul de astazi. Numai Iisus si Iubirea.

Tot ce este peste asta este in plus si inutil si chiar rau.

Desigur Iisus cu tot ce a spus si facut, Iisus integral.

Toti stiu ca sunt si au fost zeci de evanghelii. Foarte bine ca au fost numai patru integrate in Noul Testament dar asta nu isneamna ca nu trebuie sa le cunoastem si sa le intelegem si pe celelalte, ba chiar e de datoria nastra.

Si eu spun ca Iisus le-a revelat practic pe toate prin J Lorber, tot ce e important si esential in mesajul Lui si despre care El vrea sa stie din cele ce le-a facut pe Pamant si in ceruri.

Si Iisus vrea ca intreaga lume sa stie ce a revelat El din lumea de dincolo, iata in Spirit.

Dar ce treaba au acestia de prin biserici cu ce vrea Iisus, sunt prea preocupati cu treburile lor.

I-au interzis lui Iisus sa mai vorbeasca, sa mai faca minuni si daca totusi ii dau voie, neaparat sa faca in cadrul bisericii lor, altfel cu nici un chip nu vor rvea sa le recunoasca si nici nu le recunosc.

Nu-i asa, ce valoare are o minune daca nu este facuta in biserica si religia ta?

Aceasta este profetia mea si nu e a mea, ca Iisus nu va fi recunoscut si va fi iarasi rastignit si unii chiar o vor face crezand ca il apara in acest fel, crezand ca apara adevarul Lui…

Revelatia si Intoarcerea se intampla chiar sub ochii nostrii.

Ehei cu mult mai multe inteleg cei din afara bisericilor decat cei din interiorul lor.

Iata acestia din biserici s-au blindat impotriva oricarei revelatii, ei spun ca deja le stiu pe toate si se apara si lupta chiar impotriva Adevarului.

Veti vedea ca acestia sunt asemenea hotului care striga hotul nestiind ca hotul e in interiorul lor, nelasandu-i sa aiba parte de lumina.

Cine nu il are pe Dumnezeu il cauta pana il gaseste si nu se opreste pana nu sta fata in fata cu El, dar cine a gasit o biserica va inceta cautarea spunand iata Dumnezeu este aici si renunta la cautare.

De aceea cei mai mari dusmani ai lui Dumnezeu, in afara de cei declarati, sunt acestia care nu inteleg ce vrea si ce doreste Dumnezeu dar pretind ca fac voia Lui si ca il slujesc.

De aceea lumea trebuie sa aiba parte de un sfarsit pentru ca oamenii nu vor sa inteleaga nicicum ce vrea Dumnezeu. Niciunii, nici macar credinciosii.

Majoritatea oamenilor credinciosi si religiosi din toate religiile sunt pentru Dumnezeu ca si morti si au nevoie de renastere.

Si multi spun noi am renascut, noi suntem nascuti a doua oara.

Dar vor renaste exact atati cat trebuie sa renasca.

Haideti, calatoria spre Dumnezeu este fascinanta, la fel si Intoarcerea Lui, nu-i asa? :)

24. Ucenicul acesta este cel ce adevereste aceste lucruri si care le-a scris. Si stim ca marturia lui este adevarata.

25. Mai sunt multe alte lucruri pe care le-a facut Isus, care, daca s-ar fi scris cu de-amanuntul, cred ca nici chiar in lumea aceasta n-ar fi putut incapea cartile care s-ar fi scris. Amin.

Ioan 21

2 comentarii:

  1. Deşi nu am ştiut despre ce vorbea textul tău, până ce nu l-am citit în întregime, am descoperit că aducea, aproximativ, acelaşi mesaj cu al meu! Mesajul nu este nou, dar din păcate, trebuie mereu reînnoit.

    Despre Iisus în India şi în Egipt s-a vorbit, şi se va mai vorbi. Unii cred, în mod logic, că El trebuia să îşi fi dobândit de undeva cunoaşterea de început, până să ajungă în starea transformată de a fi una cu Tatăl. Alţii, nu pot crede...Dar, important este ca, şi unii, şi alţii, să creadă că, indiferent dacă El a urmat o iniţiere, asemeni altor discipoli, a fost totuşi mai mult decât un om. Doar că natura umană a trebuit pregătită pentru primirea unui mare har, chiar şi în cazul Fiului, al unui mare Avatar.
    Numai lumină, şi o săptămână cu bine! Nu am avut timp în ultima vreme să mai intru pe bloguri, nici să mai scriu, de aceea am ratat unele texte din urmă:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur, prin Lorber Iisus spune ca inainte de nasterea Lui au fost trimisi ingeri in toata Creatia sa anunte intruparea Spiritului lui Dumnezeu.
    Eu cred ca deja ai dobandit totul si nu vei mai pierde nimic niciodata. :)

    RăspundețiȘtergere