15 aprilie 2011

Mesajele de la Fatima si falsii profeti din interiorul bisericilor

Domnul, in gratia Lui nesfarsita mi-a confirmat inca o data anumite banuieli si imi daruieste alte revelatii nepretuite.

De ce, ma intreb, de ce ar fi ascuns papii revelatiile de la Fatima cu atata strasnicie, timp de zeci de ani, un secol iata aproape ?

Desigur ca le-ar fi ascuns si pe cele facute de Malachia daca nu ar fi fost cu bataie atat de lunga.

Mesajele autentice de la Fatima sunt ascunse pentru ca vestesc sfarsitul bisericii catolice.

Bisericile s-au blindat foarte bine impotriva a orice nu confirma existenta lor eterna.

Cum ar indrazni Dumnezeu sa vesteasca sfarsitul unei biserici?

Mai ales apostolice?

Adica domnule, nu i-a dat Iisus lui Petru niste chei?

Intelegeti? Dumnezeu a trebuit sa faca veritabile piruete ca totusi sa strecoare mesaje si minuni in bisericile Sale.

Spre exemplu, sunteti de accord ca nu ar putea sa fie recunoscut nimeni ca ortodox autentic daca nu loveste puternic in “sectanti”, cu sete, cum au facut Boca si Cleopa si altii in viata cum este Papacioc.

Ce parinte esti daca nu le zici astora de bine si evident la fel si “papistasilor”?

La catolici e altfel, la catolici trebuie neaparat sa il vorbesti pe papa de bine daca vrei sa fii recunoscut ca sfant sau mesager al Domnului. Papa e “vicarul” iubit al lui Hristos.

Si evident catolicismul e biserica la care trebuie sa se converteasca toti crestinii.

Daca Hristos nu se conformeaza acestor cereri, nu va putea sa treaca de cenzura si nu are nimic de spus.

Ah si bineinteles ritualul.

Daca Hristos nu se va spovedi si impartasi cum se cuvine in fata unui preot, si nu va face cateva masluri potrivite, afara cu el din biserica, este un newageist acest Hristos daca nu corespunde acestor minime grile si cerinte.

Numai ca Hristos a trebuit sa isi faca si El revelatiile complete pentru ca Dumnezeu nu sta deloc pe loc si fara aceste revelatii, fara Swedenborg si Lorber crestinismul ar fi lasat de caruta de celelalte religii si realmente desfiintat in timp.

Dar Iisus stie sa isi innoiasca bisericile si a profetit chiar din apocalipsa sfarsitul lor.

Asadar avem parte de doua categorii de falsi profeti.

Una este chiar in interiorul bisericilor si canta in struna acestora.

Ii veti descoperi foarte usor. Acesti falsi profeti din interiorul bisericii profetesc convertirea intregii lumi la biserica lor.

Avem astfel de zapaciti in fiecare. Ei nu trebuie neaparat sa fie recunoscuti de cineva. Oricine crede si spune ca maine toti vor fi ortodocsi sau catolici sau baptisti este un fals profet.

Nicidecum, Tatal vrea ca alesii Lui sa nu aiba alta biserica decat pe El, sa nu se inchine la nimic exterior decat Lui Insusi.

Numai ca nu este de joaca cu Dumnezeu.

Si vai de cei care se inchid in fata Lui dintr-un motiv sau altul, vai de cei care ii inchid gura sau ii intorc spatele.

Este recunoscut usor un fals profet care se afla in afara crestinismului dar foarte greu unul din interior care eventual mai este si recunoscut ca sfant si se afla prin calendare.

Si sunt si din acestia.

Ingerul cazut a patruns si in mesajele asa zisilor sfinti parinti sau pur si simplu sfinti.

Evident ca acestia ar sari ca arsi la auzul unor asemenea blasfemii si nu vor accepta nicicum aceasta.

Numai ca relatia cu Adevarul este de pura iubire.

Nu exista siluire si nici macar sarut cu forta.

Daca pe Dumnezeu nu il adori fara limite si nu te daruiesti Lui neconditionat, nu il vei vedea de i-ai construi oricate biserici exterioare.

Si Dumnezeu respecta liberul arbitru al tuturor chiar si al celor rai. Din aceasta blandete si bunatate rau inteleasa de biserici au ajuns acestea unde au ajuns ca Dumnezeu nu se mai intelege cu ele.

Nici protestantii si evanghelistii nu stau prea bine.

Swedenborg a fost protestant, tatal lui fiind chiar episcop protestant.

Ce folos, acestia au obsesia Bibliei si nu vor sa auda de evanghelii apocrife si nici macar de modul cum a fost asamblata aceast biblie si de evangheliile ramase in afara ei.

Si am putea zice, gata, s-a terminat, dictatura si cenzura bisericilor este deplina, adio mesaje autentice si reale de la Dumnezeu, adio profeti care sa mustre bisericile si sa vesteasca sfarsitul lor in cazul neascultarii de Dumnezeu.

Mesajul intreg de la Fatima nu il veti auzi niciodata cat va exista biserica catolica. Numai fragmente din el.

Si pentru asta vor plati toti cei care l-au scuns, inclusiv maicuta care o viata intreaga nu a avut curajul sa iasa in fata si sa spuna, fratilor, Fecioara a profetit sfarsitul… sfarsitul bisericii noastre…

La Dumnezeu libertatea este deplina, Dumnezeu este asemenea unei iubite cu care te intelegi doar din priviri si daca nu te intelegi din priviri, El nici nu va insista.

Daca iubirea ta nu e atat de mare incat sa te intelegi din priviri cu El, te va lasa de capul tau.

Te va lasa cu mataniile, lumanarile si spovedaniile tale.

Si El isi va vedea de revelatiile Lui.

El nu are nevoie de nici o biserica. A ridicat mereu biserici noi si va ridica.

El nu se cearta cu nimeni, El propune si cui nu ii plac propunerile Lui nu are decat sa ramana in saracia lui spirituala si sa o ridice chiar la rang de sfintenie daca doreste.

Biserica catolica s-a prins repede de importanta mesajelor de la Dumnezeu si a scos din arhive tot ce nu vorbeste direct impotriva ei si recunoste repede tot ce nu o critica.

L-au educat bine pe Iisus si Iisus s-a cumintit. Ai vazut ce frumos vorbeste acum Iisus despre catolici prin mesagerii Lui cei noi din interiorul bisericii?

Ortodocsii sunt mai greoi si nu isi dau seama ca de cateva sute de ani, cu exceptia celor cateva cuvinte adresate lui Boca, Iisus a amutit de tot. E adevarat mai plange cate o icoana, se mai insanatoseste cate cineva pe ici pe colo, dar Hristos nu mai zice nimic.

Ce ar putea sa mai zica?

Iisus ar putea sa zica, iubiti-va fratii din celelalte biserici, ei sunt fratii vostrii de… cruce.

Dar cum ar putea sa creada ei asa ceva. Daca nu aud cuvinte dulci despre “sectanti” nu se poate sa fie mesaj de la Hristos…

Multumesc Doamne, am stiut ca Tu esti nu revolutionar dar chiar Revolutia Spirituala.

Tu ai venit sa scuturi pamantul din temelii si sa trezesti pe alesii tai.

Faca-se voia ta sfanta acum si in eternitate.

4 comentarii:

  1. Lucruri mari şi adevărate! Orice credincios autentic ştie şi simte că Dumnazeu se află dincolo de Biserici. El respectă toate Bisericile, pentru că toate sunt emanaţia Lui. Şi, în acelaşi timp, el nu absolutizează nici o biserică, nici măcar pe aceea în care s-a născut.
    Dar, ca să ajungă cineva un astfel de credincios trebuie mult timp, sau o mare revelaţie. Şi, trebuie să fie deschis, să nu fie îngustat de prejudecăţi.La urma-urmei, şi deschiderea asta e tot de la Dumnezeu, atunci când vrea El să Îl înţelegem...pentru cei care au deja o sămânţă, un potenţial.
    Într-un fel, e logic că într-un viitor - nu se ştie care - Bisericile vor dispărea, pentru că ele sunt doar mijloace, intermediari între om şi Dumnezeu. Atunci când oamenii vor deveni destul de curaţi, şi de conştienţi, încât să poată vorbi cu Dumnezeu direct, fără intremediari... Dar, şi pentru asta, trebuie har, deci tot să vrea El.
    Oricum, în timpurile actuale cred că mai este încă nevoie de Biserici. Marea majoritate a oamenilor s-ar simţi dezorientaţi, înspăimântaţi chiar, dacă ar dispărea sprijinul Bisericii lor. Şi, poate ar cădea în păcate şi rătăciri. Cred că El ştie mai bine când va fi timpul potrivit pentru această schimbare...

    Frumos mesaj, deşi cred că puţini îl pot simţi ca adevărat. Fie să ai multă putere şi răbdare, ca să poţi aştepta acele timpuri, şi multă îngăduinţă faţă de cei care nu pot înţelege!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Florina, Dumnezeu sa iti daruiasca dupa curajul si bunatatea inimii!
    Nu sunt multi cei care impresioneaza pe Iisus si pe Dumnezeu.
    Dumnezeu nu este nihilist.
    Va cobori din cer biserica eterna, cetatea promisa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Maica Lucia (fetita care vorbea cu Maica Domnului la Fatima)a fost catolica!!!!!!!!
    Asadar ,nonsens cat cuprinde in ce sustii.Ca nu toti oamenii bisericii definesc spiritul ei luminos,asta e altceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bati campii, Apocalipsa si profetiile facute de Fecioara prin Sundar Singh, Malachia deasemenea, vestesc sfarsitul si al bisericii catolice asa cum o stim si al lumii. Bisericile se vor uni si probabil nu va mai exista deloc papalitate.
    Desigur spiritualitatea, vietile sfintilor vor ramane, dar probabil ritualul deasemenea va inceta sa existe cu cat oamenii vor capata clarvedere si vor vedea ei insisi pe Iisus si pe sfinti impartasindu-se direct cu Duhul lor…
    Cum vezi tu o biserica catolica fara Papa si fara ritual?
    Nu vei gasi nici un "nonsens" aici, asta e sigur!

    RăspundețiȘtergere