9 mai 2011

Parti esentiale ale Revelatiei - Apocalipsei

Cititi, cititi, suntem martori ai Revelatiei, iar o parte importanta a acestei Revelatii este opera scrisa de Iisus prin Lorber prin iubitul Jacob Lorber.

V-ati dorit vreodata sa primiti mari revelatii in scris direct de la Dumnezeu? Desigur ca e mereu loc de mai mult dar atat de multe vin mai ales despre lumea de dincolo, chiar si despre universul cauzal incat valoarea spirituala a operei lui Lorber, peste 10 000 de pagini, este dincolo de orice evaluare.

Acum cand oamenii incep sa vada cu zecile sutele si miile chiar, Iisus stia ca acestia vor lua la bani marunti bisericile si il vor intreba pe El, Doamne, Tu care esti mai presus de orice muritor ce religie ne-ai lasat si unde este cunoasterea si unde sunt initierile?

Dar pentru oricine vede, opera lui Lorber este adevarata carte de vizita a lui Iisus.

Numai aceasta opera il ridica in ochii celor care vad si care l-ar putea intreba de ce se reflecta atat de putin din dimensiunea lui spirituala in biserici…

Sa stiti ca bisericile nu au fost sterse de pe fata pamantului numai din cauza promisiunii Lui de a nu smulge neghina pana ce graul nu va fi copt.

Desigur ca pe ici pe acolo mai rasar suflete alese si prin biserici si putem vedea o noua generatie de preoti otodocsi spre exemplu cat se poate de intelepti si de cultivati.

Datorita necunoasterii oamenii nu stiu nu vad si nu inteleg cat de pretios este un spirit care a reusit sa obtina legatura cu Dumnezeu si sa se hraneasca direct din izvoarele eterne ale intelepciunii…

Dar ce fericire, Domnul si Tatal este cu noi si inca nu in orice fel ci in Spirit, in spiritul celor mai mari chiar decat profetii, in spiritul marelui Melchisedec, adica in acelasi fel cum a fost in acestia.

Vedeti dar ca intre cei vii si cei morti este o distanta enorma si oricat ati fi voi de buni si de ingaduitori cu un spirit care nu va asculta nu este nimic de facut…

Eu va spun ca sunt multe animale care traiesc pe langa om cu un suflet mai mare si mai bogat decat al multora care au obtinut trup de om…

Pentru ca omul transfera din sufletul adica din duhul lui si animalului care devine asemenea unui copil al acestuia mostenind din inteligenta si agerimea stapanului.

Asa cum si noi primim transfer din sufletul si duhul lui Iisus primind astfel din intelepciunea si genialitatea lui Dumnezeu.

Ati vazut ca Dumnezeu e genial?

Tot ce este genial in lumea asta vine prin transfer de la ingeri, din cer...

Omul nesustinut de ingeri si de Dumnezeu este asemenea unei crengi ce nu mai primeste seva.

Deci degraba trebuie sa dezvolti o relatie personala cu cineva din Cer.

Ingeri, sfinti, Iisus si mai bine sau chiar Tatal ceresc.

Credeti ca as fi putut spune ceva important spiritual aici daca El nu ar fi deasupra mea si cu mine?

Tot ce s-a spus important aici de la El vine.

Vedeti bine ca nimeni nu urca in cer decat prin transfer de Duh de la cineva din cer.

Trebuie ca cineva din cer sa va infieze si sa va ia cu el ca sa puteti sa urcati.

Domnul este bun si va face din noi o veritabila galaxie spirituala cu ingeri din cei mai mari care vor tuna si fulgera deasupra lumilor, care vor hrani lumile cu lumina de la El.

Suntem cu El aici, El este cu noi aici si ne incalzeste si ne face sa crestem precum cozonacii in cuptor ca sa prindem gust si savoare sa putem fi savurati de Tatal si de ingerii cerului.

Noi suntem vehicule pentru Cer, locuitorii Cerului sunt si vor fi invitati sa coboare si sa manifeste prin noi incepand cu Iisus si terminand cu Tatal.

Pentru ca in esenta Unul singur exista…

Tatal insusi ne elibereaza dar aceasta eliberare nu poate fi primita decat direct de la El, adesea El manifestandu-se prin cineva, Iisus spre exemplu…

Daca El nu ar fi aici nimic nu ar fi posibil, dar El este aici pentru eternitate si noi suntem in El .

Inchinati-va Unului, premariti-l si nu uitati ca asa cum voua va place sa fiti iubiti si Lui la fel.

Iubiti-l pe El asa cum v-ar place sa fiti iubiti…

Faceti pentru El nebunii si sacrificii, faceti voia Lui…

Trebuie sa ascultati de El. El este Geniul, suprema implinire este abandonarea in fata Lui.

Cu cat El se manifesta mai mult prin noi cu atat suntem mai sus si mai aproape de El. Cu cat El exista mai mult si noi mai putin cu atat este mai bine.

Traim Revelatia, Apocalipsa adica, la cote maxime, nu-i asa?

Incepem sa il intelegem pe Dumnezeu…

Noi ne-am intalnit pentru ca suntem asemenea si cine se aseamana se aduna.

Tatal ne-a pregatit cel mai potrivit drum, cel mai plin de savoare …

Nu va mai razvratiti impotriva ordinii divine.

Intr-adevar dintr-un anume punct devedere toti suntem egali si supremul se manifesta prin noi.

Dar cum as putea sa fiu egal totusi cu Soarele care ma incalzeste si imi da viata?

Desi pot sa vad ca acel Soare tot Dumnezeu este desi are o individualitate, este adica si o persoana.

Desigur ca in masura in care suntem una cu Dumnezeu si acesta se manifesta prin noi suntem egali cu cele mai mari Fiinte ale sale chiar si cu Iisus.

Deci amintiti-va trebuie sa fim infiati ca sa urcam in cer.

Si parintii au si ei dorintele lor.

Iar dorinta parintilor nostrii este iubriea si ascultarea.

Numai asa ne putem desavarsi.

Neascultarea este periculoasa daca vine din orgoliu, altfel toti mai gresim, dar cand gresim cu intentie atunci suntem pasibili de judecata.

Lupta este asadar sa ajungem la El si El sa se manifeste prin noi.

El ne va pune sa orbitam in jurul sorilor potriviti sa primim lumina si intelepciune si sa lucram pentru desavarsire.

Iar aici avem chiar izvoarele evolutiei. Adevarat, cand ni se face dor de evolutie mai luam cate o inghititura din nectarul care amplifica evolutia.

Cand floarea noastra va straluci, cand galaxia noastra va fi ridicata la nivelul celorlalte, putine creaturi de pe planeta vor fi asemenea noua, sau noi asemenea lor.

Vedeti cum El ne vorbeste si en reveleaza lucruri nebanuite uneori repetandu-le?

Vedeti dar Dumnezeu doreste sa ne initieze in dialogul cu El insusi.

Iar oamenii cu greu il recunosc pe Tatal chiar si in discursul lui Iisus.

Cu adevarat acestia care il recunosc pe El sunt foarte rari in toata istoria umanitatii.

Tatal vrea sa vorbeasca cu toti dar foarte putini sunt copti pentru a-l auzi. Multi sunt inca inlantuiti de prejudecatile si dogmele bsiericilor, acestia cred despre El despre Dumenzeu tot felul de lucruri neadevarate. Pentru acestia Dumnezeu este biserica lor nicidecum Tatal. Si Tatal nu vine decat atunci cand nu il mai dorim decat pe El. Adevarat daca ne simtim bine in bratele Fiului, nu ne va smulge de acolo...

Fii Lui se recunoasc dupa aceea ca nu pot gasi suprema implinire decat In El Insusi. Acestia, la unison cu vointa Lui demoleaza si darama tot ce nu este El. In fapt El prin ei.

Altii sunt inlantuiti de alte prejudecati si dogme din afara bisericilor.

Adevarat Tatal infiaza copii in aceasta lume si acestora le daruieste pamantul si lumile cu totul, le daruieste fiinte vii fara de numar care sunt acestora copii si nepoti, cine ar putea sa-I numere pe cei care se afla in apropierea uni Fiu al lui Dumnezeu?

Cine poate cunoaste tainele Lui si spune cand El naste sau infiaza cate un fiu?

Multi morti pe langa noi dar ce spune Domnul mortilor: “Lasa mortii sa-si ingroape mortii!”

Domnul vostru I-a facut in toate felurile, satane, orbi, nelegiuiti, nebuni si imi amintesc ca o persoana nu gasea in evanghelii ca Iisus I-ar fi facut prosti. O, i-a facut si prosti de nenumarate ori.

Ascultati iubitilor cat de frumos si dumnezeisc vorbeste Tatal divin, Dumnezeu Insusi, Unicul, Cel etern prin minunatul si divinul Krishna.

Ascultati oricine ajunge sa vorbeasca Tatal prin El este un Domn, ascultati ce spune El prin Domnul Krishna, iubiti-l pe Krishna, Iubiti-l pe Vishnu, vieti intregi v-ati inchinat lor.

In fapt Tatal a hotarat ca si Iisus sa primeasca inchinare de la cei care vad si aud si nu numai de la copiii cei mici, de aia Tatal v-a transferat pe voi in gradina Domnului… Iisus.

Ascultati ce spune vocea, care este El. El spune ca ne-a daruit pe noi lui Iisus si pe Iisus noua. Veniti dar sa lucram pentru Iisus si sa-I ridicam cetate mare si eterna...

El prin noi, amandoi prin noi(El si Tatal) daca vreti.

Veniti ii vom auzi pe zei vorbind despre Iisus.

Nu vreti sa auziti ce spune Krishna despre Iisus…? Demult ma framanta asta…:)

Acelasi Domn si Tata vorbeste prin amandoi…

Nu recunoasteti cuvantul Lui dulce si dumnezeiesc care ne-a alinat vieti si care ne va mangaia in eternitate indiferent prin cine va vorbi El?

Ascultati dumnezeiescul cuvant al Tatalui, sunt sigur ca il puteti recunaoste, auziti cum spune lucruri glorioase. Revelatii curg nenumarate chair si in numai in aceste cateva randuri.

2. Îţi voi dezvălui, în întregime, aceasta Cunoaştere împreună cu înţelegerea, pe care, aflind-o, nu mai ramine nimic altceva de cunoscut aici [n lumea aceasta].

3. Dintre mii de oameni, cite unul doar se infrineaza pentru desăvârşirea spirituala; [iar] dintre cei care se infrineaza pentru desăvârşirea spirituala cite unul doar mă cunoaşte cu adevărat.

4. Pamintul, Apa, Focul, Vintul, Eterul, Simtul intern, Mintea şi Eul sunt cele opt părţi diferite ale Naturii mele.

5. Aceasta este Natura mea inferioara; Natura mea superioara însă, să ştii, este alta; ea este, o tu cel cu braţul mare, Sinele individual (jivabhuta) care tine aceasta lume.

6. Sa ştii, ea este matca tuturor fiinţelor; originea, ca şi nimicirea întregii lumi, eu sunt.

7. Dincolo de mine nu există altceva, o Dhananjaya; în mine sunt însăilate toate, ca şirul de perle pe fir.

8. Eu sunt, o fiu al lui Kunti, gustul din apa, lumina din Soare şi Luna, silaba [sfânta] OM din toateVedele, sunetul din spaţiu, ce-i omenesc în oameni.

9. Eu sunt mirosul bun al pământului, strălucirea din foc, viaţa din toate fiinţele, asceza din toţi asceţii.

10. Saminta veşnică a tuturor fiinţelor eu sunt, să ştii, o fiu al lui Pritha; eu sunt înţelegerea celor care cunosc, şi strălucirea celor străluciti eu sunt.

...

Bhagavat-Gita -VII-

Ca-asa-i sarbatoarea la romani incepe cu trei zile inainte:)

6 comentarii:

  1. Ah, ingere, mi-ai amintit de o scena de suflet, prin referirea la animale! ღ Se intampla acum doi ani, in timpul unei plimbari de seara... eram putin abatura, cred... si incercam sa-mi dau seama cum si de ce anumite lucruri functioneaza intr-un anume fel, pe cand mi s-a alaturat un tovaras de drum, un patruped dintre cele mai adorabile, aceia de strada care ofera iubire neconditionat, care desi isi doresc, nu apartin nimanui.
    :) Catelul asta, care era si foarte mare, m-a insotit o buna bucata de drum, si, cum cel mai probabil a simtit starea mea sufleteasca, a incercat sa ma inveseleasca: a inceput sa dea din coada, sa ma traga de rochie, sa faca tot felul de acrobatii si giumbuslucuri, incat am crezut initial ca apartinea cuiva si era oarecum dresat. Insa am realizat, pe masura ce ma apropiam de casa, ca tot ce facea era pentru a-mi atrage atentia si a ma inveseli. Daca i-ai fi vazut ochii! :) Atata iubire si inteligenta se reflectau acolo, incat aproape mi-a parut uman! Mi-am luat ramas bun de la el, spre oroarea vecinilor, care nu mai aveau nevoie de inca un caine in zona :D i-am adus ceva sa manance, desi a nu a vrut.. in schimb, m-a asteptat acolo jos, unde l-am lasat, o buna bucata de timp.
    Dupa care.. a vazut o alta fata, probabil intr-o stare asemanatoare cu a mea.. pe care a urmat-o.
    @};-
    Iti dau mare dreptate in afirmtia facuta, aceste suflete sunt mult mai nobile si iubitoare decat multi dintre noi, si ar trebui tratate pe masura. Violenta si nepasarea noastra le face violente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da sigur, El, Domnul se poate manifesta prin oricine chiar si printr-un animal.
    A si vorbit odata prin inetermediul unui tigru... Nu intamplator anumite divinitati sunt descrise ca mergand pe spatele unui tigru...:)
    Religiile au fost la inceput toate una...
    Dumnezeu a sustinut pana in prezent doua ramuri care se vor uni si vor deveni iarasi una asa cum in El au fost dintotdeauna si in preajma acestora s-au mai nascut alte doua ramuri care si acestea se vor pierde in cea Unica care se numeste Dumnezeu !
    Dar pentru iluminarea tuturor eu intreb mereu, Oare extraterestrii ce religie au? Dar ingerii? care este religia lui Iisus Hristos?
    Aceeasi religie trebuie sa aveti si voi...

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Asa este, ce bine le zici tu si inspirat. dumnezeu te iubeste si orice gest pe care il faci pentru El va avea mari reverberatii ca feed back... :)
    Intr-adevar iubirea este chiar centrul crucii. Acolo in centru se intalneste ceea ce este sus cu ceea ce este jos. Din acest centru trebuie sa urcam in sus sau sa coboram in jos atat cat ne permite iubirea si acolo unde razele Lui nu mai ajung sa nu pasim...

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar aceasta iubire este desavarsita!
    @};-

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca tot ce vine de la El.
    O zi minunata!
    Iata avem privilegiul de a incepe fiecare zi si fiecare actiune la unison cu vointa si binecuvantarea Lui...:)

    RăspundețiȘtergere