6 iunie 2011

Cladire pe Marte !

Un articol si un film care merita sa fie vazute !

După chipul uman identificat pe Marte, încă o descoperire pe Planeta Roşie încinge spiritele pasionaţilor de mistere. Un bărbat susţine că a găsit pe Marte, cu ajutorul aplicaţiei Google Earth, imagini care sugerează o construcţie. Materialul video postat pe YouTube are deja peste 200.000 de vizualizări.

David Martines este un american care susţine că a descoperit o clădire aflată pe Marte, de culoare albă cu dungi roşii şi albastre, scrie Daily Mail.

"Nu este un munte şi nici stâncă. Este o structură construită de cineva. Nu am făcut eu asta, arăt doar ce se vede pe Google Mars", a declarat Martines. "NASA nu vrea să vorbească în această privinţă. Le-am trimis câteva mailuri, dar nu mi-au răspuns", a adăugat americanul.

În cazul în care privitorii nu sunt convinşi de descoperire, David Martines îi sfătuieşte pe aceştia să verifice pe cont propriu, coordonatele respective: 49'19.73"N 29 33'06.53"W.

"Am descoperit-o din întâmplare. Îi spun staţia Alpha pentru că presupun că acolo trăieşte cineva sau a trăit. Este o construcţie destul de mare şi pare a fi cilindrică. Poate fi o staţie de alimentare. Sper să nu fie o armă. Cine a construit-o sau a plantat-o acolo cu siguranţă a făcut-o cu un scop. Nu-mi pot să cred că cineva ar dori să trăiască acolo. Sau ar putea aparţine NASA, dar dacă este aşa nu înţeleg de ce nu recunosc. Sau, la fel de bine, poate NASA habar nu are de această construcţie", a mai spus Martines.

MailOnline a încercat să obţină un punct de vedere al NASA în legătură cu această descoperire, însă fără succes.

http://www.jurnalul.ro/stiri/externe/cladire-misterioasa-pe-marte-vezi-cum-arata-constructia-580358.html

10 comentarii:

  1. :) Pare mai degraba o nava stationata acolo..

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru apreciere, imi cer scuze ca nu ama vut timp sa-ti raspund, dar am o peroada mai dificila, si nu prea gasesc timp pentru nimic...
    o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am văzut articolul, şi sunt comvinsă că omul acela a surprins ceva real - ca şi chipul uman de pe Marte, sau piramidele. Şi, tocmai tăcerea deplină a NASA spune ceva.
    Cei mari cred că ne pot menţine în ignoranţă, pentru a fi mai uşor de controlat. Dar este mult mai greu astăzi, când sunt atâtea posibilităţi de descoperire, şi atâtea mijloace de a ne conţtientiza menirea spirituală planetară, şi chiar galactică.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da Denaide ceva e acolo si cred ca acest contact oficial si atat de asteptat cu fiinte de pe alte planete va avea loc in curand :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Angelina tu esti rasfatata lui Dumnezeu si esti asemenea altor fiinte alese, in gratia lui Dumnezeu. Iar cand e gratie inseamna ca este iubire neconditionata si multe alte daruri oferite de El.
    Cand Dumnezeu da, da pentru eternitate...
    iar tu vei fi iubita lui pretioasa iar El te invata zilnic cate ceva, fii doar atenta la ce te invata si la ce iti spune.
    Vezi tu El te va purta la cele mai pretioase scoli si fiinte care le are pe Pamant.
    Daca iniuma ta iti spune ca aici este ceva bun si divin atunci sa stii ca El din inima ta iti spune asta...
    Daca tu intelegi macar in parte ce spun eu si crezi ca e adevarat atunci esti si mai pretioasa pentru ca lumea va face profetilor si mesagerilor lui Dumnezeu ce a facut dintotdeauna.
    Dar noi ne vom bucura de prezenta Lui si vom asculta de El si astfel vom ajunge asa cum a prezis, dusmaniti de lume, urati de biserici si de cei din biserici, acuzati de tot felul de lucruri.
    Dar El va ramane in noi si ne va calauzi spre... cruce...
    O viata minunata si daruita Lui iti doresc sa ai! :)
    Eu chem si voi chema pe toata lumea, Veniti sa lucram pentru Dumnezeu, veniti sa ne impartasim cu iubirea si binecuvantarea Lui.
    Si adevarat este aceasta ca eu insumi ii sunt si preot si pastor facut asa nu de scoli lumesti ci de El Insusi.
    Si daca El va dori voi fi chiar mai mult...
    Daruieste-i Lui timpul tau si El te va calauzi... :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Florina traim timpuri cu adevarat apocaliptice adica revelatoare.
    Toate fiintele de pe celelalte planete sunt mai avansate decat noi si tehnologic dar si spiritual desi avem si noi spirite rare ce au ajuns veritabili ingeri si care sunt deasupra lor acum ca evolutie si misiune, fiindu-le unora chiar ingeri si calauze...
    Contactul oficial cu extraterestrii inseamna intr-adevar un mare punct de cotitura in istoria si evolutia planetara...
    Si nu mai poate fi amanat foarte mult, el va insemna egalitate si bunastare planetara printre altele...
    Si va fi unul din marile semne si din marile realizari ale Intoarcerii lui Iisus...

    RăspundețiȘtergere
  7. Denaide trebuie sa ne lamurim cu energiile primordiale... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. ce vedeti voi acolo e casa mea :X acolo merg cand dorm :X asta ca sa numai banuiti numa prostii :D


    Toate fiintele de pe celelalte planete sunt mai avansate decat noi si tehnologic dar si spiritual,hmmm nu-i chiar asa..

    Si va fi unul din marile semne si din marile realizari ale Intoarcerii lui Iisus... inca mai tanjesti dupa ajutor.. nu esti chiar treaz :P

    Isus ti-ar spune ca el nu e sclavu tau :) de ce ii ceri sa faca el ce poti face tu?

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca mai faci mult pe inteligentul o sa primesti un bobarnac de la Dumnezeu de nu o sa te mai regasesti niciodata.
    Oare e misiunea mea sa te exorcizez de orgoliul prostesc si de intentiile tale tembele cu care vii aici sub un pseudonim sau altul?
    Te comporti ca un saltimbanc in fata lui Iisus si in fiinta ta poate intra orice demon ca la el acasa; mai mediteaza deci ca esti varza!

    RăspundețiȘtergere