20 iunie 2011

Despre primul centru energetic, Muladhara

Corpul nostru nu este altceva decat o uluitoare minicopie si harta a Macrocosmosului.

Avem marea energie Kundalini la nivel macrocosmic. Avem cei sapte centri energetici macrocosmici.

La nivelul fiecaruia salasluiesc divinitati uluitoare forme ale lui Dumnezeu care se ocupa cu bunul mers al intregii Creatii.

La nivelul lui Muladhara il avem pe mult iubitul Ganesha, adorat in Hinduism de toti credinciosii din toate denominatiunile hinduse.

Primii doi centrii raspund de planul fizic si de cel erotic sau sexual de aceea divinitatile de aici patroneaza aceste energii.

Noi insine putem sa ne trezim orice energie fara sa avem neaparat legatura cu forma ei macrocosmica.

Putem sa dezvoltam orice energie si sa ramanem sub semnul si binecuvantarea divinitatii noastre protectoare. Iisus in cazul de fata.

Vorbind la acest nivel intelegm ca exista o sexualitate divina, dumnezeiasca forma primodiala a sexulalitatii, extaz divin, incantare si meditatie dumnezeiasca.

Tot ce avem in noi este bun si divin si dumnezeiesc, indiferent pe ce nivel, de sus pana jos.

Vedem asadar diferenta enorma dintre viziunea lui Dumnezeu asupra unui lucru si viziunea umana , lumeasca.

Aceste forme sunt prezente in toti oamenii, unii le mostenesc prin intrupare altii datorita efortului din vietile anterioare.

Dar vedeti diferenta enorma , ca de la cer la pamant intre un initiat si un profan.

Ceea ce spun este adevarat.

Mai bine il veti intelege pe Ganesha daca va veti aminti cum descrie Ioan tronul lui Dumnezeu si fiintele care il inconjoara.

6. Si inaintea tronului, ca o mare de sticla, asemenea cu cristalul. Iar in mijlocul tronului si imprejurul tronului patru fiinte, pline de ochi, dinainte si dinapoi.

7. Si fiinta cea dintai era asemenea leului, a doua fiinta asemenea vitelului, a treia fiinta avea fata de om, iar a patra fiinta era asemenea vulturului care zboara.

8. Si cele patru fiinte, avand fiecare din ele cate sase aripi, sunt pline de ochi, de jur imprejur si pe dinauntru, si odihna nu au, ziua si noaptea, zicand: Sfant, Sfant, Sfant, Domnul Dumnezeu, Atottiitorul, Cel ce era si Cel ce este si Cel ce vine. Ap 4

Ganesha este o forma a lui Dumnezeu , primordiala si eterna.

Adevarat tot ce spun este o sublima gratie a lui Dumnezeu si pretios ca aurul.

Ceea ce sunt sfintii in crestinism sunt zeii in hinduism.

Crestinismul este o copie la scara mai mica a hinduismului care deseneaza intreg macrocosmosul in timp ce crestinismul descrie doar un colt , o ramura a universului, cea din jurul lui Iisus. Totusi spunand multe despre Tatal care guverneaza asupra intregului macrocosmos.

Glorie Tie Doamne pentru gratia si iubirea cu care ne inconjori!

Adevarat iti suntem perle si comori nepretuite, cum este Tatal la fel si fii Lui, Glorie Tatalui care naste astfel de fii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu