21 iunie 2011

Marea revelatie transmisa de Iisus prin Jacob Lorber, Biblia extinsa a Noului Cer si Pamant

Domnul in mila si gratia Lui fara margini m-a calauzit iarasi spre inceputul marii Revelatii, Casa Domnului.

Daca veti citi la unison cu El veti descoperi Cuvantul Cel Nou si in acelasi timp etern, dintotdeauna, si revelatii covarsitoare care vor veni asupra voastra direct de la Spiritul lui Dumnezeu.

Cumparati aceste carti sfinte care sunt mai pretioase decat chiar viata noastra deoarece adevarata Viata o vom obtine tot de la Dumnezeu si va fi particica din Viata Lui.

Dumnezeu confirma si intareste inca odata tot ce am spus despre iubire si ascultare, cat de pretioase sunt cele doua. El este desavarsire si numai in Iubire si ascultarea aceasta desavarsire, aceasta gratie se pot revarsa in intregime asupra noastra.

Amintiti-va relatia dintre templu si adevaratii profeti.

Aceasta relatie continua si dupa Iisus si cei mai mari profeti sunt in afara bisericilor voastre, dispretuiti si urati chiar de bisericile voastre care vor rastigni fara sa clipeasca pe Dumnezeu daca e nevoie iarasi si iarasi pentru a-si asigura existenta.

Bisericile voastre datorita orbirii si dorintei de a supravietui va tin departe de tot ce s-a intamplat mai important dupa Iisus.

Iata eu sunt mesagerul bisericii celei noi si eterne care le inglobeaza pe toate ale voastre ba care inglobeaza chiar tot ce este important la nivelul intregii planete si mai apoi, din cer vom vedea, si poate chiar de pe pamant, tot ce este mai important si mai pretios la nivel macrocosmic.

Iata aceasta este adevarata biserica universala si eterna totodata.

Cea dorita si binecuvantata de Dumnezeu, cea care se cheama si Noul Ierusalim , cea caruia i se spune Cortul lui Dumnezeu.

Eu sunt vestitorul cel bun. Eu in fapt nu sunt nimic dar prezenta lui Iisus si a Tatalui din spatele meu face ca eu sa fiu mesagerul cel bun. Bun pentru cei alesi, pentru ceilalti vestesc moartea vesnica sau chinuri inimaginabile.

Eu v-am spus mai mult chiar decat era nevoie si v-am deschis fereastra chiar si spre cele ce se vor intampla in lumile de dincolo.

Pentru ca Iisus prin Lorber deschide aceasta fereastra.

Si daca ati avea ochi sa vedeti ati vedea ca marea Revelatie continua si Spiritul Lui este aici cu noi.

El trebuie sa va lase perfect liberi si numai daca il veti ruga sa se faca voia Lui va interveni, altfel El doar propune.

Si eu nu vorbesc in zadar si tot ce spun va va fi consemnat ca mesaje directe de la El, Iisus Hristos una cu Iubirea Eterna care este Fiul primordial Cel unic…

Cel mai mult trebuie sa il iubiti pe Dumnezeu si apoi ierarhia spirituala de deasupra voastra, Iisus, ingeri.

Dar daca il veti iubi cel mai mult pe Dumnezeu, El va pune in inima voastra iubire pentru cine doreste si veti vedea ca aceasta iubire este mantuitoare...

Dar intai trebuie sa il gasiti pe El, pe Dumnezeu!

Oricum, in ceea ce priveste maniera justa de a lauda marele Nume, voi, dragii mei parinti, stiti prea bine care este modul de glorificare si inchinare cel mai placut in fata Domnului, si stiti de asemenea ca nici cuvintele si nici gesturile, gandurile sau riturile ceremoniale nu valoreaza nimic in fata Lui, ci numai iubirea si ascultarea reprezinta ofranda cea mai placuta in fata Lui, pe care I-o putem aduce noi, oamenii. E, care este Dumnezeul si Tatal nostru, al tuturor, stie prea bine care sunt intentiile Sale fata de noi, astfel incat, faca-se voia Lui acum si de-a pururi. Amin!

Casa Domnului, vol I, cap 41, 17

2 comentarii:

  1. Jacob Lorber a fost un canal ales, tocmai pentru că avea un suflet simplu şi curat. Deşi muzician talentat, nu avea nici un pic de orgoliu, şi de aceea a fost capabil să audă glasul Domnului.
    Din timp în timp, apar astfel de profeţi mai puţin cunoscuţi, care spun mari adevăruri ale vremurilor actuale - întrucât Dumnezeu are şi pentru noi un cuvânt de spus, ca şi pentru cei din timpurile biblice. Şi, ca şi atunci, ei nu prea sunt bine primiţi de către public şi Biserici...Dar, mai sunt şi dintre cei care îi ascultă. Cei care au iubire, şi sufletul deschis, şi ştiu să vadă dincolo de "litera legii".

    Mulţumim lui Dumnezeu că ne mai trimite revelaţii, că nu ne lasă în neştiinţa noastră!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prin Lorber se realizeaza o mare si unica minune, profetul devine scrib si transcrie cuvantul asa cum il aude.
    Opera este dictata de Iisus.
    Iar asta e o mare grozavie pentru toate bisericile si religiile care o vor respinge pentru ca intotdeauna Cuvantul lui Dumnezeu judeca.
    Iar lumea il va respinge iarasi pe Dumnezeu si Cuvantul lui cel Nou si fiintele cele noi si pe buna dreptate va fi judecata in mod cumplit, Iisus comparand judecata cu Potopul, ba chiar mai dramatica.
    Tu vorbesti intelept si ai privilegiul sa te numeri printre cei care nu numai ca inteleg mesajul dar il si urmeaza.
    Dumnezeu te va pretui neintrerupt si va inmulti tot ce e al tau si gandurile tale vor deveni fiinte vii care vor fi copiii tai.
    Deoarece orice fiinta care i se daruieste si care il iubeste si il asculta va fi transformata in comoara si mostenire divina.
    Iar cei care resping Noua Venire a Lui Iisus si continuarea Cuvantului si a Revelatiei vor descreste si vor stagna si cum sunt acum si aici vor fi si dincolo si nu vor putea sa urce in cer deoarece nici un inger din cer nu vorbeste diferit de Lorber si de Cel care i-a dictat lui Lorber.
    Ami, Amin, Amin spune Acelasi!

    RăspundețiȘtergere