23 iunie 2011

Misterul si provocarea Intoarcerii lui Iisus

Viata sta sa izbucneasca in noi asemenea unui Vulcan ce va invalui intreg pamantul cu stralucirea si luminozitatea cu explozia de lumina cuvinte si imagini, viziuni si adevaruri…

Copiii sunt mici si trebuiesc iubiti neconditionat. Totusi cine nu vrea sa danseze dansul iubirii la unison cu ingerii, zeii si Dumnezeu insusi va parasi ringul si va fi cel mult un spectator sau va merge sa ridice castele de nisip pe malul marii.

Viata vesnica extazul si cunoasterea au venit iarasi la romani in mod special si apoi la intreaga lume.

Zeii sunt puterile ceresti cele fara de trup daca va simtiti mai bine asa iar cel care vorbeste s-a nascut sub semnul lor si va trai in eternitate sub acest semn sub semnul marilor raze care izvorasc din insusi Dumnezeu.

Am fost destul de clar.

Si am primit mult mai mult dupa cum se va vedea, pentru ca totul se leaga in Cuvant, puterile cele mari si fara de trup care sunt sarbatorite alaturi de doi mari ingeri.

Si cei doi ingeri le manifesta deplin si le vor manifesta si pe pamant.

Dumnezeu da mare spectacol si invitatiile sunt deja trimise si se vor trimite in continuare.

Nefericiti cei care nu stiu sa citeasca invitatia si nu inteleg unde si la ce sunt chemati. Si cei care nu inteleg ca Dumnezeu si Iisus este foarte posibil sa le vorbeasca acum mai mult ca niciodata. Si cei care nu au avut timp sa se nasca...

Paziti-va, cetatea ce vine din cer va strivi sub ea tot ce nu poate sa intre in ea, asa dupa cum este profetit.

Ritmul muzicii este aici.

Cine nu poate sa asculte de mine nu va putea sa asculte nici de Iisus pentru ca eu sunt buzduganul pe care Tatal il trimite in poarta acestei lumi si sunt ambasada si avanpost al Lui si ceea ce spun si cer este dorinta si vointa lui Dumnezeu pentru noul cer si Pamant.

Sunteti in urma cu vreo doua mii de ani, voi va pregatiti pentru prima venire dar a doua va fi diferita si asteptarile si testele vor fi altele si desi in evanghelie este explicat clar putini inteleg ce scrie acolo.

Dar Spiritul si Spiritele au fost trimise iarasi pe Pamant sa ridice recolta asteptata in cer.

Oamenii sunt defazati si evenimentele or sa treaca pe langa ei si nu le vor intelege.

Sunt deja tot mai multi care au puteri paranormale, din acestia pentru Iisus lucreaza doar putini si lupta si armaghedonul se va da intre acestia rataciti si adevaratii slujitori.

Un om cu puteri si leagtura directa si constienta cu Iisus si cu Tatal face mai mult decat toti preotii si calugarii la un loc.

Aratati-mi unul singur care a avut asta. Cat de saraci sunt si cei mai mari si cuvintele lor ii dau de gol ba unii au mai scris si carti.

Si nu suntem datori nimanui decat Tatalui. El le face pe toate si le aranjeaza pentru mantuirea si desavarsirea noastra.

Iisus ne este frate mai mare si mai desavarsit dar noi suntem luptatori eterni, din eternitate in eternitate si Spiritul nostru va straluci alaturi de al Lui...

Adevarat ce a fost pana acum a fost saracie absoluta pe langa ce coboara din cer...

Si macar de ati citi ce spun sa cititi si ati intelege gloria fiintelor spirituale care se lasa iarasi asupra Pamantului...

Bogatia si puterea si lumina vor pune in umbra saracia si goliciunea si intunericul celor care pretind ca ar avea ceva, cale, cunoastere, invatatura...

Invatatura e ascunsa...

Nemuritorii au coborat pe Pamant.

Fericiti cei care vor ramane langa mine si care sunt gata sa plateasca orice pret pentru asta.

Adevarat toti tac si va ascund Adevarul dar eu vorbesc de dragul Lui si de dragul vostru si de dragul misiunii si de dragul unei energii care mi-a fost foarte dragi si care reveleaza fulgerator Adevarul si care in secunde ofera cat altfel omul nu primeste in mii de ani.

Am iubit candva foarte multe fulgerul si aceasta energie care il reprezinta si imi va ramane alaturi si ca arma dar si ca binecuvantare.

Fulgerul ca binecuvatare reveleaza fulgerator Adevarul stralucind in noapte... Stralucind in plina zi deschide cerurile...

Nimic nu este mai teribil decat mania Divinitatii care se manifesta prin puterea fulgerului de aceea rugati-va si voi asemenea tuturor cerurilor sa nu cadeti sub mania Divinitatii ci sa cadeti sub gratia ei fulgeratoare care reveleaza Adevarul.

English translation

Without a Suit and Tie

How far did I go

In search of this happiness.

I was nobody.

How many nights I laid awake

To clime that wall,

Among the forgotten children

I hanged the fear.

I was waiting for you,

And in my veins

The music started to boil,

It was burning you inside.

And you kept me as your last hope

I could feel it,

On all of my clothes.

My life,

Now I fly with you,

And this journey is a song –

Giving me so much love to live

My life,

Now I run with you,

To bring all the most beautiful dreams

To the ome who still has to exist.

How far did I go

In search of happiness,

Without a suit and tie

So I arrived.

Among some important people

who have touched the Moon

Sometimes I look back to see

Where I went

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu