25 iunie 2011

SCOALA

Iata, prin gratia Lui Dumnezeu avem la dispozitie o scoala spirituala autentica.

Poti sa ii spui si o biserica spirituala autentica daca iti sunt dragi bisericile.

Mai mult, in biserici multi intra dar putini ajung si in cer si raman acolo din cei care intra dar aici oricine doreste mantuire si viata vesnica va primi daca va asculta si va iubi. Jugul Lui e usor dupa cum ne-a spus.

Tot aici s-au obtinut mari ingaduinte in special in privinta fuziunii amoroase spirituale, desigur intr-un cuplu plin de iubire in care sexualitatea este o prelungire a iubirii si devine astfel o energie spirituala care ne sustine pe cale fiind binecuvantata de El. Toata lumea va invata secretele continentei sexuale.

Domnul Iisus binecuvanteaza si ingaduie aceste lucruri deoarece El, ca Dumnezeu binecuvanteaza si ingaduie tot ce este bun si Revelatie si Invatatura din toate religiile.

Dar atentie toate aceste lucruri sunt asa cum spun eu numai aici sub cortul lui Dumnezeu si cu binecuvanatarea Lui.

In afara cortului si fara binecuvantarea Lui acestea nu mai exista si nu mai sunt valabile deoarece spiritul Lui lipseste acolo.

Din punct de vedere spiritual noua scoala sirituala este egala oricarei biserici deja existente si evident superioara infinit in cunoastere, initieri si revelatii si experiente spirituale.

Aceasta scoala este parte a marii biserici si cetati care coboara din Cer si care se cheama Noul Ierusalim.

Este parte a cortului lui Dumnezeu.

Iata abia acum se manifesta concret anumite aspecte din profetiile lui Sundar Singh si in special cea referitoare la grupurile spirituale autentice care vor apare.

In aceasta scoala vor fi invitate sa predea si anumite fiinte cu capacitati spirituale si paranormale din aceasta lume.

Singura conditie este sa ma asculte si sa ma iubeasca.

Toti cei care deja ma asculta si ma iubesc vor deveni ei insisi astfel de invatatori spirituali sori spirituali in jurul carora se vor strange si in cer si pe Pamant copii cei alesi si chemati de Dumnezeu.

Cine nu asculta indiferent cat de mari ar fi puterile lui nu va fi primit nici in cer si nici pe Pamant.

Dar va spun ca toti cei care il cunosc pe Dumnezeu vor recunoaste prezenta Lui in mica noastra comunitate spirituala care va creste vertiginos conform vointei sfinte a lui Dumnezeu.

Ramaneti in iubire si ascultare, ramaneti aproape, afara va fi Potopul iar inauntru mantuirea beatitudinea si viata vesnica.

Afara va fi Judecata si inauntru va fi Nunta.

Cine doreste sa ma urmeze sa se hotareasca si va vedea cum Hristos insusi il va binecuvanta si il va calauzi eu nefiind altceva un nemernic care a primit gratia de a fi poarta si usa si fereastra spre El si spre Dumnezeu. Amin

-va urma-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu