11 iunie 2011

Spiritele sau energiile primordiale

La inceput au fost trei si apoi sapte, asa ne reveleaza Iisus Hristos prin Jacob Lorber.

Totusi acestea trei din care Lumina cazut… chiar si acestea trei sunt in marele OM.

Iubirea este in marele OM.

Astfel energiile primordiale de care vorbeste hinduismul, personificate si intruchipate de marii zei hindusi sunt intr-adevar energii primordiale si forme cu totul divine si arhetipale.

Acestia care spun ei ca au o relatie personala cu Dumnezeu dar nu recunosc nici o manifestare a Lui si nu se afla sub aripa niciunei astfel de manifestari si nu se afla in comuniune si comunicare cu nici un aspect divin sunt oarecum rataciti.

Informatia, rostul informatiei este acela de a trezi dumnezeirea in tine.

Ori nu stiu cate stiti voi despre trezirea dumnezeirii in voi dar cu siguranta aici este Calea si Adevarul si Viata. Si Cel care a spus asta.

Si va spun ca daca El nu este multumit de atitudinea voastra fata de El nu va pune iubire in inimile voastre pentru cine trebuie.

Si daca nu iubiti pe cine trebuie, daca nu aveti o relatie persoanala cu nimeni din cer sunteti ca si morti…

Invatati umilinta si ascultarea si lasati teoria pe locul doi…

Adevarat, invatati Yoga daca vreti sa cuceriti cerurile si nemurirea.

Invatati Yoga sub binecuvantarea lui Iisus.

Iisus sa fie maestrul vostru yoghin…

Intelegeti ce spun, nu avem timp de rataciti si de zapaciti. Avem multa treaba de facut si abia cei care se focalizeaza ferm in efortul spiritual reusesc, ce sa zicem de aceia pentru care nimic nu e deajuns de bun.

Nici Iisus, nici yoga, nici zeitatile hinduse ci doar cunoasterea lor persoanala care in fapt a avut rolul sa ii aduca pana aici.

Si le-am spus si le spun, ascultati de mine, in mine sunt si Iisus si Tatal si multi altii din cei mai mari…

Rugati-va cum am sa va invat sa va rugati si la cine va invat sa va rugati.

Daca spun ca avem la dispozitie energii primordiale cu adevarat sunt primordiale.

Rugati-va sa apucati sa vedeti ca sunt primordiale.

De ajuns cu teoria neinsotita de practica.

Este momentul sa ne folosim de tot ce avem mai bun pe acest pamant…

Krishna spune, Nu revela acestea celor nepregatiti. Iisus spune nu da margaritare la porci...

Iar unii se gasesc sa carcoteasca in fata Adevarului.

Adevarul va va ocoli si se va departa sau chiar va va strivi si veti simti cat de primordial era…

Vorbim aici de cele mai importante energii atat la nivel individual cat si macrocosmic…

Motoarele evolutiei in Creatie, semintele iubirii si ale desavarsirii.

Voi daca nu aveti si nu cunoasteti in profunzime nici o religie v-ati gandit ca veti scapa de ele si ca in noua lume nu vor mai fi.

Ele vor fi in forma lor divina.

Nu aveti unde sa urcati pana ce nu invatati sa fuzionati cu fiintele din cer si cu marile divinitati ce guverneaza desupra marilor planuri ale Creatiei.

Aceste seminte sunt foarte pretioase, veritabile comori si in spatele fiecarei seminte sta o forma a lui Dumnezeu, o divinitate.

Adevarul care se ascunde in spatele religiilor este chiar Viata acestei lumi.

Daca dispretuiti religiile si nu intelegeti ca sunt scari spre divinitate chiar daca numai foarte putini urca nu aveti cum sa fiti pe placul lui Dumnezeu pentru ca religiile sunt un fel de muzee in care sunt pastrate semnele lui Dumnezeu. Trebuie sa luatis emnele de acolo sis a va folositi de ele, sa le dati viata...

Religiile trebuiesc assimilate, sunt cultura spirituala.

In fapt Dumnezeu vede orgoliul si egoul vostru si imi atrage atentia sa nu mai alerg dupa cine nu marita pentru ca El este in permanenta la conducerea corabiei si stie foarte bine pe cine arunca peste bord sau pe cine lasa in urma doar pentru a vedea ce isneamna sa fii ratacit in mijlocul oceanului...

Mai degraba umiliti-va si daca nu aveti de gand sa ascultati de Iisus care este principalul nostru suport si principala calauza rugati-va lui Dumnezeu sa intelegeti cum se obtine desavarsirea.

Iar Dumnezeu va desavarseste exact prin instrumentele Sale din Creatie, adica ingeri, zei, avatari…

Si energiile si Spiritele sunt cu Adevarat primordiale iar Iisus este Intruparea chiar a Celui de al doilea Spirit care acum dupa ce Lumina a cazut a luat locul ei devenind primul si Cel mai important... Iubirea... Deci vezi ca Iisus este chair Iubirea, energia primordiala...

Si celelalte sunt la feld e importante, vehiculele lui Dumenzeu in Creatie... Vrei tu care nu crezi sa simti ca mania lui Dumnezeu este o energie primordiala vehicul nedivizat, una cu El? Mai bine nu, sa ne rugam sa nu ajungi sa simti mania Lui si mai degraba sa inveti umilinta si ascultarea.

Din nou, Cuvantul s-a inaltat la Divinitate si a rasunat in interiorul Ei, si el s-a facut lege, iar legea este Iubirea care de atunci se revarsa asupra tuturor. Si iata, au fost la inceput Trei Legi, si din Trei sau facut sapte. Cele Trei Legi de la inceput au fost: Iubirea, Lumina si Divinitatea, iar cele sapte legi au fost cele sapte spirite ale Lui Dumnezeu. Ele sunt si asa vor ramane pentru totdeauna:

1. Iubeste Iubirea.

2. Teme-te de Divinitatea care distruge, – ca nu cumva sa fii distrus.

3. Iubirea dinlauntrul tau este sfanta; asa ca s-o respecti in tine si in ceilalti, dupa cum Divinitatea te respecta si este bienvoitoare cu tine.

4. Fiecare isi apartine lui insusi si-i apartine Iubirii lui Dumnezeu. Niciunul sa nu se roage altcuiva.

5. Sa nu-Ti ascunzi fata de altul pentru ca acesta sa nu poata vedea cum este iubirea, - caci este asemenea Iubirii care te-a chemat in fiinta.

6. Ce este inlauntrul tau , este si-n afara ta, pentru ca nici o simtire sa nu-Ti fie straina si sa nu te piarda.

7. Exteriorul tau va fi reflectarea adevarata a felului in care Iubirea Divinitatii se priveste pe Ea insasi in oglinda ta interioara; daca nu va fi astfel oglinda ta interioara se va sparge in bucati si tu vei deveni o hidosenie.

Casa Domnului vol 1, cap 5 – Secretul Creatiei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu