6 august 2011

Unde sunt Martorii?

Da, da, ce am spus, am spus bine.

Ei trebuie sa fie ortodocsi asa cum sunt eu.

Nu in exterior ci interior prin abandon in fata lui Hristos si a Tatalui si prin dragoste intensa pentru tot ce e pretios si profound.

Nimeni nu se naste intru-totul perfect deoarece unul din rosturile vietii in aceasta lume este exact lupta pentru desavarsire.

Hristos insusi a depus efort intens si constant chiar si in viata pe pamant inainte sa ne apara desavarsit cum ne-a aparut. Effort incununat cu supremul sacrificiu, pe cruce.

De aceea si voi trebuie sa invatati care sunt tehnicile cele mai eficiente si caile cele mai rapide inspre Dumnezeu.

Ori Calea este El Insusi.

Cel Etern a spus prin gura lui Hristos: Eu sunt Calea, Adevarul si Viata.

Desigur ca ei nu il vad pe Acela in Hristos si il confunda pe Acela cu Hristos.

Dar asta nu ar fi nici o problema. Multe alte greseli sunt pe capul lor.

Ei sunt orbi cu totii si nu l-ar recunoaste pe Hristos in afara Bibliei nici daca aceasta le-ar aparea pe nori.

Deoarece se stie, poate sa fie o holograma, nu-I asa? :)

Problema este ca au facut din necunoastere o virtute si din intuneric o halta din care nu vor sa se imbarce in nici un tren si in care nu accepta nici un mesager.

Dar e desigur problema fiecaruia.

Din moment ce ai transformat traditia exterioara in religie si iti bazezi pe ea cunoasterea si credinta, Dumnezeu cel viu nu are vina ca ti-ai inchis urechile catre toti mesagerii si catre toate avertismentele pe care ti le trimite.

Cine nu este cu Mine este impotriva Mea spune El!

Adica toti cei morti care nu sunt una cu El, indifferent prin ce bsierici se afla vor fi impotriva Lui pentru ca a-l intelege pe El necesita o anumita cultura spirituala, o anumita intelegere, o anumita cantitate de duh sfant.

O anumita educatie pe care fiecare ar trebui sa o primeasca prin biserici sau iata mai nou, de la invatatori iscusiti…

Fiecare dintre voi va lumina sute si mii de fiinte atat in aceasta lume cat si in celelalte deoarece nimeni nu poate sa urce in cer cu intunericul si prostia de prin biserici ci trebuie educat si trebuie sa primeasca realmente duh de la un inger sau altul asa cum voi veti deveni.

Iata acesta este un secret si o taina, cum Dumnezeu daruieste adevarata sa lumina numai celor putini care il cauta cu indarjire si care sunt gata sa sacrifice totul pentru El.

Si iata in aceste timpuri apocaliptice, lumea merge pe drumul ei si cei alesi iau cu fiecare zi drumurile Lui!

El a coborat la ei si ii calauzeste personal.

Acum stai bine si gandeste-te!

La ce ii vei trimite pe cei care vin al tine, La novene si liturghii sau la o calauza vie care stie sa ii duca la Dumnezeu si care il cunoaste avand si pastrand legatura cu El?

Gandeste-te bine si mediteaza si apoi vino sa lucram impreuna pentru El, pentru Cel Viu! Amin

Acum vino sa ii cautam impreuna pe cei doi martori!

Asa cum Petru si ceilalti apostoli ii asteptau si il cautau pe Mesia asa tu si cu mine ii cautam si asteptam pe martori.

Asculta ce spune Domnul despre Martori:

Ei sunt doi maslini si doua sfestnice ce stau inaintea Domnului.

Asta insemnea ca ei pot sa iti daruaisca uleiul cel bun si sa te unga si pe tine in fata Lui...

Sfestnic inseamna ca ei lumineaza si ca sunt una cu El....

Asculta :

5. Si daca voieste cineva sa-i vatame, foc iese din gura lor si mistuieste pe vrajmasii lor; si daca ar voi cineva sa-i vatame, acela trebuie ucis.

Fiind una cu El, acestia pot sa hotarasca destinul si mantuirea celor din fata lor. Ce leaga ramane legat si dusmanii lor sunt dusmanii vontei lui Dumnezeu si sunt judecati si nu primesc viata vesnica, iar cine nu primeste viata vesnica , este... ucis...

6. Acestia au putere sa inchida cerul, ca ploaia sa nu ploua in zilele proorociei lor, si putere au peste ape sa le schimbe in sange si sa bata pamantul cu orice fel de urgie, ori de cate ori vor voi.

Aceasta inseamna ca atunci cand ei sunt in lume si in fata lumii, ei sunt adevaratii reprezentanti ai Cerului si ei pot sa anuleze orice alta influenta a Cerului ei fiind chiar Cerul si alt Cer nu va fi pentru nimeni decat ei... Altfel, sa il rogi pe Dumnezeu sa ploua sau sa fie soare e foarte usor si oricine poate sa faca asta... nu?

Apele sunt sufletele oamenilor care trebuie sa se transforme in sange, adica sa primeasca Viata...

Ne descurcam bine pana aici, se pare, nu? :)

Doamne , Tata ceresc dezleaga-ne tainele profetilor tai si ale Cuvantului tau care este sfant acum si in eternitate ! Amin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu