24 octombrie 2011

Mantuirea se obtine pasind pe Calea Vointei lui Dumnezeu

Dupa cum probabil stiti deja, fara Dumnezeu sunteti nimic.
Acolo, un abur, un animal mai evoluat si mai complex care isi cauta hrana si confortul.
Acum trebuie sa intelegeti ca Dumnezeu nu ramane la voi neconditionat.
Ca El ramane la voi numai daca faceti Voia Lui cel putin in proportie de 33% in viata voastra.
Adica una din trei actiuni  macar  sa ii apartina, unul din trei ganduri sa fie al Lui, una din trei imbratisari,  sa fie pentru El… 
Observati foarte clar ca aceia care nu cunosc ca exista o vointa a lui Dumnezeu sunt foarte in urma pe cale desi poate se straduiesc intr-un fel sau altul.
La fel aceia care nu respecta poruncile sau Yama si Niyama sunt si mai in urma in raport cu desavarsirea indiferent acre este pozitia si puterea lor prezenta.
Yoghinii care nu respecta Yama si Niyama, crestinii care nu respecta Cele 12 porunci sunt niste rataciti, niste demoni. Observa, cerceteaza asta, nu exista indoiala.
Adevarata Tantra, asa cum o vede Dumnezeu, nu sare, nu exclude cele 10 Yama si Niyama, regulile exterioare si interioare, similare aproape celor 10 porunci.
Ingerul cazut isi baga coada pe unde poate.
Fereste-te de yoghinii care nu respecta Yama si Niyama, acestia nu apartin lui Dumnezeu.
Cine nu isi iubeste aproapele cel putin ca pe sine insusi si pe Dumnezeu mai presus de orice, acela nu este crestin ci , cel mult un aspirant la crestinatate, este un aspirant, atat.
Fii foarte atent, acolo unde nu se manifesta voia lui Dumnezeu si unde Scripturile nu sunt respectate, ce se manifesta atunci?
Voia cui?
Cei care nu cunosc ca exista o vointa a lui Dumnezeu si nu o respecta daca cunosc, sunt rataciti, demoni.
Demonic este tot ceea ce nu se identifica cu Dumnezeu si vointa Lui.
Satanic este tot ceea ce constient sau nu actioneaza chiar impotriva lui Dumnezeu si a vointei Sale sfinte.
Iata aveti un intrument in plus de analiza si discernamant.
Acum este evident ca majoritatea oamenilor chiar si cei care se declara religiosi, nu il cunosc pe Dumnezeu si nici vointa Lui decat la modul general.
Interesant este faptul ca oricine face un studiu amanuntit al evangheliilor poate sa inteleaga ce doreste Dumnezeu de la oameni si poate sa se pastreze departe de greseli chiar daca nu il cunoaste direct pe Dumnezeu.
In fapt nu il poate cunoaste nimeni brusc ci intai trebuie sa apara dorinta, aspiratia de a-l cunaoste.
Cand Dumnezeu vede ca cineva il doreste si il cauta suficient de mult timp, atunci se apropie de acel om si si-L apropie…
Evanghheliile cuprin indicatii precise pentru ca acesti oameni care nu il cunosc pe Dumnezeu sa nu se piarda de tot.
Si nimeni nu pune in practica cele doua mari porunci pe care Iisus le-a dat si despre care El spune ca le includ pe toate celelalte.
Nimeni nu intelege ca aici este o inchisoare si ca evadarea, eliberarea este o veritabila lupta, un armaghedon. Evadarea din imparatia lumii si a intunericului spre Imparatia lui Dumnezeu.
Chiar si in jurul zidurilor Imparatiei intunericului sunt calauze trimise de El ca sa ajute pe cei care reusesc , in dorinta lor  de evadare, sa ajunga macar pe ziduri, sa treaca de ele…
Acestia sunt luptatori destoinici si daca sufletul reuseste macar sa ajunga la ziduri, atunci il ajuta sa parcurga drumul pana la Imparatia luminiii…
Lupta deci sa ramai in rugaciune in iubire in umilinta si in a nu judeca.
Nu exista crestinism in afara Iubirii si a compasiunii.
Ceea ce se numeste crestinism acum nu este decat mila si gratia lui Dumnezeu.
Nu vei gasi crestin luminat cu adevarat in nici o biserica.
Adica fiinta care sa-l cunoasca direct pe Hristos si pe Tatal.
Chiar si prin mine Tatal a testat cativa din cei mai avansati aratandu-le slabiciunile si unde trebuiesc intariti. Bineinteles ca in lipsa ascultarii directe si a intelegerii spirituale a fenomenului evolutiei spirituale acestia nu se pot depasi, nu pot intelege cum biserica, daca crestem sufficient spiritual, devine inchisoare ea insasi si trebuie sa ii depasim granitele.
Prietene, spre ce mergem deci?
Ce biserica si religie au ingerii, ce biserica si religie are Hristos, aceea trebuie sa o avem si noi.
Iar ingerii si Hristos nu au alta biserica si religie decat Dumnezeu Tatal!
Bun venit sub cerul cel nou...


Si am vazut cer nou si pamant nou. Caci cerul cel dintai si pamantul cel dintai au trecut; si marea nu mai este. (Apoc.21:1)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu