15 noiembrie 2011

Ce mai doreste Iisus de la voi


Intr-adevar Dumnezeu apreciaza bunavointa celor care cerceteaza si sunt dispusi sa se puna la unison cu voia Lui.
Unii se intreaba ce sa facem in plus, in afara de faptul de a-i iubi pe toti cu iubire si consideratie egala, indiferent de biserica si religia lor?
Ei bine, sunt mesaje aici pe care Dumnezeu le doreste puse in aplicare.
Dar poate cel mai important dintre ele constituidu-se in cel mai mare dar si in cea mai mare binecuvantare pentru voi este opera transmisa de Hristos prin Jacob Lorber.
Degraba incepeti studiul aceste colosale si imense revelatii.
Puteti sa incepeti cu Copilaria lui Iisus daca doriti o recomandare din partea mea, evanghelia lui Iacov, cel mai mic dintre copii lui Iosif si care a avut cel mai mult grija de Iisus in copilaria Acestuia. 
Multa binecuvantare va veni de la Hristos peste voi daca va veti apuca serios de studiul acestei revelatii, cititi si reciti, studiati si va veti minuna de suprizele pe care El le-a pregatit pentru voi si de minunatul mod in care va pregateste pentru Intoarcerea Lui. 
Mai bine de 22 de ani Iisus I-a dictat lui Lorber mesajul acestei incredibile revelatii care contine printre altele si o descriere amanuntita ai celor trei ani de misiune spirituala ai lui Iisus... 
Iata, asta vrea El de la voi…
Vrea sa il intelegeti, vrea sa fiti in comuniune cu El.
El vrea ca voi sa dobanditi viziunea Lui asupra celorlalte biserici si religii asupra celeorlalte probleme contemporane cum ar fi extraterestrii sau ce se intampla dupa moarte, despre reincarnare si altele care au legatura directa cu Omul si destinul lui…
Petreceti cu El in meditatie si contemplatie.
Invatati din rugaciunile extrem de puternice pe care vi le reveleaza chiar aici.
Dar incepeti intai prin Lorber.
Si apoi cand va veti intari si mai mult in El, cand veti simti mana Lui ferma calauzindu-va si revelandu-va adevarurile despre toate, pe rand, cu rabdare, prin studiu, intrebari, rugaciuni urmate de raspunsuri… Apoi puteti sa cereti de la El inca si altele care va vor ajuta infinit de mult in desavarsirea si ascensiunea voastra. 
Iata aceasta este voia Lui si acesta este marele pas pe care trebuie sa il faceti.
Veti comunica tot mai mult direct cu El…
Va veti transforma in ceea ce El doreste…
Iata v-am spus faceti asa ca sa primiti binecuvantarea si imbratisarea Lui si sa ramana printre noi datorita luminii si intelepciunii care se amplifica in voi.
Nu ramaneti in urma.
Iata o parte din cei dintai sunt in cadere libera si vor ajunge cei din urma si multe alte judecati stau sa cada asupra lor, deoarece nu l-au recunoscut.
Nu au meditat si nu au inteles ca daca El vine la noi prin cei sarmani si suferinzi la fel de bine poate sa vina prin oricine altcineva…
Adevarat, adevarat judecata arareori vine in acelasi moment, spontan, precum in cazul lui Anania si Safira…
Dar veti simti fara indoiala departarea Lui.
Si iarasi este adevarat ca va fi de o mie de ori mai greu sa va reapropiati si sa intrati in ascultare decat v-ar fi fost la prima intalnire.
Ziduri mari se vor ridica intre voi si El, catuse si lanturi va vor lega de lume cu mult mai mult decat astazi  ca mai degraba veti prefera sa muriti decat sa faceti ce ar trebui sa faceti…
Fiti vigilenti si ascultati-ma, tot ce spun sa faceti este spre luminarea si eliberarea voastra din energiile si lanturile cu care lumea , bisericile, cei apropiati incearca sa va lege.
Iata, oricine ma cunoaste poate sa marturiseasca cat de mult am luptat pentru eliberarea si iluminarea fiecaruia.
Daca au un pic de bunavointa pot sa vada cat de mult s-a ameliorat in bine uneori prin mari transformari existenta lor…
Ma refer la cei care m-au ascultat....
Ceilalti au si ei povestea lor, care de asemenea este o mare marturie...
Hotaraste-te acum daca vrei sa il cunosti direct si personal pe Iisus si vrei sa asculti de El sau ai treaba cu bisericile si traditia...
Nu-ti mai dau citate din Lorber, e timpul ca tu insuti sa gasesti aceste comori pe care El le-a pregatit pentru tine.
Nimeni nu are unde  sa mearga si unde sa se duca.
El ne ia pe toti martori ai vointei Lui si ne arata ce se intampla cu cei care nu asculta, cum in loc sa creasca in El ajung sa se usuce si sa fie tot mai mult inlantuiti de lume deoarece El se va departa de ei. 
Binecuvantati cei care ma vor asculta, acum si in eternitate, indiferent de cat de mici sau de mari sunt...
O, va spun ca cei mari astazi in lume sunt mari dincolo de ce va puteti imagina.
Si totusi cel mai mic dintre voi si care v-a asculta va fi maine mai mare decat sunt ei astazi...
Trebuie sa ascultati ca sa va fie bine. Cei care nu sunt dispusi sa asculte trebuie sa vina personal sa isi negocieze ascultarea... 
La ceilalti vom privi cu mila deoarece brazda lumii se va intoarce peste ei.
Toti cei care sunt legati de Dumnezeu stiu ca sunt legati de El cu ascultare concreta, care ii sustine in gratia si bunavointa Lui...
Eu nu strig degeaba aici si veti vedea ca tot pelin veti avea in pahare daca nu ascultati si daca nu va supuneti dorintelor si vointei Lui...


39. Apoi Isus a zis: "Eu am venit in lumea aceasta pentru judecata: ca cei ce nu vad sa vada, si cei ce vad sa ajunga orbi."

40. Unii din fariseii care erau langa El, cand au auzit aceste vorbe, I-au zis: "Doar n-om fi si noi orbi!"

 41. "Daca ati fi orbi", le-a raspuns Isus, "n-ati avea pacat; dar acum ziceti: "Vedem." Tocmai de aceea, pacatul vostru ramane. Ioan 9Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu