13 noiembrie 2011

Comuniunea cu Hristos


Poate ca cel mai important lucru pe care l-am obtinut este comuniunea si comunicare directa cu Hristos si chiar si cu Tatal.
Si de aici viziunea corecta, divina, punctul de vedere divin asupra multor lucruri din cele mai importante, cum ar fi noua lume, rostul si destinul religiilor, adevarul despre extraterestrii, adevarul despre cum si cati se mantuiesc, viziunea lui Hristos despre toate acestea si despre multe altele. Am obtinut aceasta dumnezeiasca  gratie a calauzirii directe.
Cei care au o idée despre Hrstos stiu cat de mult cantareste cuvantul si prezenta Lui si despre faptul ca puterea Lui este nelimitata.
In aceasta prezenta divina aflandu-ne beneficiem de calauzire si ghidare directa.
Desigur ca multi nu inteleg ce poate fi diferit aici fata de alta parte si cum se poate Hristos apropia de cineva. Cum este facilitata aceasta apropiere de El… 
Si cu toate aceastea El ne tine pe toti in palma si se bucura enorm ca poate fi atat de aproape de noi.
Acesta este un mare privilegiu, sa te afli in imediata Lui apropiere si sa sa beneficiezi direct de calauzirea Lui…
Ne-a dezvaluit ce doreste, asta e foarte important, ce doreste si ce are impotriva celor pe care ii iubeste dar sunt departe de El si nu il inteleg.
Unii vor sa urce in cer cu bisericile lor…
Altii cu dorintele lor.
Nu se poate nici una nici alta.
Daca nu veti reusi sa pricepeti ca in cer nu exista decat o singura biserica: Dumnezeu Cel viu si o singura religie ce are un nume din doua cuvinte: Iubire si Vointa a lui Dumnezeu, nu veti putea urca. 
Apoi mai sunt testele si incercarile.
Ca sa ii vedeti Fata trebuie sa treceti prin aceste incercari.
Unii au cazut, pe altii ii tine in suferinta si teste ca sa nu-i piarda.
Unii insa au simtit atingerea Lui.
Nu stiu daca puteti sa intelegeti cat de important este aceasta, sa fiti atinsi de El.
Si stiu ca v-a luat in brate si v-a daruit din perspectiva Lui divina, v-a dezvaluit cate ceva din minunile pe care le tine deoparte pentru voi, v-a mangaiat. 
Atunci cand gresim faptul ca El ramane langa noi prin cineva sau direct, pana in ultima clipa, nu este neaparat o binecuvantare.
Uneori daca pleaca mai repede avem timp sa-I simtim lipsa si sa alergam dupa El…
Daca ramane pana in ultima clipa si noi nu reusim sa ne agatam de gatul Lui, dupa ultima clipa nu va mai fi nici o alta si intram in ceva ireversibil.
Trebuie sa amintesc ca in cer nu exista organizatii si biserici si e bine pentru voi sa va detasati de organizatiile si bisericile voastre.
Ce biserica au ingerii acea biserica e bine sa o aveti si voi.
Si cu ea sa va identificati si pentru ea sa lucrati.
Totul tine de miracolul prezentei Lui , asadar sa fim atenti sa il simtim , sa il intelegem si pentru asta sa il invocam, sa il chemam.
Totusi pana ce in mintea voastra se va face deplin lumina si pana ce El va purifica in totalitate  mintea si fiinta voastra transformand-o intr-un intrument , intr-un loc al manifestarii Lui este cale lunga.
De aceea va recomand pana atunci sa ascultati aceste sfaturi minunate care vin aici si carora eu insumi le sunt martor.
Sa ne bucuram de aceasta minunata veste a prezentei Lui si sa ne amintim ca El Insusi ne-a spus ca va ridica aceasta scoala a ingerilor pe Pamant…
Cetatea ce coboara din cer…
Iata cortul Lui peste noi, care este o veritabila ambasada  a acestei cetati atat de asteptate…
In cetate este iubire, fratie, infratire, si nu intamplatoare ci facuta de chiar Duhul Lui…
Doamne ajuta-i sa te inteleaga, sa inteleaga ce doresti de la ei...
Luptati sa obtineti comuniunea cu El, luptati sa il auziti si sa il percepti...
9. Apoi mi-a zis: "Scrie: Ferice de cei chemati la ospatul nuntii Mielului!" Apoi mi-a zis: "Acestea sunt adevaratele cuvinte ale lui Dumnezeu!"

10. Si m-am aruncat la picioarele lui ca sa ma inchin lui. Dar el mi-a zis: "Fereste-te sa faci una ca aceasta! Eu sunt un impreuna-slujitor cu tine si cu fratii tai care pastreaza marturia lui Isus. Lui Dumnezeu inchina-te! (Caci marturia lui Isus este duhul prorociei.)" Ap 19 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu