10 noiembrie 2011

Sfaturi pentru Masoni !


Doamnelor si Domnilor, daca masonii au intr-adevar ceva de spus in conducerea acestei tari si acestei lumi, atunci, de ce nu sa le spunem direct ce doreste Dumnezeu de la orice clasa conducatoare , de la orice lideri.
Dupa cum am observat se pare ca o mare parte din masoneria contemporana invoca forte oculte demonice pentru a reusi in actiunilor lor.
Mai exact, dupa cum am si vazut, demoni cunoscuti precum Baphomet sau Lilith.
Pe langa asta au si prostul obicei sa isi elimine adversarii, sa-i condamne la moarte…
Ce se intampla. Intr-adevar Dumnezeu dispune de toate fortele din Creatie, inclusiv cele demonice, dar, datorita liberului arbitru, comuniunea si contactul cu aceste forte demonice ne pune in opozitie cu vointa lui Dumnezeu si ne atrage automat dizgratia lui Dumnezeu, plus ca in lumea de dincolo ne conduce direct la aceste forte pe care le-am invocat in aceasta viata.
Deci invit degraba pe toti cei care sunt masoni sa invoce fortele spirituale divine, pe Hristos, pe marii inegri si arhangheli, iata, mai nou, si marile forte cosmice mai putin cunoscute prin partile noastre dar in care vor fi initiati daca doresc, decat sa fie victimele infernului si ale demonilor.
Vor primii initieri in ce isi doresc si pot sa se foloseasca de aceste forte divine pentru indeplinirea dorintelor, in locul celor demonice.
Masonii care nu au ajuns ei insisi sa invoce fortele demonice, malefice, trebuie sa stie ca, in general, sefii lor ierarhici fac aceasta si vor fi pusi si ei in aceasta rezonanta, prin simpla lor prezenta la intalnirile acestea. Nu are rost sa dau aici nume de rezonanta evidenta cu acesta forte. Am dat nume, este unul din motivele pentru care Hristos l-a sustinut pe Basescu in alegeri si pentru care ii cere lui Basescu sa isi ia un alt prim ministru.
Nu exista asadar posibilitatea sa invocam pe Bafhomet si sa pretindem ca lucram pentru binele umanitatii, pentru ca aceste energii ne pun automat in opozitie cu energiile divine, cu Hristos, ingerii si celelalte puteri divine.
Fiecare este liber sa faca ce vrea dar se poate observa ca acestia care invoca energii infernale nu pot sa ramana in Adevar, in Lumina.
Aici nu se poate impaca si capra si varza si cel care a spus ca sa dam cezarului ce e al cezarului ar insemna adica sa dam energiilor demonice partea care le apartine din aceasta lume era direct inspirat de Baphomet…
Asadar recomand tuturor masonilor sa inceapa degraba sa practice rugaciunea inimii eventual sa repete minunatele si puternicele mantre pe care le recomand tuturor cu mare dragoste si care materializeaza energii cu totul divine si dumnezeiesti.
Pana la urma Armaghedonul este o lupta spirituala, o lupta a duhurilor asadar.
Bisericile, asa nedesavarsite cum sunt tot reusesc sa il invoce pe Iisus si sa primeasca o anumita cantitate de Duh Sfant care sa asigure o minima calauzire si luminare. Desigur ar putea sa fie si mai mare dar golurile si nedesavarsirea fiecarei persoane in parte impiedica o mai mare fuziune cu acest Duh.
Asadar nu conteaza ce sunteti, masoni, evrei sau altceva.
Dar daca invocati infernul, brusc incepe sa conteze si automat va situati de partea celor rai.
Inlocuiti asadar pe Bhaphomet si Lilith cu Hristos si marii arhangheli.
Eu insumi cunosc mult mai multe mari divinitati si puteri ceresti care va pot sustine…
Si atunci veti primi sustinerea lui Dumnezeu.
Mare atentie, toti care va folositi de energiile infernale, veti fi penalizati inca de aici, nu mai zic de lumea de dincolo.
Deci este un fel de to be or not to be.
Hristos nu are nimic impotriva masonilor atat timp cat acestia urmaresc binele umanitatii si invoca energiile divine…
Nu exista alta sansa decat invocarea energiilor divine.
Toti trebuie sa facem asta individual prin rugaciune.
Nu exista alta cale spre cer decat dorinta intensa de a-l cunoaste pe Dumnezeu si a face voia Lui!
14. Dar am impotriva ta cateva lucruri, ca ai acolo pe unii care tin invatatura lui Balaam, cel ce invata pe Balac sa puna piatra de poticneala inaintea fiilor lui Israel, ca sa manance carne jertfita idolilor si sa se dea desfranarii. Ap 2






















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu