11 noiembrie 2011

Sfaturi pentru patriarhul Daniel!


Il salutam pe patriarhul nostru si ii transmitem de la Hristos viata lunga si plina de intelepciune.
Domnul nostru s-a apropiat de noi mai mult decat a facut-o vreodata.
Pentru prima data El vorbeste intregii lumi deodata.
Intr-adevar Domnul mi-a aratat pe deplin ca nu exista conducere in aceasta lume sau in celelalte, nu exista cap sau lider care sa se afla intr-o asemenea pozitie fara binecuvantarea sau ingaduinta Lui. 
Trebuie sa observ ca Dumnezeu a gasit in tine omul potrivit la locul potrivit. Esti intelept, ai bunavointa si cunosti directiile spre care lumea incearca sa razbata. 
Dar iata ce Domnul are impotriva noastra.
El ne intreaba, oare ce gest sau actiune a voastra exterioara ar avea vreo importanta spirituala daca Eu nu as insoti-o de binecuvantarea Mea?
Si are impotriva noastra ca voi cei care ii calauziti pe oameni nu ii luminati in privinta acestor lucruri exterioare, a importantei lor in ochii lui Dumnezeu, ba dimpotriva ii faceti sa creada ca sunt mai importante chiar decat Dumnezeu cel viu.
Iata ca mania Domnului sta la portile lumii si vai de usa pe care va intra si de cei ce se afla dincolo de acea usa. 
Domnul spune ca un singur copil ce a murit din cauza botezului nu poate sa justifice existenta unui astfel de botez al mortii si ca toate celelalte botezuri la un loc nu compenseaza aceasta moarte.
De aceea Daniele actioneaza si fa in asa fel ca preotii, daca vor sa bage copilul in apa sa il bage numai pana la gat.
Aceia care vor sa bage copilul cu tot cu cap in apa mai bine ar face sa isi bage ei singuri de trei ori capul inainte in cristelnita si vor avea mai multa ingaduinta si trecere in fata lui Dumnezeu decat daca vor continua cu acest ritual exterior care iata ca devine de prea multe ori un botez al mortii.
Si Domnul spune sa va intrebati cati nebotezati au urcat in Imparatia lui Dumnezeu si daca nu cumva numarul celor care nu au fost bagati cu capul in apa este mai mare decat numarul celor botezati de voi.
De asemenea tot El spune ca aceste cuvinte nu vor trece fara efect si va atrage atentia ca atat tu cat si intreaga biserica veti avea de suferit in cazul neascultarii.
Tot aici ii atentioneaza si pe ceilalti care au primit sfaturi directe de la El prin mine dar nu numai ca nu le dau atentie dar actioneaza in sens invers.
El Spune ca veti cunoaste ce inseamna ca El sa se departeze de voi si sa ramaneti fara binecuvantarea Lui! 
Pentru ca a venit timpul cand cei care nu asculta nu vor mai apuca decat cu greu o a doua sansa sa mai asculte! 
Amin 

Si eu nu-L cunosteam pe El, dar Cel ce m-a trimis sa botez cu apa, Acela mi-a zis: Peste Care vei vedea Duhul coborandu-Se si ramanand peste El, Acela este Cel ce boteaza cu Duh Sfant. (Ioa.1:33)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu