12 noiembrie 2011

Anticristianismul celor de la Razboi intru-cuvant si a altor asa zisi ortodocsi


Satana se poate camufla in multe feluri si ii place foarte tare sa umble prin biserici si printre credinciosi si sa isi bata joc de acestia daca este posibil…
Cum il vei recunoaste, fii atent, cum il vei recunoaste?
Oriunde este prezent este multa ura, iubirea dispare si prapastii se nasc intre oameni…
Va invit astazi sa il observati in special pe Razboi intru cuvant dar si pe alte bloguri asemanatoare cu acesta asa zis ortodoxe…
Acestia nu sunt ortodocsi si nu au nimic de a face cu spiritul ortodox binecuvantat de Iisus, care este reprezentat de oameni umili blajini, luminosi, cultivati, plini de dragoste fata de aproape, Dumnezeu si spiritualitate in general, oameni care se pot numi painea lui Dumnezeu.
Acestia sunt fierea lui Dumnezeu si hranesc cu aceasta fiere si pe altii si Dumnezeu le va intoarce aceasta fiere ca sa le aminteasca ca cine seamana vant culege furtuna.
Domnul Hristos tine sa mentioneze foarte ferm ca acestia nu lucreaza pentru El si nu ii cunoaste.
El spune ca nu are nimic de a face cu aceasta ura, cu aceasta pretentie absurda ca anumai ortodoxia ar reprezenta o posibila cale spre mantuire.
Dar ei dovedesc cu fiecare postare ca nu il cunosc pe Dumnezeu si nici pe Fiul…
Oriunde este prezent Dumnezeu este prezent si Duhul Lui. In fapt Dumnezeu este prezent prin Duhul Lui, Dumnezeu se manifesta prin acest Duh care este chiar Puterea si vointa Lui…
Daca veti cerceta cu atentie veti observa ca majoritatea cartilor si textelor si chiar si calugarilor care duc aceasta lupta impotriva celorlalte biserici si religii sunt realmente flagelati de un duh rau, cel putin partial.
In cel mai bun caz jumatate din cuvinte sunt inspirate de Dumnezeu si numai jumatate de infern. Dar aceasta dualitate nu face decat sa creeze confuzie si mai mare in mintea cititorilor.
Este foarte usor de observat ca cei de la Razboi intru-cuvant sunt aproape total lipsiti de acest duh sfant, Sunt fecioarele lipsite de minte.
Sunt antichristici chiar.
Cand Hristos doreste Iubire si tu declari razboi atunci esti antichrist.Cand spui ca Hristos in rosu e un demon si numai in alb sau mai stiu eu in ce culori prefera ei sa li se arate atunci esti antichrist si dai dovada de incultura spirituala crasa, de cretinism chiar, de Satanism datorat ignorantei. Dar voi nu il veti vedea in nici o culoare daca nu iesiti din acest intuneric si nu veti gasi Iubirea!  
Adevarat, adevarat spune Domnul, haina mea de purpura nu poate sa ajunga bataia de joc a nimanui, nici macar a Satanei ! 
Rosu reprezinta o culoare si o energie primordiala si daca nu ar fi atat de idioti ar sti ca Hristos a fost rosu de propriul sange si una din imaginile sub care se arata are intr-adevar legatura cu aceasta culoare rosu. Nu ati auzit de haina de purpura a lui Hristos? Nebunilor, pana unde ati dus prostia voastra? Satana v-a transformat in microfonul lui.
Acestia pe ansamblu, datorita urii lor sunt o grota a infernului si e greu sa nu pleci de acolo flagelat de una sau mai mutle idei pe care satana le sustine.
De aceea tineti-va departe de astfel de smintiti pe care Hristos se straduieste totusi sa ii salveze si tocmai de aceea le va trimite ceva din mania lui Dumnezeu, pentru ca se pare ca Iubirea este in cazul lor total ineficienta… 
Antichristi atrag alti antichristi, a se vedea cum comentariile abrobate manifesta acelasi sovinism spiritual, ura de moarte, fata de cei din celelalte biserici…
Doamne fie ca mania si judecata ta sa spulbere praful ignorantei dupa aceste fecioare intr-adevar total lipsite de minte!
Domnul spune ca in lupta pe care o duce impotriva raului din aceasta lume, a venit si randul acestor mici comunitati ale intunericului.
Satana deci nu suporta haina de purpura a lui Hristos,  vai deci de cei intunecati si orbi ca voi care nu reusesc sa intre in gratia celui pe care il numesc Domn al lor ! 
Dar sa stiti ca rosul lui Hristos reprezinta iubirea si dorinta fierbinte de mantuire in timp ce mania Lui are culoarea fulgerului...
O dar veniti voi sa il cunoasteti pe Hristos invaluit in stralucirea a mii de fulgere, unde va veti ascunde de tunetul maniei sale?
Pana cand va intreaba Domnul, pana cand veti continua razboiul vostru si cand veti accepta pacea si iubirea mea?
Sper ca acest dus rece sa ii trezeasca altfel intr-adevar ii va ajunge din urma mania si tot acest intuneric pe care il raspandesc.


10. Cine duce in robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie sa fie ucis de sabie. Aici este rabdarea si credinta sfintilor. Ap 13








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu