12 noiembrie 2011

Ce este Mania lui Dumnezeu ?


Deoarece iarasi se apropie timpul maniei lui Dumnezeu care o sa vina peste intreaga lume este bine sa intelegem ce este aceasta energie a Maniei divine, de unde vine si care este rostul ei. 
Este una din marile energii primordiale aceasta manie care este cunoscuta si ca energia fulgerului si a tot ce tine de acest fulger, tunetul si efectele acestora.
Distingem doua aspecte ce tin de judecata lui Dumnezeu.
Asadar acest tunet se declanseaza cel mai adesea asupra celor rai si care sfideaza vointa lui Dumnezeu. Fulgerul fie ii trasneste si ii muta in planurile inferioare unde le este locul fie uneori ii transforma instantaneu in cenusa.
Dar in afara de aceasta judecata impotriva celor care s-au dovedit intr-adevar spirite rele fulgerul are si un rol constructiv, revitalizant chiar si atunci cand loveste.
El are exact efectul resuscitarii prin impulsuri electricecare se aplica celor carora inima li s-a oprit.
Acest soc divin are rolul de a ne readuce la viata…
Cand nu mai putem invata prin Iubire este necesar un astfel de soc, al suferintei, care sa spulbere praful ignorantei si prostiei ce s-a asezat peste spiritul nostru si care este si ramane o gratie a lui Dumnezeu.
Intr-adevar se spune ca aceasta energie a Maniei isi are izvorul in Cel de dincolo de Dincolo, in focul Nefiintei.
Se spune ca aceasta Nefiinta, desi a devenit Fiinta si sustine Viata, nu are o parere prea buna despre Viata si o dispretuieste ca pe o mizerie…
Astfel se explica si de cei toti aceia care il cunosc sau ajung sa il cunoasca si sa il doreasca pe Dumnezeu isi doresc fierbinte sa se resoarba in Nefiinta...
Aceasta este specific tuturor marilor spirite, vezi si Eminescu…
In momentul in care constiinta noastra se fixeaza supra Nefiintei ajungem sa fim absorbiti si fascinati de Aceasta si sa nu mai pricepem si sa nu mai intelegem rostul Fiintei in raport cu misterul si starea de sursa primordiala a Nefiintei.
Un lucru Domnul si Tatal nostru ne reveleaza si ne-a revelat , ca acest aspect al nefiintei intr-adevar ne spulbera si ne trimite in neant si ca numai El, TATAL este singura Fiinta si singurul Dumnezeu una  cu aspectul sau de Nefiinta care ne poate salva si care ne poate darui viata vesnica.
Este singura Lume, singura Realitate unde exista viata vesnica…
Acum sa vorbim despre aspectele benefice, despre darurile acestei energii uluitoare care este considerata cea mai teribila dintre toate care exista in Creatie, mai teribila si mai infioratoare decat chiar energia Timpului care stim ca este adesea identificata ca fiind singura si unica Moarte posibila,:tranformarea eterna ce ne desavarseste…
Asadar aceasta uluitoare si teribila energie a Fulgerului ne daruieste in primul o cunoastere unica si fulgeratoatre asa cum nu gasim in nici o alata parte, Cunoasterea a Celui care este dincolo de dincolo a lui ParaBrahman, a Nefiintei…
Asemenea fulgerului care lumineaza instantaneu cerul noptii la fel intunericul nostru este indepartat primind Revelatia, Cunoasterea…
Ce este mai intens decat fulgerul si sunetul acestuia, Tunetul?
La fel aceasta energie a fulgerului vine cu to ceea ce poate fi  mai intens in fiinta noastra, si brusc, adica orgasmul…. Are legatura cu sexualitatea care este considerata o materializare a extazului spiritual.
Daca are legatura cu sexualitatea isneamna ca are legatura cu puterea creatoare a lui Dumnezeu.
Intr-adevar procreerea copiilor ce este altceva decat o comparatie, o corespondenta  a puterii creatoare a lui Dumnezeu? 
Un alt aspect uluitor este faptul ca se considera ca aceast Fulger divin izvoraste chiar din Dumnezeu si ofera uniunea brusca, fulgeratoare cu Acesta.
Dintre toate caile care exista spre Dumnezeu se spune ca aceasta este cea mai grea fiind insotita de incercarile cele mai mari, fiind aproape exclusiv o cale a asa-zisilor eroi spirituali.
In crestinism cel care reprezinta si intrupeaza intr-un mod glorios aceasta energie este nimeni altul de cat marele Ilie.
Ilie cu tunetele Lui, Ilie cu cei pe care ii judeca, infometeaza si spinteca cu mana lui… Infricosatoare mania lui Dumnezeu… ! 
De aceea se si spune ca una din cererile si aspiratiile noastre constante este sa nu cadem in mania lui Dumnezeu, care este fara indoiala si razbunatoare, razbuna tot raul facut altora cu stiinta sau fara stiinta…
Este infricosatoare si pentru ca nu cunoaste mila, este cel mai nemilos aspect al lui Dumnezeu, fulgerul odata pornit, nimeni si nimic nu-l mai poate opri…
Pe de alta parte este cea mai rapida modalitate, fulgeratoare prin care Dumnezeu ne daruieste totul, pe Sine Insusi...
Vreau inca o data sa avertizez ca mania lui Dumnezeu o sa cada peste toti acestia care nu isi iubesc aproapele din celelalte biserici si religii, ba il urasc si ii doresc sfarsitul!!! 


9.Domnul a zis lui Moise: "Vad ca poporul acesta este un popor incapatanat.
10. Acum, lasa-Ma; mania Mea are sa se aprinda impotriva lor: si-i voi mistui; dar pe tine te voi face stramosul unui neam mare."  Iesirea 32 

11. De aceea, Domnul va ridica impotriva lor pe vrajmasii lui Retin si va starni pe vrajmasii lor:
12. pe sirieni, de la rasarit, pe filisteni, de la apus; si vor manca pe Israel cu gura plina; cu toate acestea, mania Lui nu se potoleste, si mana Lui este tot intinsa.
13. Caci nici poporul nu se intoarce la Cel ce-l loveste si nu cauta pe Domnul ostirilor.
14. De aceea, Domnul va smulge din Israel capul si coada, ramura de finic si trestia, intr-o singura zi. Isaia 9 

15. Caci iata, Domnul vine intr-un foc, si carele Lui sunt ca un vartej; Isi preface mania intr-un jaratic, si amenintarile, in flacari de foc.


16. Caci cu foc Isi aduce Domnul la indeplinire judecatile, si cu sabia Lui pedepseste pe oricine; si cei ucisi de Domnul vor fi multi la numar.
17. Cei ce se sfintesc si se curata in gradini, mergand unul cate unul in mijlocul celor ce mananca si carne de porc, si soareci, si alte lucruri uracioase, toti aceia vor pieri - zice Domnul.
18. Eu pedepsesc faptele si gandurile lor! Dar vine vremea cand voi strange toate neamurile si toate limbile; ele vor veni si vor vedea slava Mea. Isaia 66 

15. Imparatii pamantului, domnitorii, capitanii ostilor, cei bogati si cei puternici, toti robii si toti oamenii slobozi s-au ascuns in pesteri si in stancile muntilor.
16. Si ziceau muntilor si stancilor: "Cadeti peste noi si ascundeti-ne de fata Celui ce sade pe scaunul de domnie si de mania Mielului;
17. caci a venit ziua cea mare a maniei Lui, si cine poate sta in picioare?" Ap 6
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu