12 noiembrie 2011

Despre energia sexuala

Pana acum energia sexuala a fost pe buna dreptate ocolita pe caile spirituale traditionale.
Nu a prea existat timpul si locul ca oamenii sa fie invatati si initiati sa foloseasca aceasta energie in scop spiritual.
Totusi aceasta energie este un bun al nostru.
Mai ales barbatul trebuie sa stie ca vitalitatea si puterea lui este strans legata de puterea lui creatoare, mai exact de samanta lui pe care nu trebuie sa si-o piarda niciodata daca este posibil, decat cel mult in scopul procreearii. 
Asadar pe buna dreptate abstinenta a fost calea tuturor sfintilor de pana acum.
Si aceasta cale ramane desigur la fel de inalta si de desesavarsita.
Numai ca noi acum in lume am venit pentru a cuceri pentru Dumnezeu si aceasta energie si acest centru al sexualitatii. Am pasit in trecut pe caile abstinentei, acum este momentul cuplului desavarsit si binecuvantat.
Desavarsirea in cazul in care ne folosim de energia sexuala este exclusiv posibila prin dobandirea Continentei sexuale.
Atat contineta cat si Abstinenta implica controlul energie sexuale, fie prin sublimare si ocolire practic a acestei energii, fie prin transmutare si activarea ei.
Continenta sexuala este intr-adevar o mare stiinta si dobandirea ei o mare binecuvantare.
Numai cei care dobandesc aceast continenta sexuala pot sa coboare in planul erotic ori de cate ori doresc si sa ramana sau chiar sa urce treptele spirituale.
Evident ca aceasta trebuie sa aiba loc intr-un cuplu cu cine si dupa cum este vointa lui Dumnezeu.
Daca nu stapaneste contineta si stiinta ridicarii energiei sexuale pe centrii superiori(ridicare care se produce si in timpul rugaciunii) orice cuplu trebuie sa fie atent sa nu exagereze cu experientele amoroase.
Cei care sunt cu adevarat pe cale in nici uncaz sa nu isi piarda samanta mai mult de odata pe saptamana, chair si asa fiind mult, iar ceilalti, orice cuplu normal, sa evite sa faca dragoste mai mult de doua ori pe saptamana daca nu au cunostinte despre controlul sexualitatii.
Se spune ca un barbat poate sa obtina continenta sexuala, ceea ce printre altele inseamna controlul ejacularii intr-o perioada de exercitii si experienta ce tine intre o jumatate de an si un an. Desigur femeia are un rol egal, continenta fiind practic dobandita de cuplu, chiar si femeile avand doua feluri de orgasm, cu si fara descarcare...
Dumnezeu sustine orice cuplu spre descoperirea acestor mistere ale trupului nostru si care ne permit sa fuzionam cu fiinta pe care o iubim cat de des dorim. 
Practic se ajunge ca barbatul cat si femeia sa beneficieze de orgasme nelimitate in timp ce vitalitatea si puterea lor nu se mai pierd prin ejaculare ba chiar se amplifica datorita acestor fuziuni amoroase cu continenta.
Samanta este pastrata si este trasmutata in energie fiind apoi sublimata in etajele superioare ale fiintei. 
Nu stiu daca si voi veti experimenta aceste lucruri dar este bine sa stiti ca aceasta este o veritabila stiinta a ingerilor si ca atata vreme cat ramanem in vointa lui Dumnezeu, aceasta stiinta este o mare binecuvantare.
Ceilalti trebuie sa stie ca excesul de amor, in afara continentei, duce la vlaguire, la pierderea puterii si vitalitatii si uneori chair la moarte daca aceasta nestiinta este dusa la extrem prin excese zilnice pe o perioada de mai multi ani. 
Cei care am venit de sus stim ca Dumnezeu doreste acum aceasta desavarsire si ne calauzeste spre aceste taine deoarece omul paseste serios spre stadiu de inger chiar de pe pamant. 
Ori ingerul este o imbratsiare perfecta dintre masculin si feminin care se poate proiecta intr-un astfel de cuplu.
Deci avem trei variante :
1.      Abstinenta totala
2.       Echibru in abordarea amoroasa, pe cat posibil numai pentru procreere,cat mai rar. Totusi aici, intr-un astfel de cuplu care incearca sa fie abstinent sunt permise imbratisarile, sarutarile si orice apropiere care nu duce la pierderea semintei, la un orgasm cu descarcare adica.
3.       Continenta care este o stiinta a ingerilor si a oamenilor lumii noi, a cuplurilor din viitor.

Dar insasi faptul de a cunoaste importanta controlului energiei sexuale pe calea spirituala este un amre pas inainte…
Pe care voi l-ati facut…. 

3 comentarii:

  1. Adica daca fac o laba din cand in cand e rau?

    RăspundețiȘtergere
  2. Deoarece aceste informatii tin de cultura noastra nu generala ci primara si ar trebui sa le invatam de mici fie la scoala fie in familie odata cu primele notiuni de educatie sexuala, trec peste exprimarea ta vulgara.
    Daca nu esti continent si te masturbezi prea des este o problema. Fiecare picatura de samanta pe care o pierzi este formata din 24 de picaturi de sange.
    In plus samanta ta iti sustine intreagul edificiu al corpului fizic, vitalitate, forta, energie. Pierderea ei iti afecteaza corpul energetic si implicit corpul fizic avand in mod evident efecte chiar asupra psihicului deoarece sufletul nostru se manifesta in acest plan folosindu-ce de suportul corpului energetic care ii este vehicul impreuna cu corpul fizic.
    Deci daca tu scoti samanta mai repede decat organismul tau o produce si inca in fiecare zi ai o mare problema care poate sa duca chiar la o deturnare a intregului tau destin deoarece in timp toate capacitatile tale se vor diminua…
    De asemenea daca e sa pierzi samanta, sa ejaculezi adica, e mai bine sa o faci impreuna cu o femeie, facand dragoste adica, deoarece schimbul de energie care are loc genereaza o anumita armonie in fiinta noastra, genereaza o energie noua numita tejas care ne armonizeaza fiinta, ne intinereste, ne face mai sclipitori… :)
    Daca tot trebuie sa o faci singur si nu te poti abtine exerseaza tehnicile de continenta sexuala, una dintre ele fiind o presiune puternica mentinuta pe timpul orgasmului sub testicule.
    Chiar daca continenta nu va fi totala vei vedea ca cel putin 2/3 din samanta ta nu va mai fi pierduta. Restul tine de exersarea muschilor din acea zona. Acesti muschi ajung sa fie controlati si inatariti spre exemplu prin oprirea a ceea ce se numeste mictiune. Adica te duci sa faci pipi si intrerupi de cateva ori jetul, E foarte eficient.
    Aceste exercitii in fapt au aparut si in diferite emisiuni pe aceasta tema la televizor.
    Vei vedea ca daca nu iti vei mai pierde samanta vei deveni mai putenic, mai lucid si vei avea mai mult success la femei asa ca nu va trebui sa te mai masturbezi.Plus ca daca iti vei cotrola ejacularea, aceastea vor fi foarte multumite de ceea ce le vei oferi…
    In plus daca te mai si rogi energia acumulata astfel (iata ce minune, in loc sa se piarda energia se acumuleaza…) se poate sublima in etajele superioare ale fiintei tale…
    Poti sa cauti sa studiezi cateva carti de tao sau tantra si sa te familiarizezi mai bine cu subiectul.
    Deci ideeea este ca nu trebuie sa exagerezi!:)
    Succes ! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim comentariul tau nepublicabil mi-a adus aminte ca masonii au si ei dreptate, ce sa faca cu niste animale ca voi care nici macar in aceasta categorie nu se pot incadra?
    Va mai ramane compasiunea lui Hristos, dar stii ceva, si El v-a prezis moartea si trimite Judecata inaintea Lui.
    S-ar zice ca sunteti pierduti…
    Sa dam slava lui Dumnezeu pentru asta?
    Slava Tie Doamne pentru ca in desavarsirea Ta inainte de a Te intoarce trimiti Judecata Ta sa curete si sa purifice Pamantul !
    Amin

    RăspundețiȘtergere