15 ianuarie 2012

Varstele Umanitatii

Exista un soare central spiritual fata de care planeta si sistemul nostru solar se apropie si se departeaza constant, astfel ca timp de 12 000 de ani se afla intr-o perioada de apropiere si timp de alte 12 000 de ani intr-o perioada de departare.
Astfel exista un punct de maxima apropiere si un punct de maxima departare.
Conform marilor revelatii ale acestor timpuri punctul de maxima departare a fost anul 500 en.
Astfel aceaste apropieri si departari au fost impartite in patru mari epoci si anume Satya , Treta, dwapara si kali sau epoca de aur, de argint de bronz si de fier.
In punctul de maxima apropiere de acest soare spiritual central se primeste maximum de energie spirituala  si astfel oamenii traiesc in acea perioada nelimitat iar uniunea cu dumnezeu este naturala.
In punctul de maxima deparatre planeta si omenirea mai primesc abia un sfert din aceasta gratie si energie spirituala.
Daca in perioada de maxima apropiere oamenii traiesc mai bine de 1000 de ani si chiar atat cat doresc in perioada de maxima deoartare sub 100.
Astfel Adam a trait in a doua perioada  in care spiritualitatea si influenta spirtuala a acestui soare central se manifesta in proportie de 75%. Acesta fiind si motivul pentru care patriarhii nostrii au trait in jur de 900 de ani.
Dupa cum stim ei se aflau intr-o perioada retrograda in care pamantul se departa de acest soare spiritual.
Astfel ca incet, incet au intrat dwapara yuga, epoca de bronz si varsta lor a scazut pana la 200 de ani apoi sub 100 odata cu intrarea in epoca de fier.

Fiecare perioada are specificitatile ei si Dumnezeu recomanda chiar in fiecare astfel de perioada anumite abordari ale spiritualitatii si apropierii de El.
Punctul de maxim departare este precedat si urmat de doua kali yugas iar punctul de maxima apropiere de doua satiya yugas sau epoci de aur.
Satya Yuga tine 4000 de ani, Treta 3000 de ani iar Dwapara 2000 si Kali yuga 1000 de ani.
Fiecare astfel de perioada este precedata si urmata de o o perioada de trecere ce tine 10% din durata ei.
Conform calculelor si revelatiilor ingerilor noi am intrat oficial in Dwapara yuga, epoca de bronz de la anul 1900.
Astfel ca urmeza 2000 de ani de apropiere de acest soare spiritual si desigur alte 10 mii pana la punctual de maxima proiere.
In aceasta perioad se face drumul invers si durata de viata a omului va creste constant pana ce acesta va ajunge iarasi sa traiasca 1000 de ani ca si Adam.
Aceste perioade sunt insotite mai ales la punctele de trecere de mari cataclisme prin care Dumnezeu ofera oamenilor un nou inceput care sa corespunda  influentei divine pe care o primesc.
Aceste puncte de hiatus cum au fost Potpul si alte mari Revelatii insotite de judecati la fel de mari sunt urmate de epoci noi, mai spirituale sau mai putin spirituale.
Noi avem norocul sa fim intgr-o perioada ascendenta.
Se observa foarte clar cum odata cu sfarsitul ultimei kali yuga, adica anul 1600 en, incepe evulutia Omenirii care e insotita de mari descoperiri stiintifice si de marea Renastere ce o cunoaste arta si cultura.
Dupa cum a si fost profetit  de Iisus, de Ioan si de alti sfinti si profeti in urmatorii 20 de ani ne astetapta un astfel de mare punct de hiatus cand omenirea in urma unor cataclisme infioratoare asemanatoare Potopului va primi sansa unui nou inceput care sa corespunde influentei si varstei spirituale in care ne aflam.
In urma acestui eveniment noua omenirea isi va avea durata de viata simtititor crescuta la peste 120 de ani urcand cu fieacere suta si mie de ani apoi spre 200 de ani, urmand ca apoi odata cu intrarea in Treta yuga si avansarea spre soarele spiritual central sa se avanseze spre satya yuga si cu fiecare mie de ani omul isi va mai adauga cate o suta de ani la media de varsta...
Dupa Satya yuga care ne apropie de acest punct spiritual divin urmeaza o alta, astfel ca varsta de aur a omenirii va dura nu mai putin de 8000 de ani plus perioadele de trecere ce preced si urmeaza aceste varste , plus deci inca 400*4 adica 1600 de ani, o perioada spirtuala de aproxumativ 9600 de ani in care pamantul va fi locuit de veritabuili inegri dupa cum este si profetit de altfel…
Iisus ne spune foarte clar ca urmeraza sa apara un cer si un pamant nou, iata ca aceasta profetie era foarte bine explicata, stiintific chiar si in Orient.
Doamne iti multumim pentru expliatia detaliata a anotimpurilor prin care tu ai aranjat ca frumoasa noastra palneta si lume sa treaca! 
S-a mai explicat ca este gresita interpretarea unora cum ca aceste epoci ar dura sute de mii de ani, ele dureaza 1000 rspectiv doua trei si patru mii de ani, un astfel de ciclu complet avand 24 de mii de ani.
Dar odata cu intrarea in kali yuga s-a piedut chiar si in alte parti informatia spirituala si oamenii au inceput sa creada in lucruri prostesti, de altfel specific perioadei de maxim departare, numita epoca de fier, in care oamenii devin asemenea animalelor…
Si iata ca noi inca mai simtitm aceasta lipsa a suportului spiritual…
Transformarea pamantului este inevitabila si  se produce cu fiecare zi asa cum primavara se apropie si soarele incalzeste tot mai mult cu fiecare zi…
Astfel se si explica de ce Dumnezeu ne insoteste cu o noua Revelatie conforma noii varstei pe care Umanitaea o parcurge...
Lectiile si explicatiile Lui sunt uluitoare si divine si cu fiecare zi vom simti tot mai mult prezenta si manifestarea Lui! 
Amin!
37. Cum s-a intamplat in zilele lui Noe, aidoma se va intampla si la venirea Fiului omului.

38. In adevar, cum era in zilele dinainte de potop, cand mancau si beau, se insurau si se maritau, pana in ziua cand a intrat Noe in corabie,

39. si n-au stiut nimic, pana cand a venit potopul si i-a luat pe toti, tot asa va fi si la venirea Fiului omului.

40. Atunci, din doi barbati care vor fi la camp, unul va fi luat, si altul va fi lasat.

41. Din doua femei care vor macina la moara, una va fi luata, si alta va fi lasata.

42. Vegheati, dar, pentru ca nu stiti in ce zi va veni Domnul vostru.


Matei 24

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu