6 februarie 2012

Partea plina a paharului bisericilor.

Exista desigur o parte plina a paharului bisericilor…
Dar Domnul vrea ca voi sa vedeti mai mult partea goala pentru ca voi nu mai aveti nevoie de ele.
Voi ati pasit in biserica cea noua ce coboara din cer.
Bisericile apartin lumii celei vechi, sunt pentru pasarile care vor pieri pe limba lor desi se vor si salva dintre ei.
Bineinteles ca bisericile crestine stau bine in raport cu celelalte temple ale celorlalte religii.
Intre civilizatie si spiritualitate exista o stransa legatura.
Civilizatia occidentului e desigur crestina…
Ingerii, Hristos, Fecioara desigur ca sunt prezenti vizibil sau invizibil in toata arta si in toata civilizatia crestina.
Urmeaza Iudaismul, Hinduismul, Budhismul si pe ultimul loc desigur Islamul…
Dar deoarece evreii s-au contopit in civilizatia occidentala putem spune ca Hinduismul este pe locul doi in sustinerea spirituala primita de la Dumnezeu.
Si pe buna dreptate, mostenirea din peninsula indica este cu mult mai pretioasa decat cea egipteana si decat oricare alta dintre cele vechi.
Asadar bisericile toate sunt desoebit de benefice acetei lumi deoarece il invoca pe Iisus si pe Dumnezeu.
Asa cum sunt ele, pline de oameni mai mult sau mai putin luminati toate primesc binecuvantare de la Dumnezeu , primesc indrumare si protectie.
Pentru noua lume Dumnezeu a pregatit o biserica noua care este cetatea ce coboara din cer…
In aceasta cetate mesajul spiritual al tuturor religiilor devine un intreg asa cum bucatile unui puzzle se unesc si formeaza o singura imagine.
Bineinteles ca Dumnezeu le sustine pe toate , bineinteles ca ritualul este bun desi binecuvantarea vine si acolo unde nu se practica, dar unde oamenii se strang in numele lui Iisus.
Bineinteles ca toate bisericile sunt rpetioase si sunt o mostenire spirituala importanta prin care a ajuns pana la noi spiritualitatea crestina.
Astfel cei care nu reusesc sa vada spiritualitatea celorlalte biserici si pretiozitatea lor, oricare ar fi acelea, sunt destul de limitati.
Voi dimpotriva trebuie sa fiti luminati, asa cum sunt toti locuitorii pamantului cel nou.
Ritualul si bisericile sunt pentru copii, pentru cei care abia pasesc pe cale.
Voi se presupune ca ati absolvit bisericile, sau daca nu le veti absolvi in curand, cum altfel sa il intelegeti pe Iisus pe care pretindeti ca il asteptati?
Astfel daca vorbiti cu Hristos si totusi va mai impartasiti, ce mesaj veti da voi lumii?
Trebuie sa invatati lumea in ce consta impartasania spirituala, fuziunea in spirit cu Iisus.
Daca nu cunoasteti si nu stapaniti aceasta fuziune interioara care se produce prin rugaciune si repetarea numelui lui Iisus si prin alte actiuni specifice caii spirituale, cum a fost si ritualul, desigur ca nu aveti decat sa va folositi de ceea ce stiti si sa va imbogatiti in timp cu noi exercitii si metode spirituale.
Oamenii trebuiesc invatati , initiati in tainele rugaciunii.
Bisericile ar trebui sa faca asta.
Nu rugaciuni care trebuiesc cititite, sunt bune si acelea la diferite ocazii, dar adevaratele rugaciuni sunt cele scurte care pot fi memorate si repetate ore intregi. 
Asadar bisericile au aceast rost de a-l invoca pe Iisus, de a incova pe Dumnezeu, de a aduce Duhul in lume.
Imediat dupa invocarea Duhului, ca importanta spirituala, vine raspandirea Evangheliei.
Observi ca acela care are Duhul e mai presus decat cine are Evanghelia…
Desigur cei mai multi au cate un pic din amandoua.
Daca peste pamant nu va veni un mare cataclism care sa reduca cel putin la sfert populatia, atunci bisericile trebuiesc reformate, mai ales cele vechi.
Altfel ele se vor transforma in muzee…
Acest lucru se va petrece oricum deoarece Dumnezeu va trimite in lume slujitori care nu au nevoie de nici o biserica, ei insisi fiind o biserica.
Oamenii se vor stange sub cerul liber sau oriunde si vor invoca prin rugaciune si meditatie acolo Duhul lui Dumnezeu.
Oamenii se vor interioriza si vor cauta pe Dumnezeu tot mai mult in interiorul lor…
Vor invata sa mediteze, sa se roage, isi vor descoperi puterile interioare si vor intelege ca Omul este un mare instrument divin, o matrice divina plina de o infinitate de secrete si mistere… 
Dincolo de vietile sfintilor si de istoria spirituala a crestinismului voua bisericile nu prea au ce sa va daruiasca, pentru ca voi va veti uni direct cu Cerul.
Desigur ca daca va sunt de vreun ajutor, folositi-va de ele, frecventati-le, bucurati-va de ceea ce va ofera daca au ce sa va ofere.
Cei din bisericile mai noi rtebuie sa studieze vietile sfintilor si deci istoria spirituala a crestinismului si trebuie sa vada ca Iisus se chinuie cu noi de 2000 de ani si dupa cum a promis a fost mereu aproape.
Toti din toate bisericile trebuie sa stim minunile facute de toti sfintii daca este posibil.
Daca nu ma insel asta e o mare scapare a bsiericilor mai moi, nu au preluat si mostenriea spirituala a celor dinaintea lor…
Au uitat de sfinti si de minunile lor…
Ca sa vedeti ca sunt destui oameni care nu au suficienta lumina si in bisericile noi va dau exemplu aceasta fata, care vedeti cat de studioasa si cat de inteligenta este si ce analize si sinteze biblice realizeaza si care are un blog destul de frumos : Mesaje Ceresti
Totusi, deoarece in biserici nu se practica aceasta iubire si imbratisare a celorlalte biserici a mostenit de la cineva acest virus al urii si intr-o postare mai veche o vei gasi spunand tot felul de elucubratii despre biserica catolica…
Evident ca I-am lasat un comentariu in care i-am atras atentia ca blogul ei e prea frumos ca sa gazduiasca si astfel de prostii, pe care s-a grabit sa il stearga…
Iata deci in fiecare din biserici gasesti si acest balast negativ, acest intuneric…
De aceea nu pot sa va trimit in nici o biserica.
De o mie de ori mai bine sa ramaneti cu mine si astfel veti fi scutiti de multe nenorociri care ajung in sufletele celor care frecventeaza bisericile , pe langa mesajul biblic… 
Nu este o regula asta , in general depinde de pastor si de preot.
Daca acestia sunt luminati aceasta lumina ajunge si la cei care frecventeaza biserica… 
Si inca iti spun ca nu este biserica si nici fiinta pe Pamant care sa nu plece de la mine incarcata cu lumina si sfaturi ce vin direct din cer…
Cum as putea deci sa va trimit in vreo biserica?
Invers vor sta lucrurile , El va trimite la noi toate bisericile si pe toti preotii si pastorii, ba inca va trimite toate religiile…
Veti trai si veti vedea…
Pana atunci bucurati-va ca, asemenea mie, l-ati prins pe Dumnezeu de picior si desigur ca nu ii vom mai da drumul cu nici un chip…
Vestiti lumii ca v-ati intalnit cu o fiinta cu adevarat luminata, care va poate pune in legatura directa cu Hristos si va poate oferi mesaje direct de la El.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu