14 martie 2012

Marea forta a Sacrificiului

Dumnezeu nu vrea sa se identifice cu statul de Judecator, El spune ca oamenii se judeca singuri si ca El poate sa fie salvator sau Mantuitor…
Asa si acum, El ii va chema si avertiza pe toti, si totusi numai aceia care vor raspunde la chemare vor fi salvati restul fiind lasati singuri, singuratate spirituala care le va aduce sfarsitul.
In aceasta singuratate spirituala sunt si multi din biserici care sunt intr-o fuziune inchipuita cu Dumnezeu necunoscand voia lui Dumnezeu, neavand acces la energia Lui, la Duhul Lui…
Salvarea , trezirea nu se poate face decat in urma mai multor conditii .
Este nevoie de lacrima lui Dumnezeu care sa se intrupeze si care sa polarizeze, sa stranga in jurul ei sufletele alese.
Si prin biserici are loc in parte aceasta salvare dar acestia sunt toti morti, nenascuti cu adevarat din Duh, cu exceptiile marilor sfinti.
De fapt invierea mortilor se refera chiar la ei de prin biserici care cred dar sunt totusi inca morti…
Aceasta inviere, aceasta renastere nu trebuie neaparat sa aiba loc brusc ci poate sa dureze si o viata intreaga.
Important este sa prindem scanteia de Duh sfant indiferent de unde si prin studiu si rugaciune sa o amplificam.
Astfel observam ca cei mai multi credinciosi sunt fie nenascuti inca din punct de vedere spiritual, asa cum si Nicodim, sau intr-un stadiu intermediar de intelegere si dezvoltare spirituala cum sunt preotii si calugarii, care primesc in parte duh dar inca nu s-au unit cu Dumnezeu. 
De aceea spun ca oricine va asculta va intrece cu mult intelegerea, spiritualitatea si chiar inaltarea oricarui sfant care a existat, ajungand asemenea apostolilor si chiar intrecandu-i.
Dar trebuie lucru si ascultare, rugaciune asa cum spun, fuziune cu fiintele si energiile care arat, investitie de 10, 20 de ani, investitie de o viata. 
Si ne vom intalni in cer cu totii, si vom vedea cat a stans si adunat fiecare...
Iar cine nu asculta nu frange atat mie sufletul sau lui Iisus cat mai ales isi frange propriul viitor spiritual riscandu-si chiar mantuirea, deoarece daca nu ascultati de cine trebuie atunci ascultati de voi  si de lume si ceea ce veti face si veti trai nu e un sacrificiu, nu e ofranda adusa lui Dumnezeu ci doar o goanna pentru a va indeplini propriile dorinte, ceea ce veti culege fiind cel mult fructul acestor dorinte.
V-am avertzat ca "traindu-va viata" exista riscul sa va traiti in fapt moartea...
De aceea veniti sa sacrificam propria viata pe altar si sa o aducem ofranda lui Iisus si Tatalui, sa traim pentru ei, sacrificandu-le lor totul.
Amin! 
17. Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu.
18. Faceţi în toată vremea, în Duhul, tot felul de rugăciuni şi de cereri, şi întru aceasta priveghind cu toată stăruinţa şi rugăciunea pentru toţi sfinţii.
19. Rugaţi-vă şi pentru mine, ca să mi se dea mie cuvânt, când voi deschide gura mea, să fac cunoscută cu îndrăzneală taina Evangheliei, 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu