16 martie 2012

Politica violet a lui Dumnezeu (II)

Trebuie sa aduc cateva lamuriri.
Crin Antonescu nu e sustinut de Dumnezeu sa mearga mai sus in politica tocmai pentru ca nu cheama pe Dumnezeu in ajutor, pentru ca a devenit orgolios si arogant dupa cum toata lumea stie, spre exemplu el este mult prea superior ca sa mai mearga si la parlament…
In privinta culorii violet.
Se spune ca aceasta culoare aduce cele mai mari beneficii fiintei umane dupa culoarea alb stralucitor fiind considerata cea mai inalta dintre toate celelalte, dupa alb.
Culoarea violet are calitati spirituale si daca nu ma insel este si culoarea de fundal pe care a fost desenata cea mai recenta si tot mai faimoasa icoana a lui Iisus. 
Nici Dan Diiaconescu nu invoca pe Iisus si pe Dumnezeu, dar in comparatie cu Crin Antonescu este mai umil, si se straduieste sa dea inapoi natiunii din tot ce a reusit sa stranga, se straduieste sa ajute oamenii, sa faca ceva bun pentru intreaga natiune.
Ei bine cu astfel de gesturi, as vedea ca isi risca chiar si viata, cu astfel de atitudine il cucereste pe Dumnezeu.
Da desigur face si greseli, si el si Tudor Barbu.
Dar Dumnezeu stie cand sa treaca cu vederea greselile.
O greseala este aceasta tendinta de a judeca pe toti, de a-I arunca pe toti in inchisori si chiar de a incova pedeapsa cu moartea.
Este bine ca nu avem pedeapsa cu moartea.
Dumnezeu oricum nu ar condamna la moarte decat criminalii in serie.
Pe ceilalti doreste sa ii pastram in viata pentru posibila lor recuperare.
Dumnezeu doreste pocainta si schimbarea pacatosului nu condamnarea si judecarea lui.
De aceea cei care au tendite de razbunare,de dinte pentru dinte, sa fie atenti pentru ca e timpul Iubirii si al iertarii…
Ce ziceti voi, oare Dumnezeu nu poate sa mai judece, oare ingerii cu acele cupe ale maniei sunt in vacanta?
Daca Dumnezeu ingaduie viata linistita si plina de satisfactii multor pacatosi atunci sa ingaduim si noi si sa fim echilibrati cand e vorba de judecata si condamnari.
De altfel violet e culoarea videncarii, culoarea armoniei si a comuniunii cu Dumnezeu si cu oamenii… 
Fiecare om este asemenea unei carti.
Unii au doar coperti in timp ce altii sunt o scriptura vie… 
Dumnezeu sta cu pana in mana gata sa scrie in paginile fiecaruia.
Doamne, si la mine, si la mine un autograf…
6. Celor mici, Domnul le va arăta iertare şi milă, însă cei puternici vor fi pedepsiţi cu străşnicie.
7. Stăpânul tuturor nu Se va ruşina de nici un obraz, nici nu Se va sfii de vreo mărire, căci şi pe cel mic şi pe cel mare El i-a făcut şi pronia Lui e la fel pentru toţi.
8. Însă cei puternici vor avea parte de o încercare mai grea. Solomon 6 

2 comentarii:

 1. Da, violetul este culoarea mea preferata.

  Mare noroc avem noi romanii, ca acest Ilici a abolit pedeapsa cu moartea, ptr.ca intr-o tara condusa de niste tradatori corupti si imorali, multi ar fi fost condamnati la moarte nevinovati (asta ca sa nu spun politic).
  Bineinteles ca abolirea pedepsei cu moartea au dat-o pentru ei,ca sa se protejeze in caz de pierd puterea.

  Chiar il admir pe Tudor Bardu ptr. curajul sau de a aborda anumite subiecte spinoase ptr. multi din conducerea acestei tari si nu numai.
  Dupa ce miercuri a discutat despre asa zisii marii masoni(de fapt niste slugi masonice) din tara noastra , uite ca s-a sesizat CNA ca OTV-ul trebuie pedepsit pentru ca Dan Diaconescu face campanie electorala partidului sau.
  Daca Dan Diaconescu ar fi facut campanie electorala partidului sau in emisiunea lui, de ce trebuia sa inchida emisiunea lui Tudor Barbu?

  Aici se vede obedienta si slugarnicia celor de la CNA fata de puterea politica pentru ca majoritatea lingailor au ajuns cainii(slugile) lor de paza .
  (ma opresc aici cu comentariul ca sa nu erup ca un vulcan care nu se mai poate stinge.)

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesante asocierile tale, sa spunem ca si in 2002 sau cand a fost interzis, din acelasi motive, a difuzat nste filme in care Nastase se intalnea tot cu astfel de masoni nu stiu pe unde...
  Se pare ca in ultima vreme acestia vor prea multe si prea putine le mai ies. Pe Basescu nu reusesc sa il dea jos, pe DD sa il opreasca, cred ca vine si pentru ei sfarsitul...
  Iisus va fi bun si bland cu toti cei care vor apela la mila si ajutorul Lui...
  De aceea spun ca trebuie sa fim echilibrati, sa nu dam jos pe unii si sa punem altii mai nebuni...
  Avem nevoie de iubire, pace, iertare...

  RăspundețiȘtergere