6 martie 2012

Printre fulgerele lui Dumnezeu!

Iata noii sfinti ai lumii, iata viitorul deschis in fata noastra asemenea unei harti pe care hristos o desfasoara pe masa tratativelor in care umanitatea isi poate negocia iertarea pacatelor si viitorul…
Cine isi va recunoaste nimicnicia si pacatele si va primi vointa lui Dumnezeu ca pe o liana ce coboara din cer spre a ne trece prapastia ce s-a deschis in fata noastra, acestia vor primi compasiunea si binecuvantarea lui Dumnezeu.
Cine va crede ca are ceva de spus si va incerca sa isi impuna pucntul de vedere in fata vointei lui Dumnezeu Cel viu incercand asemenea sotiei lui Lot sa priveasca inapoi, sau pur si simplu dorind sa piara in vechea lume decat sa paseasca in cea noua, este liber sa faca asta asemenea celor care au fost anuntati ca un mare cutremur le va darama locuinta dar refuza sa iasa din ea…
Dumnezeu a venit sa paseasca in lume intr-un mars maiestuos, si ii vom vedea desavarsirea, gratia si Gloria…
Vom intrezari printre fulgerele gratiei Gloria si fascinatia Spiritului, vom intrezari printre fulgerele gratiei pe Cel nevazut.
Vom simtii lacrimile compasiunii Iubirii…
Vom vedea cum prezenta Celui Etern opreste lumea in loc, fascinand-o cu Maiestatea Lui…
Vom primii darul marilor trairi spirituale si al unei efervescente spirituale nemaintalnite de a ne abandona Celui etern, dar vom cunoaste si lipsa de mila a maniei si judecatii lui Dumnezeu fata de cei care ii sfideaza sfintenia si poruncile prin neascultare si ignoranta…
Spiritul Cel etern in deplinatatea absolutului sau pluteste asemenea unei nave cosmice uriase si tacute de mii de ori mai mare decat pamantul… asemena unei supernove uriase.
Fulgerele, misterul, fascinatia ce insotesc prezenta Celui Etern nu pot fi descrise in cuvinte…
Dar oriunde sunt fulgere, capete taiate si sacrificiul celui etern pentru salvarea celor iubiti recunoastem si accest aspect divin primordial glorios care ne vorbeste despre puterea cea asemenea fulgerelor si tunetelor a lui Dumnezeu.
Iata cei rai si neascultatori sunt lasati pe mana raului care tot mai mult incepe sa actioneze prin ei luandu-le mintile si aruncandu-I in afara portilor locului cel sfant care primeste binecuvantarea si protectia lui Dumnezeu…
Grozavia Spiritului lui Dumnezeu nu poate fi descrisa in cuvinte dar aceste fulgere si tunete primordiale ce le gasim opriunde vreo galaxie sau un sistem solar sau o planeta incepe sa se nasca vorbesc despre ea.
Bine ati venit printre marile energii si puteri primordiale ale lui Dumnezeu printre ingerii lui primi care sunt Creatii immense in sine…..
Acestia vor infige sabia in inima pamantului care este chiar inima celui rau si intr-o explozie nemaivazuta a judecatii finale a lui Dumnezeu raul va fi exorcizat, dizolvat in nimic iar pamantul purificat…
O tu Spirit etern ce plutesti deasupra noastra in Gloria ta de necuprins ai mila de cei care iti repeta numele cu credinta!

Transforma-Ti fulgerele maniei in lumini ale revelatiei si gratiei pe cerul noptii eterne din care totul se naste spre a cauta si gasi Lumina!  
Glorie si inchinare  Celui Etern, celui Nevazut, celui de Nepatruns! 
17.    Şi Duhul şi mireasa zic: Vino. Şi cel ce aude să zică: Vino. Şi cel însetat să vină, cel ce doreşte să ia în dar apa vieţii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu