15 martie 2012

Se inchide OTV?

Se inchide OTV?
Dupa cum am spus, iata ca toate fortele politice si sociale, in secret sau pe fata s-au hotarat sa sutina o formatiune politica noua care sa preia puterea si sa schimbe in mod democratic soarta natiunii…
Daca OTV se inchide aceasta este exact scanteia care sa aprinda focul ce ii va duce sa obtina peste 50% atat in locale cat si in parlamentare.
Ma gandesc serios sa ma inscriu si eu in  partid  in acest context.
Este de asemenea posibil ca o noua revolutie realmente sa izbucneasca si totul sa devina imprevizibil.
Eu am mai spus ca parca cineva le-a luat mintile celor care conduc si isi taie singuri craca de sub picioare.
Este puterea care s-a autosabotat cel mai mult dintre toate.
Intr-adevar Dumnezeu  si forte mai locale se pare ca toti actioneaza la unison pentru propulsarea acestui partid susficient de sus ca sa schimbe radical destinul Romaniei.
Sunt cu totul de accord. Eu I-am sfatuit pe toti ce si cum sa faca sa fie bine, dar daca vor sa inchida unul din putinele simboluri ale libertatii din Romania…
Atunci fie, dara veti grija ca nu ati cunoscut inca mania poporului.
Turnati gaz pe foc si veti vedea ce veti obtine…
Eu unul am constiinta impacata, mi-am facut datoria si fata de presedinte si fata de toti cei care aveau sanse sa il inlocuiasca la timpul potrivit.
Dar daca nu mai aveti rabdare, lucrurile vor scapa de sub control si vor deveni imprevizibile.
Dar se vor intoarce spre binele tarii si spre eliberarea ei.
CNA nu inchide OTV in aceste context ci muta OTV la conducerea intregii tari…
Prosti mai sunt oamenii, tare prosti…
Daca sunteti si rai si prosti inseamna ca trebuie sa plecati …
Eu am incercat sa ii ajut si sa ii salvez…
Dar si-o fac singuri…
Da, sigur ca se spun si tampenii la OTV dar ce altceva avem decat libertate si circul de care ne putem bucura.
Daca ne iau si acest circ, si aceasta oglinda veritabila, cat de inspirat se numeste postul, Oglinda tv, mania populatiei se va declansa.
Si eu le spun ca va fi insotita si de mania lui Dumnezeu…
Totusi cum pot sa fie atat de prosti?
Daca OTV se inchide trebuie sa luam cu totii atitudine, vine vara, romanii trebuie sa se stranga, si tare mi-e teama ca se vor strange cu totii, cu mult mai multi decat minerii si vor face curatenie...
Eu insumi dau dau mana libera maniei lui Dumnezeu... 
Doamne asa ceva intrece orice limita, arde-i cu mania Ta pe toti nemernicii care ascuns sau pe fata vor inchide OTV daca il vor inchide. 
Avem voie si nevoie sa avem o televiziune a noastra. Suntem sufiecient de maturi sa decidem ce se spune rau sau bine acolo, dar este simbolul libertatii noastre!
LIBERTATE !!! 

Veti vedea ca OTV ul e nu numai oglinda ci si limita reala a natiunii...
Am spus, nu-i asa? 

5 comentarii:

 1. Da daca o sa inchida OTV o sa ma inscriu si eu in partid la PP,pana la aflarea vestii asteia chiar nu ma interesa de politica, imi ziceam ca poate voi vota cu PP sau cu PRM dar acum e clar.

  RăspundețiȘtergere
 2. CNA Comunisti Nebuni Analfabeti åste e numele adevårat si in Romania a murit Ceausescu si acum e la putere un regiment de Ceausescu dacå Romini nu fac nimic vai de ei si de copilasi ce vin pe lume intro tarå de nebuni la putere

  RăspundețiȘtergere
 3. Au furat tot ce au putut. Ne-au vandut strainilor. Acum ne ia si OTV-ul desi nu au nimic de castigat pentru ca asta ne va face sa sustinem si mai mult acest partid.

  Sunt membru al Partidului Poporului si voi sustine acest partid atat timp cat va urmari interesele poporului Roman.

  RăspundețiȘtergere
 4. Politicieni astia ne fura da 20 da ani , unde au sa se ascunda dupa alegeri cu familia nenorocitii ...La puscarie sai impuscam ca pa Ceausescu sa le luam toate averea sa le trimitem copii la munca in Europa sa vada ce inseamna sa fi sclav la altii , gunoaiele dreaq perverse ...Sa le confiscam averea si la rude ca gunoaiele aste sigur sunt perverse ar fi in stare sa se omoare ca sa lasa banu la copilasi(lor)...

  RăspundețiȘtergere
 5. EI CEI DE LA C.N.A.VOR FI AMARNIC PEDEPSITI DACA DD.PP AJUNGE PRESEDINTE EU PERSONAL IL VOTEZ

  RăspundețiȘtergere