28 aprilie 2012

Ce ne mai reveleaza Dumnezeu despre prietenii nostri aflati in confuzie?

Intr-adevar Iisus e bun si bland cu cei bine intentionati, chiar si cu cei prosti si orbi dar care sunt bineintentionati.
De acest tip avem si noi o mana de bisericiosi , catolici de aceasta data, care pretind ca ar vorbi si ei cu duhul, ca duhul le arata lor nu stiu ce si nu stiu ce ii invata.
Iubitilor, testul a fost simplu si pentru voi umilitor.
Daca voi nu ati recunoscut pe Iisus in Lorber si in Swedenborg, pe loc revelatiile duhului vostru au cazut.
Daca voi nu vedeti lumina de aici, ba dimpotriva vi se pare ca e altceva, viziunile voastre s-au prabusit.
Plus ca aveti obiceiuri suspecte inclusiv pentru biserica, cum ar fi acela sa deschideti  cartea.
Am mai dedicat eu postari in trecut anonimului smintit si adus aici de satana insusi, desi el nu vede. Dragule, numai in anumite clipe slujesti infernului in, rest esti un bisericos oarecare, cam lipsit de minte, e drept.
Dar voua tuturor orbilor dumnezeu v-a dat un criteriu de a discerne foarte bun, si anume, eu insumi.
Daca ceea ce vedeti si auziti voi corespunde cu ceea ce spun eu, atunci viziunile voastre sunt bune, daca dimpotriva sunt in contradictie atunci sunt o ratacire.
Iar pe voi Dumnezeu v-a umilit in fata noastra pentru ca intr-o mana El a tinut revelatiile autentice si in cealalta revelatii false.
Si voi ati ales mana cu revelatiile false.
Mai aveti o problema, ce spuneti voi nu scrie nicaieri, nu a spus nici un sfant ci doar vi s-a nazarit voua acum, pe cand, slava Domnului, Lorber si Swedenborg sunt tipariti de sute de ani si mii si zeci de mii de finite s-au adapat la aceste revelatii.
Deci, sa iau de bun ce spun cativa bisericosi, nici prea cititi, nici prea destepti, care, culmea, pretind ca ar avea viziuni (va stiu eu pe voi ce viziuni aveti!), sau sa credem in revelatii care vin chiar de la Iisus, care sunt biserici crestine in sine si care au trecut testul marilor clarvazatori , marilor mistici si cautatori spirituali contemporani?
Si va spun ca daca nu ati fost in contradictie cu aceste nume mari si pretioase pentru Iisus, poate tot ati fi trecut mai usor de judecata si de dreptatea lui Dumnezeu.
Dar pentru ca, in special anonimul, a venit ca un orb de mai multe ori sa loveasca cu ura chiar in Adevar, va trebui sa suporte consecintele, Doamne faca-se voia ta!
Si o consecinta este chiar aceasta ca ati cazut din lumina si revelatie in intuneric, si ati luat si pe altii cu voi. 
Cu cat mai mult este aici decat este la Nusfalau si in multe alte parti?
Doar nu o sa ne dam pe mana unui smintit care incearca si el sa vorbeasca cu duhul, sarac in toate si mai ales la minte?
Ei bine, inainte de asta, orbule, cinsteste Duhul unde a facut semne mari, descopera marile revelatii ale duhului, si apoi vino la mine sa ma judeci, sau sa fii judecat… 
De aceea spun tuturor, aratati-mi fiinte luminate prin biserici. Nu veti gasi.
Aratati-mi fiinte care sa il cunoasca pe dumnezeu cu adevarat prin biserici, nu veti gasi.
 Stiu, satana prin voi ar vrea sa dea atacul in oamenii mei, sa ii bisericeasca, sa ii viruseze cu ura pentru celelalte biserici si religii in care voi ati ramas.
Numai ca eu nu sunt un slujitor oarecare si nu pot sa fiu pacalit.
Am rezistat, prin puterea lui Dumnezeu, unor smititi de 100 de ori mai puternici decat voi, si dumnezeu nu numai ca m-a sustinut dar I-a si judecat pe aceia, asa cum si pe voi o sa va judece, mai bland poate, pentru ca nu sunteti tocmai rau intentionati ci doar orbi si prosti.
Orbilor, Iisus e cu noi si in interior si in exterior, si in manie si in iubire.
Pentru ca orice manie si orice iubire I-o oferim si spunem, Doamne faca-se voia Ta, indifferent daca ii daruim pe cineva pentru judecata sau pentru binecuvantare. 
Sa nu ziceti ca nu v-am avertizat.
Sigur ironia e mare, eu, prieten cu Krishna si Ganesha am parte de adevaratul Iisus, de adevaratul Duh, iar voi va amagiti in intuneric cu toate spovedaniile si impartasaniile voastre, cu toate novenele voastre.
Dumnezeu a lasat sa se intample asta deoarece nu ati recunsocut adevarata lumina si ati dispretuit-o cand a venit la voi.
Culmea, va place mai mult intunericul pentru ca sa se implineasca ce a spus Dumnezeu si Dumnezeu sa reveleze tuturor de ce va judeca sever bisericile.
De aceea a cata oara intreb, cu cat mai binecuvantat este Oreste decat orice bisericos, cu cat mai usor de modelat de catre Dumnezeu, desi desigur mai are si el multe de realizat?
Sigur, veti spune ca bisericosii ar putea sa iubeasca mai mult pe Iisus, dar Iisus este nu numai Iubirea ci si Adevarul.
Deci cei care dispretuiesc adevarul, chiar si din motive bisericesti, demonstreaza ca Iubirea lor nu este tocmai pura cum am putea crede.
Ei iubesc un Iisus care sustine biserica lor si nu ne-am mira daca l-ar respinge pe Iisus care tocmai ce le-a judecat biserica.
Pe buna dreptate, biserica lor a facut si face nenorociri mai mari decat a facut chiar templul evreiesc.
Lor nu le place ca am invitat slujitori si forme ale lui Dumnezeu de care ei nu au auzit.
Atat de maniosi sunt deoarece ei sperau ca Iisus la a doua venire va distruge toate religiile, asa cum credeau si evreii la prima…
Evreii sperau ca Mesia va distruge pe romani si socul lor a fost foarte mare sa vada ca Mesia era prieten cu romanii.
Asa si pentru crestinii bisericosi de astazi.
Socul lor va fi foarte mare cand vor vedea ca Iisus e prieten bun cu Krishna…
Iata o revelatie care va fi pentru multi o mare poticnire…
Dar ce credeati voi, cat de greu a fost pentru evrei, la fel va fi si pentru crestini, iar testele sunt similare.
Evreii urau foarte mult pe romani. Asa cum cei mai multi religiosi urasc astazi celelalte religii…
Ori ura va fi judecata…
Ca ei sa recunoasca un dumnezeu si un adevar trebuie sa scrie in biblie despre el.
Daca nu scrie in biblie sau in evanghelie despre el, ei fiind orbi, nu il recunosc.
Numai ca mare atentiue, MARE ATENTIE, IN BIBLIE , IN SCRIPTURI, NU SCRIA CA IISUS VA FI PRIETEN CU ROMANII.
Asa cum nu scrie ca Iisus va fi prieten cu tot ce este divin si bun in celelalte religii!!!!
Ei, acum intelegeti de ce.
Si va spun cum sa mai recunoasteti un duh daca este bun sau nu, dincolo de faptul ca il recunoaste pe Iisus, si iata cum se poate in plus revela ca acestia sunt manipulati in mod grosolan, dumnezeu I-a alsat pe mainile intunericului tocmai pentru ca au dispretuit lumina.
De altfel cineva poate sa fie bun si doar in anumite momente sa manifeste energii rele care sa corespunda unor pareri gresite pe care le tine in el.
Doamne esti drept si desavarsit si lectiile Tale uluitoare.
Ei bine duhurile bune nu refuza niciodata  iubirea, iar cele rele gasesc motive de a nu iubi si de a ramane in judecata si in conflict.
Nu ne mira aceasta.
Avem ortodocsi care au pornit razboi cu celalalte biserici, razboi intru cuvant ii spun ei.
Si acestia sunt virusati de duhuri rele.
Multumim Doamne ca ai completat vitrina ratacitilor si cu prietenii catolici astfel ca sa nu faci de ras numai o biserica.
In orice cer veti ajunge veti vedea ca Krishna este un dumnezeu si un mare inger iar testul si lectiile mele au fost bune.
Iata motive intemeiate ca cei din urma sa ajunga cei dintai si invers.
Iata aceasta este noua Revelatie si noua incercare ce va veni peste voi.
Voi nu iubiti adevarul ci idolatrizati si pe Iisus si Cuvantul.
Pentru ca daca ati iubi ADEVARUL l-ati recunoaste si ati deveni una cu El.
Dar cu mine v-ati gasit nasul si umilinta.
Acum ca ati aruncat zarurile nu mai aveti cale de intoarcere la Adevar decat umilinta.
Si in plus nici in cer nu mai puteti urca pana ce nu veti indrepta toate aceste greseli, pana ce nu va veti umple de iubire pentru cei despre care vorbesc eu aici.
Pentru ca ei fiind parte a cerului, pana ce nu va impacati cu ei si nu le cereti binecuvantarea , acestia fiind parte a dumnezeului cel viu, nu mai puteti urca.

Iata, un Dumnezeu bland, dar in acelasi timp sever…
El este bun si bland cu ei , inca le mai arata Adevarul, dar va deveni sever daca vor continua sa il refuze.
Ca doar biserica catolica mai sta inca in picioare pentru ca nu a venit timpul judecatii finale, altfel dumnezeu ar spulbera-o chiar din aceasta clipa, atatea offense ingrozitoare I-a adus lui Dumnezeu…
Totusi noi o iubim asa cum iubim si celelalte bsierici, pentru ca inca mai este scoala pentru multe suflete asa cum si pentru noi au fost alte biserici.
Ba chiar vom arata motive pentru care o iubim si o binecuvantam.
Cat va exista vechea lume vor exista si toate aceste biserici.
Compasiune si mila pentru orbi, prosti si smintiti!
Iar noi vom continua lectiile Iubiri, lectii mari si apocaliptice, biblice…
Sa auda lumea ca musafiri de seama au venit pe pamant, ateptati dar in acelasi timp urati si dispretuiti, asa cum este si Adevarul in aceasta lume.
Binecuvantare si Impartasanie divina pentru cei care cauta si pretuiesc Adevarul si pelin pentru cei care pretuiesc doar bisericile si formele exterioare ale spiritualitatii, pentru noii farisei adica…
Pentru ca asa cum Mesia nu a spus ce au vrut evreii sa auda nici cei doi martori si nici Mesia la a doua venire nu vor spune ce vor noii evrei sa auda, ba chiar acestia care urasc celelalte biserici si religii vor fi crunt dezamagiti si isi vor gasi alinare in bratele ingerului cazut care le va mangaia ranile si le va intari ura... 
Atata timp cat Dumnezeu ramane cu mine, nu poate sa existe om pe pamant care sa aiba dreptate in fata mea in caz ca se afla in contradictie cu mine.
Si iata Iisus inca mai coboara si inca mai vorbeste prin mine, si nu are de gand sa se opreasca.
Lectiile mele sunt bune si adevaratul Duh este aici in cantitate mai mare decat in orice alte parte.
Poate va intrebati de ce ma cobor la nivelul acestora?
Iisus vrea sa vorbeasca cu ei deoarece pretind ca vor sa il cunoasca. De aceea i-a adus si langa mine, ca sa nu zica mai tarziu ca El Iisus nu a facut totul pentru ei, nu le-a vorbi in mii de cuvinte, chiar si personal, chiar si gura de la gura....
Iar acest spatiu este un isntrument consacrat lui Iisus si Tatalui si ei se folosesc de asta. 
Si mai este un motiv, se reveleaza aici cat de greu este sa ajunga cineva la comunicare directa si autentica cu Dumnezeu, cu Adevarul, prin cate teste trebuie sa treaca , prin cate etape intermediare...

Iar Iisus vrea sa va invete pe toti sa obtineti aceasta comunicare si fuziune directa cu Dumnezeu...
Intr-adevar eu sunt specialist in Iisus, specialist prin fuziune directa cu El... 
Nu este nimeni mai bun in asta dintre voi si nici de pe intreg pamantul nu va fi...

Eu sunt cu un pas inaintea voastra si nu eu trebuie sa fac pasul inapoi ci voi trebuie sa faceti pasul inainte...
Imparatia lui Dumnezeu este locul Adevarului.
Daca voi atat dispretuiti si urati Adevarul, ce sa cautati acolo?
Pentru ca tot ce spun este adevarat! 
Doamne iti multumesc pentru aceste revelatii si luminari suplimentare, pentru bunatatea de care dai dovavada si pentru sustinerea pe care ne-o acorzi.
Faca-se mereu numai voia ta sfanta! 
Si Iisus inca spune sa adaug:
Intreaba-i care este persoana care cunoscandu-te pe tine s-a departat mai mult de Mine decat sa se apropie?
Intreba-i care este sufletul care dupa ce s-a intalnit cu tine nu a facut un pas mare spre bratele Mele urmandu-ti sfaturile?
Si intreba-i care este acela care te-a ascultat fara sa primeasca binecuvantarea Mea in urma acestei ascultari?
Glorie Tie Doamne, pentru iubirea si prietenia pe care ne-o acorzi! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu