4 aprilie 2012

Cine va opri mania lui Dumnezeu?

Poate ca si in templul evreiesc mai erau lucruri bune la venirea lui Iisus, dar care dintre ele s-ar fi putut compara cu Iisus, cu prezenta si invatatura Lui cea noua?
Asa si eu ma vad nevoit , ca un martor al intoarcerii si prezentei Lui sa spun, Poate ca in bisericile voastre inca mai sunt lucruri bune dar care dintre ele s-ar putea compara cu invatatura si prezenta cea noua a Lui Iisus, datorata celei de a doua lui Veniri? 
Si inca spun ca oricine este cu mine nu mai are nevoie nici de biserica nici de biblie si nici de pastor sau preot, nici de calugari si nici de duhovnici , pentru ca eu sunt toate acestea la un loc si mult mai mult!
Daca aveti vedere , daca aveti auz, recunoasteti pe acela care spune aceste lucruri! 
Daca l-ati vedea si l-ati cunoaste pe Dumnezeu si ati cunoaste voia Lui, l-ati recunoaste in ceea ce va spun.
Nu doar atunci cand laud vreo biserica ci mai ales atunci cand o critic, pentru ca in curand nu va mai ramane piatra pe piatra din niciunele si se vor schimba atat de mult ca nimeni nu le va mai recunoaste. 
Toti cei pe care ii judecati voi au loc sub cortul meu, dar cei pe care ii judec eu nu mai intra sub nici un cort , chiar daca s-ar impartasi in fiecare zi.
Voi judecati in numele bisericilor si a legilor care nu mai au putere prea mare de judecata in cortul lui hristos, mai ales pentru cei care il iubesc si il asculta.
Si inca eu spun ca toti aceia care sunt cu mine sunt si mantuiti iar toti cei care sunt in biserici si cu voi ceilalti care va credeti superiori si vreti sa veniti in cortul meu sa spovediti si sa impartasiti, numai o parte din cei care urmeaza biserici si evanghelii se vor mantui. 
Daca cei care sunt cu mine si asculta de mine se mantuisc in proportie de 100% iar cei care intra in bisericile voastre nici macar pe jumatate , de ce credeti atunci ca am avea nevoie noi de ritualul vostru? 
Pe cat binecuvantati pe atat judecati (pe cei care nu trebuie). Pe cat iubiti, pe atat dispretuiti, alti frati crestini sau credinciosi din alte religii.
Daca toata stiinta voastra este sa ii aduceti pe oameni la biserica si sa ii impartasiti cu atat mai umili ar trebui sa fiti pentru ca in curand nu se vor mai impartasi in exterior ci numai in spirit. Nu se vor mai boteza in exterior ci numai in spirit.
Cata orbire si cat orgoliul pentru toti cei care cred ca Dumnezeu I-a trimis aici sa judece si sa indrepte.
Oare nu toti aceia care asculta de mine invata intr-o luna mai mult decat intr-o viata in bisericile voastre?
Cat sa mai suporte dumnezeu, orgoliul, mandria, judecatile si desconsiderarea voastra? 
Oare aceia pe care ii invat eu sa mai aiba nevoie de alta invatatura?
Ce puteti sa le mai dati voi in afara de prejduecatile voastre mai ales cele religioase in legatura cu practicile voastre. 
De cand asteapta mania lui Dumnezeus a se reverse asupra bisericilor voastre? 
Oare o veti stopa voi care nu sunteti in stare sa recunoasteti pe Iisus decat acolo unde va spun altii ca este? 
Prea mare orgoliul vostru pentru niste biserici care maine nu vor mai semana deloc cu cele de astazi, daca vor mai fi…
Nu pricepeti ca este timpul in care toate se intampla in spirit?
In care un om care se impartaseste in spirit este mai pretios decat o mie care se impartasesc in exterior?
Cat sa mai suporte Dumnezeu neintelegerea si incapatanarea voastra?
Aflati ca Dumnezeu nu mai vrea sa converteasca pe nimeni dintr-o biserica in alta ci dimpotriva nu stie cum sa ii lumineze mai repede pe cei din biserici si sa ii scpae de aceste biserici in asa fel incat sa fie numai ai Lui… 
Aflati ca Dumnezeu nu vrea sa mai purificie bisericile de pacatele si greselile lor, tocmai pentru ca judecata sa fie mai mare.
Si judecata aceasta o aduceti chiar voi asupra bisericilor voastre, aici si acum, prin neintelegerea Intoarcerii Lui, voi puneti bulgari aprinsi si deasupra si sub bisericile voastre. 
Voi prin orgoliul vostru il chemati pe Dumnezeu la masa si ii puneti inainte pelin si matraguna. 
Veti vedea in curand ca toti sfintii vostri nu numai ca nu vor proteja bisericile voastra dar asteapta cu nerbadare judecarea si innoirea lor in cazul in care va mai ramane ceva din ele…
Da, da, si cei catolici si cei ortodocsi, destul il maniati zilnic pe Dumnezeu cu orgoliul vostru si cu lipsa de intelegere pentru ceilalti.
Exact asa continuati, nimic nu schimbati din atitudinea voastra.
Voi care pretindeti ca ati invoca milostivirea lui Dumnezeu.
Numai cu o mana faceti asta cu celalta invocati mania Lui.
Foarte bine faceti, continuati exact asa si nu schimbati nimic.
Eu sunt modelul, grila, nivelul dupa  care veti fi judecati.
Dupa cat pricepeti din ce spun eu, dupa procentul pe care il pricepeti din cele ce spun eu, dupa procentul in care ascultati cele ce va spun eu va veti mantui si va veti salva. 
Chiar si daca intamplator cele ale voastre se suprapun cu ale mele, procentul acesta ramane valabil.
Talharul s-a mantuit pentru ca a daruit ceva pretios lui Dumnezeu in singurul moment cand s-a intalnit cu Acesta.
Dar voi va intalniti in fiecare zi si nu veti avea sansa talharului.
Eu va spun ca orice fel de mancare ati prepara voi oricui, langa ea puneti si pelinul prejudecatilor si multor prostii bisericesti in care credeti.
Pe cine din vreo biserica as putea sa invidiez?
Va spun ca nu-I invidiez nici pe macar apostoli deoarece nimic din ce au avut ei nu-mi este strain si nu-mi lipseste.
Voi sunteti orbi, daca cineva nu apartine vreunei biserici, daca nu este spovedit impartasit, botezat si cununat il judecati.
Habar nu aveti ce e in sufletul acelui om, care este legatura lui cu Dumnezeu, daca nu cumva nu se incadreaza in grila voastra il judecati. 
Si va fi vai daca aveti vreo putere si daca cineva asculta de cuvantul vostru pentru ca veti fi asemenea unor judecatori care judeca stramb, veti fi asemenea inchizitorilor, pat al lui procust ce tine loc de usa bisericilor voastre.
De aceea si spun tuturor botezati-va si cununati-va pentru ca acesti orbi si acesti nebuni va vor judeca.
Puneti-va cruci la gat pentru ca orbii sa le gaseasca acolo si sa creada ca sunteti si voi crestini.
Laudati bisericile lor asa cum si Iisus inca le mai lauda si dumnezeu le mai ingaduie pana la judecata lor deoarece inca mai sunt ridicate suflete spre mantuire din ele, chiar daca unul din zece numai. 
Cu siguranta nu voi veti opri mania lui Dumnezeu deoarece orgoliul, incapatanarea si prostia voastra o cheama zilnic.
Cititi cu atentie din nou evangheliile, cam ce s-a petrecut cu templul evreiesc la prima venire asa se va intampla si cu bisericile crestine astazi, la a doua venire... 
5. Iar unii vorbind despre templu că este împodobit cu pietre frumoase şi cu podoabe, El a zis:

6. Vor veni zile când, din cele ce vedeţi, nu va rămâne piatră peste piatră care să nu se risipească. Luca 21 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu