24 aprilie 2012

Rostul Maniei lui Dumnezeu

Tot ce spun este adevarat.
Prin gratia lui Dumnezeu am primit chiar izvoarele eterne ale profetiei, izvoarele eterne ale Revelatiei si ale evolutiei spirituale.
Asa cum spunea si Iisus, ca nimeni nu poate sa ajunga la El decat daca Tatal il aduce, asa si  aici, nimeni nu poate sa vada si sa inteleaga deplin ce se spune decat aceia carora Duhul lui Dumnezeu le arata.
Si daca Dumnezeu doreste sa-mi daruiasca discipoli, asta este pentru ca gratia Lui sa se reverse asupra noastra a tuturor, si cine ar putea vreodata sa marturiseasca deplin ce inseamna ca gratia lui Dumnezeu sa se reverse peste cineva? 
Cine ar putea sa spuna ce insemna sa fii imbratisat de gratia si Iubirea lui Dumnezeu?
Cine ar putea sa spuna cum este in sanul lui Dumnezeu?
Insa pot sa spun, fericiti cei care ma asculta pentru ca arareori se intampla ca Dumnezeu sa ceara de mai multe ori acelasi lucru cuiva.
Da, pot sa spun asemenea  lui Iisus  ca nu exista nimic sacrificat de cineva intrand in ascultare de mine si care sa nu ii fie intors de Dumnezeu inmiit.
Aceasta este valabil si invers, pentru cei care imi vor adduce prejudicii.
Nu este nimic care cineva sa imi fure si Dumnezeu sa nu ii ia aceluia  insutit ceea ce mi-a luat mie, chiar viata vesnica daca va fi cazul.
Dumnezeu, dincolo de Iubire, este si o mare grozavie, nu-l lasati niciodata prea mult cu mana intinsa…
Va veti aminti cu siguranta cand l-ati tinut cu mana intinsa, va veti aminti cand a batut la usa voastra si l-ati primit cu pelin, va veti aminti cu siguranta cand ati gresit, va veni un moment cand va veti aminti toate greselile si cand usa se va fi inchis…
Mania lui Dumnezeu este teribila dar exista un mare avantaj de a fi in preajma ei, de a o cunoaste.
Vei stii mereu, in avans, ce anume il manie pe Dumnezeu si astfel vei deveni profet… Pentru ca vei anunta oamenii din vreme pentru ce anume mocneste mania lui Dumnezeu…
Asa cum strig eu la cei rataciti sa ii iubeasca pe cei din celelalte biserici si religii…
Pentru ca daca nu intra la timp in Iubire, daca vor continua sa demonizeze celelalte biserici si religii, am spus de atatea ori, mania lui Dumnezeu nu ii va ocoli, mai ales dupa atatea avertismente…
Asa sa stiti, ca Iubirea lui Dumnezeu tine la mare pret toate marile elite spirituale hinduse si toti sfintii recunoscuti ai Hinduismului.
Acesta este un adevar care vine chiar de la Dumnezeu si nimeni nu poate sta impotriva lui.
Eu va spun ca mai degraba ii veti vedea ingenuncheati la picioarele mele pe Cleopa si pe Paisie decat sa nu fie adevarat ce spun…
Tineti cont de ce va spun pentru ca judecata celor judecati se va desfasura in legatura cu ceea ce spun.
Veti fi martori acestor lucruri si in aceasta lume si in cealalta…
Eu voi intrupa cultura spirituala universala, spiritualitatea  tuturor religiilor si tuturor curentelor spirituale binecuvantate de Dumnezeu.
Sivoi fi una cu Acela inca de pe pamant.
Daca de atatia ani inca mai sunteti in contradictie cu mine, atunci nelinistiti-va si luati atitudine.
Cate revelatii mai pretioase ca aurul au fost aici si inca mai vin anonimi sa imi arate rataciti care nu stiu pe ce lume traiesc.
Aici, prin gratia lui Dumnezeu, El desfasoara o mare autoritate in domeniul spiritual…
Si daca eu sunt si spun toate acestea, cu atat mai mult cei de deasupra mea, care sunt Frumusete Spirituala Absoluta, dumnezei vii… 
Si daca eu spun ca divinul Krishna este un dumnezeu viu, aceasta va fi adevarat si dupa ce aceste sistem solar va fi disparut odata cu toate religiile si bisericile lui.
Iar Krishna va ramane un mare Dumnezeu.
Am intrebat si mi s-a raspuns.
Krishna si Babaji au nivelul spiritual al serafimilor si pot fi priviti ca atare in marea ierarhie cereasca…
Iar acesta este numai un mic si umil inceput, urmeaza o mare explozie spirituala, cu tot ce si-ar putea dori oricine il asteapta pe Iisus.
Astentie, nu cadeti in greseala evreilor sa astepti un Mesia dupa cum vreti voi.
Pentru ca daca Mesia nu I-a scapat pre evrei de romani nici pe voi nu va va scapa de celelalte biserici si religii.
Ba dimpotriva , va merge in mijlocul lor si va petrece cu ei si ei ii vor recunoaste divinitatea…
Eu sunt calauza cea buna si lumea va simti aceasta intr-un fel sau altul…
Iar ascultarea de mine este o mare binecuvantare.
Problema nu se pune daca sa ascultati sau nu ci daca Dumnezeu va considera ca meritati sa ascultati si va interveni pentru a va ajuta sa faceti asta...
Si veti vedea ca vor veni sute si mii de oameni care se vor ruga sa primeasca tapas sau ascultare de la mine.
Felicitari deci orbilor de care m-am rugat eu insumi sa asculte ani de zile... 
Doamne iti multumesc pentru mila, binecuvantare si prezenta, pentru incurajari si Iubire, faca-se voia Ta sfanta!
Iti multumesc ca ma marturisesti in sufletele celor alesi asa cum si eu te marturisesc in fata tuturor.
Iti multumesc pentru acest mare privilegiu, de a ma fi ales pentru a marturisi Adevarul!
Glorie Tie, Glorie Iubirii, glorie sfintilor tuturor religiilor! 
Amin , spui Tu, Doamne Iisuse! Iubirea si binecuvantarea Ta sunt atat de dulci, Tu esti minunea noastra cea mare de care nu ne putem satura in veci, Erou si Calauza, Maestru si Dumnezeu!
Tu sustii toate acestea cu binecuvantarea ta glorioasa, Tu esti de neegalat, tu esti suprema mila si suprema manie, tu esti Cel adorat, Domnul sacrificiului Suprem! 
Tu esti splendoare si maretie, Tu esti invaluit in propriul Tau sange!
Glorie Celui purpuriu! Glorie Celui care pentru noi s-a investmantat in culoarea sangelui si care ne apare asa cum il stim din marile sale reprezentari!
Vederea ta inseamna vederea Gloriei si splendorii lui Dumnezeu! 
Noi suntem ai Tai si Tu esti al nostru! 
5 comentarii:

 1. Inimile noastre se intalnesc in iubirea ce i-o purtam lui Dumnezeu,si care la randul ei ne duce pe culmile ascultarii si umilintei atat de dragi LUI.
  Multa lumina si caldura cereasca.

  RăspundețiȘtergere
 2. Maria, fii atenta, Dumnezeu este desavarsit de drept, si intodeauna aduce doi martori inainte de a judeca…
  Tu esti aici al doilea martor al Adevarului care marturisesti ca toate acestea sunt adevarate... Si astfel judecata devine posibila…
  Intunericul si fariseimul lor este deplin dovedit si judecata posibila astfel, ca doar Dumnezeu nu primeste ofranda nici ura si nici prostie si nici intuneric ci numai iubirea, umilinta si lumina si caldura de care vorbesti!
  O astfel de marturie ii este lui placuta, care vine de la cei mai mici si care prin aceasta marturie vor ajunge cei mai mari si pastori ai celor multi si orbi care se arata astazi foarte deranjati de Adevar.
  Anonimilor care v-ati ales foarte bine sa comentati la Mania Lui, comentariile anonime sunt pentru cei mici si umili, voi iesiti la lumina si aratati-va cunoasterea....
  Veniti dar voi toti crestinilor si ortodocsilor, veniti sa treceti testul Adevarului, ca Iubire si nici Lumina nu aveti, si Adevarul va va judeca...
  Cine trece de mine va scapa de orice judecata!

  RăspundețiȘtergere
 3. In fapt, trebuie sa fim martori ai Adevarului si ai Iubirii.
  Este regretabil ca unii se arata foarte deranjati de acestea...
  Si daca unii nu vor sa accepte pe Iisus ca mesia, de ce nu ar vrea si ei sa accepte alte adevaruri?
  Dumnezeu stie din ce aluat sunt facuti si vrea sa ii indrepte, lucru pe care incearca sa il faca chiar acum.
  Asa ca mai spun odata, Hindusimul este foarte iubit de Dumnezeu si din multe puncte de vedere, mai ales in anumite scoli spirituale si grupuri initiate, sunt cu mult superiori crestinilor deoarece recunosc divinitatea lui Iisus si beneficiaza si de tehnicile si revelatiile hinduse milenare...
  Astfel sistemul Yoga este un mare dar de la Dumnezeu.
  Este un instrument, si va fi un dar daca il folosim ca ofranda adusa lui Dumnezeu, ca orice alt lucru de altfel.
  Sacrificiul, ofranda, consacrarea face diferenta si transforma ceea ce este lumesc in ceva divin prin binecuvantarea care ii urmeaza.
  Cu atat mai mult un sistem de tehnici spirituale milenar...:)

  RăspundețiȘtergere
 4. Ingere ,tu ai venit in lume sa-l vestesti pe DUMNEZEU ,si sa arati calea catre El,dar nu o sa poti convinge pe toata lumea ,si nici nu trebuie ca toate fiintele sa aleaga calea ta .
  Dumnezeu in marea Lui iubire le va darui si lor o cale .
  Mie la cat m-am rugat ,mi te-o daruit pe tine ,dar probabil ca de tine aveam nevoie,altii poate nu te inteleg ,nu vor sa asculte ,tu iubeste-i cum numai tu stii sa o faci ,binecuvanteaza-i ,si trimite-le lumina.
  Restul asa cum frumos spui ,face DUMNEZEU.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mortii nu alta cale decat moartea, si nu exista alta veste pentru ei decat Moartea!
  Iubirea este o binecuvantare a cerului… Fiecare sa culeaga ceea ce seamana si sa lupte sa gaseasca secretele cai ale vietii vesnice.
  Dumnezeu vrea ca sa reveleze prapastia care exista intre cei care primesc viata vesnica si cei care vor fi inghititi de malaxorul timpului…
  Acest contrast va straluci mereu in fata celor alesi pentru ca ei sa nu uite niciodata aceasta suprema gratie care I-a pescuit din moarte.
  Dumnezeu vrea sa stim foarte exact care este granita dintre Viata si Moarte.
  Nici macar cei chemati, cei mai multi, nu pot sa ramana in Iubirea lui Dumnezeu si o irosesc ca pe o bursa care in loc sa fie cheltuita pentru a face voia lui Dumnezeu este irosita pentru indeplinirea dorintelor personale, pentru a face pe plac lumii.
  Asadar aurul este daruit celor care il merita, ceilalti oricum nu ar sti sa-l pretuiasca.
  Iubirea binecuvantarea si lumina este daruita din plin in toate textele, si unii reactioneaza foarte ciudat uitand ca totul este un dar, exact o lumina de la dumnezeu.
  Le voi acorda iubirea si gratia de a-i lasa sa se judece singuri.
  Pentru ca judecata vine oricum si chiar daca ea nu se manifesta prin cineva anume, tot trebuie sa se manifeste…
  Spre disperarea unora, tot ce spun este adevarat si lumina si adevarul vor straluci aici pe deplin, iar intelegerea si revelatiile nu vor avea egal…
  Nu pot sa ii felicit pe cei morti doar pentru ca ei spun Doamne Doamne…
  Nu, sa ramana in moartea lor, asa cum si in Apocalipsa Iisus le spune!

  RăspundețiȘtergere