26 aprilie 2012

Ultimii profeti

Multi s-ar putea intreba, mai, esti nebun, cum sa vorbeasca un profet despre Yoga?
Dar nu numai ca ultimii doi profeti dinainte de venirea lui Iisus vor vorbi despre Yoga, dar vor vorbi despre tot ce este bun si spiritual in toate religiile, deoarece acestia sunt profeti pentru lumea intreaga si nu doar pentru o biserica sau o religie.
Si inca mai spun ca asa se intrebau si evreii : Mai, ati innebunit, cum o sa fie Mesia prieten cu romanii? 
Si fiecare profet este si un mare judecator deoarece cuvantul lasat in urma adduce judecata pentru toti cei care nu il primesc.
Asa a fost si cu Moise si cu Iisus si cu toti ceilalti.
Si sunt profetii atat de mari ca daca lumea le-ar auzi s-ar razvrati impotriva lui Dumnezeu.
Pentru ca in curand natiuni intregi vor fi stersse de pe fata pamantului si nu vor mai exista in lumea de maine, lucru de altfel profetit si de Iisus dar oarecum camuflat in evanghelie.
Omul priveste de jos in sus si nu vede mare lucru.
Dar oricine poate privi de sus in jos vede cum ingerii lui Dumnezeu se ingrijesc de toate religiile si de toti oamenii.
Iar in acest pelerinaj in universul religiilor pe voi cel mai mult va intereseaza Hinduismul, aici e mult de lucru pentru ca celelalte religii intra una in interiorul celeilalte prescum o Matrioshka.
Asa intra islamul in crestinism si budhismul in Hinduism.
Iar evreii sarmanii poate se vor intreba de ce nu le mai trimite dumnezeu profeti, de ce profetii si sfintii sunt mereu in alta parte numai in iudaism nu mai sunt…
Dar eu am spus si spun ca ce s-a intamplat cu Iudaismul se va intampla si cu toate bisericile crestine, pentru ca Dumnezeu a  pregatit pentru noua lume alte biserici, alte temple…
Eu sunt un specialist in pietre pretioase si  in comori si multi vin sa se certe cu mine cum ca pretioase ar fi numai metalele si pietrele lor, dar eu stiu ce e authentic din ce au si ce este imitatie.
Apropo de imitatie, intreg crestinismul se dezvolta dupa calapodul manastirilor si spiritualitatii budhiste si hinduse.
Nu e nimic nou.
Desigur ca Dumnezeu a dorit sa ii inchine lui Iisus tari si biserici.
Dar echilibrul se va pastra.
Nu va imaginati ca in lumea de maine toti oamenii se vor spovedi si impartasi, ba dimpotriva tot mai putni vor face asta deoarece in lumea de maine fuziunea spirituala va fi pe primul loc, adica inchinarea in spirit.
Iisus insusi a spus si spune ca timpul botezului cu apa a trecut si nu se va mai intoarce niciodata.
De aceea eu insumi botez cu duh si sunt foarte iubit de Iisus si de multi din cer.
Pe Iisus nu il intereseaza mai deloc toate aspectele exterioare ale ritualului ci il intereseaza ca voi sa deveniti luminati si plini de iubire.
Iar in acest sens eu sunt un model pentru voi.
Iata ca Dumnezeu m-a invatat cum sa il pastrez viu pe Iisus in mine, asemenea unei candele si in acelasi timp sa fiu prieten la catarama si cu marii ingeri ce se ingrijesc de celelalte religii.
Cand voi veti vedea in Krishna un mare seraphim si o mare intrupare a lui Dumnezeu prin care acelasi Tata care a vorbit ca si prin Iisus,  s-ar putea spune ca v-ati apropiat de adevar foarte mult…
Dar impreuna vom studia Cuvantul ce a venit prin Krishna si veti judeca singuri…
Si daca voi recunoasteti cuvantul lui Dumnezeu doar pentru ca se afla intr-o carte deasupra careia se afla o cruce refuzand sa il vedeti oriunde este, va fi vai de voi, iar daca dumnezeu este deja in voi veti fi asemenea fecioarelor care au untdelemn in candelele lor.
De aceea eu insumi sunt voi fi si si un mare judecator, nu pentru ca mi-as dori asta ci pentru ca adevaratul cuvant al lui dumnezeu lasa prapad in urma lui, judecata mare pentru intreaga lume…
Totdeauna toti profetii au adus judecata pe pamant si ultimii profeti ai vechii lumi nu vor face exceptie…
Si va spun ca va fi vai de toti farisesii care pretind ca recunosc pe dumnezeu doar intr-o biserica sau alta si daca le pui in fata un crestin din alta biserica ii prezic aceluia iadul si moartea.
Va fi vai de toti crestinii care se vor ridica cu ura impotrva celorlalti crestini si in ceasul al doisprezecelea in loc sa fie plini de iubire asa cum Iisus este.
Daca il cunoasteti pe Iisus fiti ca El, El isi gaseste placere in toate bisericile crestine, fiecare ii adduce ofrande placute.
Desigur ca ii aduc si ofrande mai putin placute atunci cand se ridica cu ura unii imptoriva celorlalti, adica atunci cand ies din Duhul Lui si se lasa pe mana duhului infernului.
De aceea am avertizat ca multe bloguri crestine care promoveaza un fel de razboi fratricid crestin apartin mai degraba satanei decat lui iisus, si ingerul cazut lasa urme grele acolo.
De aceea spun ca aici este un loc al luminii, al adevarului, al celor care vad fie cu ochii spiritului fie cu occhii inimii. Daca nu vedeti nimic aici , nici cu spiritul si nici cu inima se cheama ca sunteti orbi.
Veti vedea ca izvorul care l-a deschis Dumnezeu aici va curge in eternitate si ne vom intalni cu toti acestia  despre care am vorbit aici si vom vedea ca soarta lor era in mare pericol daca au intrat in criticile mele.
Si la ce bun sa le luati voi apararea si sa ii binecuvantati, in loc intai sa le spalati picioarele si sa ii curatati de tot raul care se afla in interiorul lor?
Iar cel mai mare rau este aceasta ura si acest intuneric impotriva celorlalte religii.
Iar ingerul cazut a facut pasi mari in aceasta directie vorbind si prin gura unor ierarhi ai bisericii sau prin scrierile lor.
Tocmai de aceea Cleopa nu va ajunge niciodata un sfant pe pamant.
Si nu aveti unde sa va duceti si nici unde sa va ascundeti deoarece ura si prostia si intunericul din voi va vor urma oriunde va veti duce.
De aceea invatati de la mine iubirea pentru celelalte biserici si religii mai ales ca acesta este punctul de vedere divin, official asupra lor, exact acesta pe care il spun eu aici. 
Sa se ridice acela pe care l-a trimis Dumnezeu sa ma invete ceva sa ii arat ca este orb ca noaptea si in somn profund si ca nu stie nici ce spune si nici ce face.
Pana cand ne vom juca de-a v-ati ascunselea, de-a novenele si de-a gardul vopsit cand in interior leopardul arunca ragete asupra celor care nu sunt crestini?
Iata aceasta este lumina care va straluci tot mai tare si care va separa pe cei alesi de ceilalti, caprele de oi, pe cei salvati de cei judecati…
Si voi singuri va situati de o parte si de alta a liniei Adevarului.
Invatati de la mine spun toti ingerii, spune Iisus , spune si Tatal.
Eu sunt semnul cel bun si lectia cea buna, in rest intunericul , prostia si infernul domnesc peste o parte destul de buna si din biserici si din religii si din umanitate… 
Eu sunt bun de pus la rana, eu sunt adevarata impartasanie care va aduce unirea deplina cu Iisus si cu oricine doriti din cer. 
Eu sunt lumina care va purifica fiinta voastra si o va pregati ca ofranda placuta celor din cer. 
Si daca vreti sa iesiti in evdienta ca ortodocsi atunci iesiti prin iubirea pe care o aveti pentru ceilalti crestini, asa va spune Iisus.

Iesiti in evidenta prin intelegerea in integrarea lor in inimile voastre si in adevar.
Pentru ca numai asa va veti dovedi  slujitori autentici ai lui Iisus.

Restul habar nu au de adevarata fuziune cu Iisus care se desfasoara in spirit si care este deplin constienta.
Si inca spun ca toti aceia care nu descopera Duhul lui Dumnezeu pe deplin revelat in Lorber sau Swedenborg inca nu stiu pe ce lume se afla si inca intunericul lor e mare.
Pentru ca acesti doi mari profeti au lasat o judecata foarte grea pentru toate bisericile prin revelatiile lor si ei sunt acel cuvant care o sa judece bisericile.
Inclusiv pe cele protestante cu atat mai mult cat acestia s-au nascut in aceasta biserica.
De aceea vedeti cat de mare este ratacirea si intunericul bisericilor si intelegeti ce judecata o sa vina asupra lor.
Ele au devenit mai rele decat templu evereilor si fac cu adevaratii profeti exact acelasi lucru pe care l-a facut si templul.
De aceea vor cunoaste soarta templului.
SI ACEASTA VA SPUNE IISUS HRISTOS CEL VIU IN ETERNITATE! 
Amin!
Ultimiii profeti vor fi una cu Tatal si una cu Iisus dar voi nu ii veti recunoaste ci veti lupta imptoriva lor asa cum au facut si evreii cu toti profetii lor. 
10.    Iar locuitorii de pe pământ se vor bucura de moartea lor şi vor fi în veselie şi îşi vor trimite daruri unul altuia, pentru că aceşti doi prooroci au chinuit pe locuitorii de pe pământ. Ap 11 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu