3 iunie 2012

Ce trebuie sa stii despre Somn!

Somnul este una spect foarte important al vietii noastre, unul din cele mai importante. Pentru ca aproape o treime din viata, peste 25 de ani,  dormim… 
Omul are senzatia ca simplu fapt de a exista este sinonim si cu faptul ca le stie pe toate si totusi nu este asa.
Un lucru elementar spre exemplu in cazul somnului este acela ca intotdeauna trebuie sa dormim singuri…
Ca sa ne odihnim cu adevarat si sa ne refacem complet trebuie sa intram in starea de somn profund.
Ca sa ramanem in starea de somn profund este essential sa nu avem pe nimieni langa noi , om sau animal, care prin miscarile sale ne poate usor scoate din aceasta stare de somn profound si ne poate astfel lipsi de regenerarea completa.
Un alt aspect la fel de important este acela ca aura noastra este bine sa ramana in propriiile ei rezonante in timpul somnului si sa nu interfereze cu ea o alta aura.
De altfel, mai ales in cazul cuplurilor, aceasta interferenta nocturna duce la o fuziune a aurelor ce are ca effect disparitia atractiei dintre cei doi.
Pentru ca noi suntem atrasi unii de altii pentru ca suntem diferiti, asa cum doua culori sunt diferite.
Daca dormim in acelasi pat aurele noastre vor fuziona pana acolo că cele doua culori vor deveni una si atractia o sa dispara complet.
Tu esti rosie si te-ai indragostit de albastru, dar dupa un an de zile de dormit impreuna rosul tau si albastrul lui s-au amestecat atat incat acum amandoi sunteti acum, sa zicem, turcoaz. Lui ii placea rosul dar tu nu mai esti rosie, tie iti placea albastru dar el nu mai este albastru si nici macar nu stiti de ce nu mai simtiti nici o atractie…
Asadar, chiar si in cazul cuplurilor, somnul in paturi sau camere diferite este o necessitate si o buna metoda de a-ti pastra si conserva iubirea si legatura.
Sigur , ca exceptie cei doi pot uneori sa doarma si impreuna, dar regula este ca ei sa doarma separat spre binele lor…
Stiu ca oamenii nu stiu aceste lucruri si multe altele care le afecteaza profund vietile si destinele.
Sunt lucruri simple care iti pot salva chiar casnicia…
Asadar, pentru o buna dezvoltare, fiecare copil si fiecare adult trebuie sa doarma in patul lui, nu cu parintii, nu cu bunicii, nu cu sotia sa sotul.
Voi, aveti patul vostru?
Pentru armonia si longevitatea unui cuplu somnul in paturi separate este una spect essential mai ales daca cei doi stau tot timpul impreuna, zi de zi.
Dupa cativa ani cei doi se trezesc ca nu mai simt nici o atractie pentru partener, ca oricat de frumoasa era sotia nu mai simte nimic pentru ea, si in cel mai bun caz merg pe la psihologi sa fie consiliati…
Iata ca psihologul a venit la tine in acest caz…
Multe mai ai de invatat…
Sa multumim lui Dumnezeu pentru aceste lucruri atat de simple dar atat de esentiale pentru a beneficia de o viata armonioasa. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu