3 iunie 2012

De ce iubim Hinduismul...

Sigur au fost si vor fi zeci de postari care ar pueta sa raspunda acestei intrebari.
Am realizat chiar o eticheta in care sa apara texte care sa arate motive de a iubi fiecare biserica si religie: De ce iubim... 
Fiecare dintre voi poate sa gaseasca si alte motive obiective sau subiective.
Sper ca deja am inaintat si fiecare poate acum sa inteleaga ca Dumnezeu intr-adevar iubeste si sustine toate religiile cu atat mai mult pe cea mai veche dintre ele.
Hinduismul este singura religiie a civilizatiei noastre care are continuitate spirituala inca dinainte de potop. 
Iudaismul continua si el dar nu cu aceeasi amploare si sustinere spirituala.
Pe cand in Hinduism au fost tot timpul zeci si sute de sfinti care obtineau stari de constiinta superioare si sunt chiar si in prezent.
Hinduismul impreuna cu sistemul Yoga este singura religie care a pastrat integral marile revelatii despre Om. 
Marile divinitati ale Hinduismului, panteonul hindus nu sunt altceva decat personificari ale diivinitatilor Marelui Om, forme eterne ale lui Dumnezeu. 
Sistemul Yoga este singura stiinta ce ne initiaza in tainele fiintei si care duce la controlul si desavarsirea acesteia.
Fiecare religie nu face decat sa asimilezi si sa transfere aceasta stiinta spirituala din Hinduism, fenomen ce se intampla in timp astfel ca din punctul de vedere al patrunderii tehnicilor spirituale in celelalte religii putem sa observam ca acei 500 de ani care le desparte, budhsim, crestinism, islam, fac diferenta. 
Sigur daca in Romania mai recent niste smintiti s-au apucat de Yoga asta nu trebuie sa ne impiedice sa recunoastem Adevarul.
Putem sa scriem carti intregi fara sa epuizam motivele de a iubi Hinduismul.
Hinduismul este cea mai pretioasa religie a Pamantului si pretentia de a fi religia eterna, putem sa constatatm ca este cat se poate de justificata.
Puterea ei de a integra si de a desavarsi celelalte religii, sustinerea pe care Dumnezeu i-o acorda, marii sfinti, marile minuni, marile scripturi si multele scripturi sunt tot atatea motive sa ne dedicam studiului acestei minuni dumnezeiesti. 
Aici, in plus detinem si secretul modului in care Dumnezeu a planuit unirea religiilor si noua ne reveleaza cum ele se imbina in chip desavarsit in mintea si inima Lui cele desavarsite. 
India va fi iubita in eternitate atat vreme cat va exista acest pamant iar mostenirea ei spirituala va fi adorata ca Adevar etern. 
Minunea este fara margini.
Minunea este ca aceste tehnici eterne te sustin sa te unesti cu absolut cine doresti din cer.
Poti sa faci linistit tehnicile de Yoga sa sa te daruiesti lui Iisus, Tatalui sau oricui doresti din ceruri.
Aceste tehnici ar trebui predate in scoli si facute in orele de sport.
Iisus insusi I-a invatat pe apostoli sa mediteze numind aceasta tehnica Introspectie…
Prin meditatie ne unim cu Dumnezeu si primim binecuvantarea Acestuia.
Fiindca noi insine suntem energie este necesar ca sa ne linistim si sa ne interiorizam pentru a ne bransa, pentru a ne rebransa la Realitatea Eterna care este Dumnezeu.
Tocmai pentru ca Dumenzeu a hotarat ca Romania va fi in viitor centrul spiritual al Pamantului a trimis miii, zeci de mii si chair sute de mii de suflete de hindusi la intrupare in Romania pentru a reinvia traditia spirituala eterna…
Din acest punct de vedere, este adevarat, nu suntem niste hindusi oarecare ci unii dintre elitele acestora, celebrii care au ramas in istoria spirituala nu numai a Indiei ci a intregului Pamant…
Aceste intrupari si scoli spirituale ce vor lua nastere sunt o mare binecuvantare penttru Romania…
Au aparut o mie si una de scoli, de tehnici, de ramificatii, dar mergand la radacini putem constata ca toate deriveaza din ceea ce este denumit dharma eterna, legea, religia eterna.
De aceea ne vom stradui sa daruim cea mai mare sinteza si exegeza spirituala a Hinduismului si a spiritualitatii acestei planete pe langa care toate celelalte sa paleasca…
Este mostenirea  pe care Dumnezeu o daruieste noii lumi…
Este darul Lui pentru Romania…
Bucurati-va pentru ca de acum inainte aici va fi centrul spiritual al tuturor religiilor, aici va fi esenta Hinduismul si a celorlalte…
Alegeti-va orice personaj din cer si am sa vi-l arat pe acela actionand prin mine si inca si prin voi, prin noi toti ca si grup spiritual.
Haideti sa desfasuram adevarata Intelepciune adevarata cunoastere spirituala, adevarata uniune cu Dumnezeu…
Acesta este Adevarul si Desavarsirea, Darul lui Dumnezeu care pune in umbra pe toate celelalte, adevarata cunoastere revelata, unirea cerului cu pamantul.
Acum poti sa intelegi de ce toate acele biserici, religii sau miscari spirituale ce nu vorbesc despre centrii energetici, despre modalitati concrete de a obtine starea de unire cu Dumnezeu, despre sunetele sacre si eterne care sunt mantrele, de ce toate acestea se vor subtia si incet incet vor dispare….
Apar sfintii noii lumi, Hristos insusi isi construieste biserica noului mileniu pe noile fundatii ale religiei etterne…
Acesta este Adevarul si oricine nu-l recunoaste si invata pe oameni altceva este asemenea unui hot care nu da Cezarului ce este al Cezarului si cu atat mai putin lui Dumnezeu ce apartine lui Dumnezeu.
Acei mari sfinti, mari rishii, sunteti chiar voi.
Obtineti legatura cu marile intrupari ale lui Dumnezeu si apoi cu Dumnezeu insusi si deveniti vehicule si intrumente ale acestuia…
Hristos va vrea yoghini in numele Lui...
Veniti sa va invat....
Toti oamenii intelepti ai acestei lumi lauda Hinduismul, lauda religia eterna! 
Sunt siguri ca si voi faceti parte din acestia si ca ati pasit in aceasta mare aventura spirituala a redescoperirii religiei eterne...
Glorie Hinduismului, glorie lui Dumnezeu pentru existenta unui miracol spiritual atat de mare, pentru existenta unei stiinte spirituale atat de mari! 
Glorie Romaniei care va deveni centrul spiritual al Pamantului si unde de aici inainte vor pasi cei mai mari sfinti si yoghini ai lumii de maine! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu