24 iunie 2012

Excesul de Yin in alimentatie si bolile

Asadar am mai spus ca cel numit si parintele Macrobioticii, George Oshawa a semnalat ca majoritatea bolilor sunt sutinute si chiar provocate de o alimentatie Yin excesiva.
Astazi oamenii de stiinta vin sa sutina teoria marelui iata intelept spunand ca tulburarile cele mai mari de sanatate in zilele noastre se datoreaza hormonilor femini din alimente cum ar fi estrogenul. 
Acesti hormoni stimuleaza cresterea rapida a tot ce inseamna feminin si diminuarea a ce insemna masculin.
Fetele au deja primul ciclu menstrual in jurul varstei de 10 ani si degeaba striga unii ca cele de 17 ani nu trebuie sa faca dragoste cu profesorii care de altfel au si ei numai cativa ani in plus fata de ele.
La 17 cele mai multe sunt femei deplin mature, de altfel majoratul lor trebuind sa se sarbatoareasca la 16, se stie ca ele oricum la varsta adolescentei sunt mai mature din toate punctele de vedere decat baietii de aceeasi varsta, cu cel putin doi ani. 
Asadar toate aceste probleme pot si  trebuiesc sa fie echilibrate printr-o alimentatie preponderent Yang.
Vom face o lista cu toate produsele alimentare Yang pe care le cunoastem, dar deja fiecare sa faca in asa fel incat in alimentatia zilnica sa predomine cele patru cereale yang mai importante despre care am vorbit deja. 
Inclusiv cancerele sunt generate si sustinute de aceste alimente modifcate genetic si imbibate cu tot felul de substante chimice. Si inclusiv cancerele pot fi vindecate printr-o stiinta a alimentatiei la care adaugam rugaciunea si credinta si alte posibile metode ale medicinei alternative. 
Asadar, ne vom desavarsi in postul cu alimente yang si de la o zi pe saptamana, Vineri, vom extinde la doua, Miercuri si vineri.
Ne pregatim pentru miercuri cu grau, orez, mei si hrisca, cu faina de grau integrala si de orez pentru cine doreste... 
Sau cu mere...   
Aceste posturi sunt extrem de utile atat pentru ca ne purifica cat si pentru ca ne atrag atentia si ne invata stiinta alimentatiei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu