30 iunie 2012

Lovitura naucitoare primita de Ponta

Sigur, oricine a trecut printr-o facultate in ultimul deceniu stie cam cum se fac majoritatea lucrarilor de licenta, si la fel si cele de doctorat.
Nu gandeau Nastase si Ponta in 2003 cand imparteau tara precum domnitorii in vechime, taind din tort dupa bunul plac, ca o lucrare de doctorat va ajunge capat de tara.
Este evident ca ponta nici macar nu si-a citit cartile si chiar si lucrarea de doctorat,  de la un capat la altul, ce sa mai vorbim despre realizarea lor.
Nu ar fi avut timp si nici tragere de inima.
Problema nu este asta.
Problema este ca a asteptat atata timp, iata peste 10 ani, cu rabdare, sa ajunga in varf...
Si odata ce a ajuns a fost realmente doborat de acolo in mod fulgerator...
Eu insumi sunt mirat de ce se intampla, pentru ca e o putere mai mare decat noi la mijloc, e mana lui Dumnezeu.
Ce il costa pe Ponta sa mai astepte pana in toamna sau pana in 2014? 
De unde atata precipitare si nerabdare de a face totul in cateva luni?
Cum de si-a pierdut rabdarea atat de brusc?
Sigur, putem spune ca ar fi ramas santajabil.
Numai ca el nu a fost lovit in mod nedrept.
De unde goana si nebunia asta de a a junge cu orice pret la Bruxelles?
Tot raul spre bine, poate sa ajunga prim-ministru Crin Antonescu...
Totusi este de luat in seama lovitura primita de Ponta mai ales ca recunoastem in ea o energie divina specifica a lui Dumnezeu. Ponta primit o lovitura atat de tare ca si-a pierdut realmente nu numai glasul dar intregul destin politic...
Lovitura naucitoare vine chiar din partea vointei lui Dumnezeu.
Hindusii au identificat aceasta energie cosmica cu multe atribute in legatura cu vointa lui Dumnezeu, cu marea putere cosmica numita Bhagalamukhi. 
Aceeasi energie pe care o manifesta Iisus fata de Pavel.
In fapt atitudinea lui iisus fata de pavel este o veritabila initiere in Bagalamukhi sau energia prezentei lui Dumnezeu, pentru cei initati. 
Asta inseamna ca nelegiuirile facute de cei din psd au ajuns pana sus la Dumnezeu... 
Si am spus eu in sens mai larg nelegiuirile masonilor, pe care i-am si identificat aici ca organizatie mondiala alaturi de Iluminati si ceilalti, cu Fiara...
Dealtfel iarasi se poate observa ca in mod magic Basescu rezoneaza cu aceste energie cu totul divina, galben stralucitoare, fascinanta, de neintrecut, naucitoare, cu rol si de forta in cadrul manifestarii lui Dumnezeu, de conducere a ostilor divine, energie pe care arhanghelul Mihail o manifesta si o intrupeaza in mod desaavarsit.
Imi pare rau ca liderii nostri politici nu au parte de consilieri spirituali si de sustinere divina.
Iata m-am oferit din oficiul , la indemnul lui iisus, sa il sustin pe Presedintele tarii, inca din 2009... 
Doamne faca-se voia ta sfanta, elibereaza-ne si elibereaza intregul pamant.... 
A se vedea versetul 17 din Ap 17, iata Ap. 17 cu 17.... Am spus de atatea ori ca unirea pamantului este vointa lui Dumnezeu si ca la ea lucreaza si buni si rai... 
15. Şi mi-a zis: Apele pe care le-ai văzut şi deasupra cărora şade desfrânata, sunt popoare şi gloate şi neamuri şi limbi.
16. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.
17. Căci Dumnezeu a pus în inimile lor să facă voia Lui şi să se întâlnească într-un gând şi să dea fiarei împărăţia lor, până se vor împlini cuvintele lui Dumnezeu.
Ap 17 

4 comentarii:

  1. In sfarsit am inteles obsesia pentru defaimarea lui Ponta,"sustinerea lui Basescu din 2009" , asta spune tot...Cred ca ar fi prea frumos ca oamenii care spun ca-l preaslavesc pe Dumnezeu sa o faca fara nici un amestec murdar, din pacate pentru noi traim intr-o lume murdara si doar trairile interioare conteaza, azi mai mult decat oricand m-am convins ca nu exista maestri spirituali, articolul de fata mi-a spus tot, mi-a dat o traire de care nu am crezut niciodata ca sunt in stare. Si da, o traire care garantat e de la Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bati campii, sigur ca exista maestrii, Hristos e unul dintre ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ingerul meu, precum vezi este un teren foarte greu si cu multe surprize aceasta realitate a lumii, politica.
    In politica nu-i usor si nici prea frumos nici pentru cei care o fac, dar nici pentru sustinatori, caci fiecare are adevarul lui la un moment dat, si care adevar se poate schimba, si mai este ceva, azi poti sa fii sus de tot, maine sa fii mai jos decat la inceputul vietii pe pamant.
    Ori cand cunosti un pic din legile lui Dumnezeu, vrei sa fii unde o vrea Dumnezeu, daca altii te coboara pe nedrept stii ca Dumnezeu te ridica mai presus de tot ce ai fost vreodata, ma refer la trairi, credinta, descoperirea Lui si multe altele.
    Eu stiu ca tu vrei sa ne faci cunoscuta Voia lui Dumnezeu pe pamant, Voia lui Dumnezeu in politica dar este asa de murdar acest segment al vietii noastre, incat trebuie multe argumente ca sa convingi.
    Oricum eu iti doresc bafta si indrumare de la Dumnezeu!
    Dar nu se compara cu nimic,( sigur pentru cautatori de spiritualitate), textele de la Dumnezeu spirituale cu cele politice.
    Eu plang si acum ca la inceput la cele spirituale si le astept precum zorii zilei.

    RăspundețiȘtergere