18 iunie 2012

Timpul vindecarilor si minunilor

Pentru ca iata se pare ca apar si nebuni care probabil chiar se vor ruga impotriva noastra vreau ca toata lumea sa vada ca Dumnezeu ne sustine si ca oricine pune in practica ceea ce se spun aici nu numai ca va fi protejat de Dumnezeu dar va cunoaste indeplinirea tuturor dorintelor, rezolvarea problemelor si renasterea spirituala.
Conditia este sa va rugati zilnic atat Fecioarei cat mai ales lui Iisus sau celorlalte personaje din cer.
Ba inca Dumnezeu ne va da puterea sa vindecam si boli si chiar sa facem alte minuni daca va fi necesar.
Oricine are orice fel de problema poate sa mi se adreseze desigur stiind ca remediul va veni in primul rand prin rugaciune si apoi si prin alte diferite masuri.
Inainte de orice cumparati-va rozarii sau metanii cum li se mai spune si incepeti sa recitati Ave Maria si Doamne Iisuse miluieste!
Boala si suferinta vor veni exclusiv atunci cand le vom chema pentru a le aduce ofranda lui Dumnezeu, ca forma de ispasire daca vreti.
Iar daca veti exersa in rugaciune Dumnezeu va va avertiza dinainte asupra oricaror pericole si va va anunta cand veti pleca din aceasta lume cu suficient timp inainte pentru ca sa aveti timp sa incheiati toate socotelile cu aceasta lume si sa nu aveti apoi nici un regret. Se stie ca amjoritatea sufletelor raman cu o mie de regrete in privinta acestei lumi, cu o mie de frustrari pentru lucrurile ce inca nu le-au facut asa incat le trebuie o perioada destul de lunga sa depaseasca aceasta realitate si sa se integreze in noua lume...
Este timpul ca toata lumea sa vada ca suntem ai Lui.
Ne rugam ca toti cei care nu stiu ce fac si vor raul sa fie iertati si sa se faca voia lui Dumnezeu in viata lor, adica ii binecuvantam. 
Asadar daca cineva mi se va adresa pentru orice problema, pentru vindecarea unei boli, pentru indeplinirea unei dorinte, ar fi mai bine ca intai sa isi cumpere rozariu si sa spuna deja atat Ave Maria cat si rugaciunea inimii inainte de a ma aborda.
Nu vom judeca pe nimeni inca, judecata va fi aceea ca Dumnezeu era cu noi si ei toti au luptat impotriva Lui.
Vom fi un grup puternic cu fiinte deosebite si binecuvantate pe care le va lega chiar vointa si iubriea lui Dumnezeu.
Deja multi dintre noi pot sa aduca ei insisi marturie ca in jurul lor s-au petrecut deja minuni si semne de la Dumnezeu.
Multi se pretind a fi ba biserica apostolica ba ca sunt crestini asemenea primilor crestini.
Dar tuturor acestora le vom arata  atat cum erau primii crestini cat , mai ales, cum doreste Iisus si Dumnezeu sa fim, cum doreste sa traim, ce doreste de la noi.
Adevarat, toata lumea va vedea ca suntem o lumina nu numai in crestinism ci in intreaga lume.
Desigur ca avem misiunea noastra particulara, nu trebuie sa copiem noi pe nimeni ci multi altii trebuie sa ne copieze pe noi, adica sa ne urmeze. 
Asadar fiti optimisti, nu numai ca veti reusi sa invingeti raul dar acesta va fi exilat undeva departe in afara universului vostru.
Si daca ati inaintat deja pe cale cu rugaciunile si lecturile pe care Domnul ni le-a recomandat, puteti sa ma contactati pentru rezolvarea oricarei probleme. 
Pentru ca dusmanii au aruncat o provocare le voi spune nu numai ca Dumnezeu imi daruieste controlul deplin asupra destinului meu, sanatate deplina si multe alte daruri  dar ca voi incepe chiar sa vindec si sa ajut pe cei sarmani, ca tot mai multi sa laude prezenta lui Dumnezeu.
Este timpul vindecarilor, este timpul minunilor. 
Iar apoi veti vedea in lumea de dincolo ca numarul fiintelor pe care Dumnezeu ni le va darui de pe acest pamant si de pe multe altele va fi mai mare decat in cazul oricarui apostol...
Aceasta daruire implica desigur si judecarea acestor milioane si zeci de miloane de fiinte ba chiar miliarde.
Voi insiva veti parte din aceste complete de judecata.
Pentru ca veti vedea ca exista si astfel de suflete care sunt asemenea burdufurilor vechi in care Dumnezeu nu poate sa puna nici o picatura de duh sfant datorita indaratniciei, incapatanarii si ignorantei in care se afla. 
Si amintesc aici unora ca nimeni nu sii alege ingerul....
Ati auzit voi de cineva care sa isi aleaga ingerul....? 
Ati auzit voi de vreun om, de vreun suflet care sa judece vreun ingerr?
Oare nu invers se petrec lucrurile?
Este si timpul marturiei voasttre.
Pentru ca sunt tot mai multi care punand in practica ce Dumnezeu ne invatat aici au parte de binecuvanatrea si calauzirea Lui.
Din scoala profetilor si apostolilor si maestrilor spirituali, ies profeti si apostoli si maestri spirituali... 
Si va spun ca eu nu fac nimic ci Dumnezeu ne anunta ce doreste sa faca cu noi si prin noi...
El doreste sa isi faca si mai intens simtita prezenta intre noi si mai apoi pe intreg pamantul...
Amin ! 
Si va spun ca acesta este numai un mic inceput, marile secrete, revelatii, initieri, marile minuni stau inca sa vina si vor veni desigur.
Dar cine nu are suficienta umilinta sa experimenteze cele de inceput nu poate sa ajunga la cele de la sfarsit.
Noi aici studiem crestinismul si celelalte religii nu numai teoretic, dintr-o carte ci traindu-l, prin rugaciune directa si comuniune cu Iisus, rin intelegerea istoriei si dezvoltarii sale.
Prin intelegerea sfarsitului sau asa cum il cunoastem...
Da, pentru ca oricine poate sa isi dea seama ca in prezenta lui Iisus crestinismul asa cum este deja nu poate sa existe...
De aceea lumea si totodata si fiecare religie au nevoie de un nou inceput... 
Ceea ce se intampla aici este deja o uriasa minune si pentru mine.
Nu as fi crezut sa devin prieten apropiat cu Iisus, sa comunic cu El si inca zilnic, sa aud de la El profetii atat de mari.
Doamne, Tu poti sa faci cu noi tot ce doresti, poarta-ne spre Tatal, vorbeste-ne prin noi si infaptuieste tot ce doresti.
Noi suntem doar instrumente, Tu esti Minunea , Tu esti Miracolul! 


PS: Inainte de orice cerere adresata lui Dumnezeu, asigurati-va ca este o cerere de bun simt care sa fie primita de Dumnezeu.
Mi se pare absurd sa cereti sa castigati la loto sau sa faceti dragoste cu X sau Y.
Insa puteti sa cereti ca Dumnezeu sa aiba grija de voi si sa aveti ceea ce va este necesar, puteti sa cereti o iubita sau un iubit , o sotie sau un sot.
Fiti mai degraba atenti sa vedeti spre ce va calauzeste Dumnezeu.
Iar in privinta dragostei decat sa cereti o fiinta mai bine daruiti-va lui Dumnezeu si intrebati-l cine are nevoie de voi. Invatati sa daruiti. Totul este al Lui si totul este un dar. Intrebati-va pentru cine voi insiva sunteti daruri divine...
Iar in privinta vindecarilor nu va asteptati sa apara Hristos intr-un nor de lumina si sa va spuna Ridica-te!
Fiti receptivi la diferitele tratamante si solutii pe care El vi le scoate in cale.
Exista destui medici naturisti, bioenergeticieni, si difertii alti specialisti in Romania pentru ca aproape orice boala sa fie vindecata.

Vindecarea trebuie intotdeauna sa fie insotita de rugaciune si ascultare astfel incat sa corespunda si unei renasteri spirituale. 
Ba inca veti invatat aici cum sa vindecati singuri si cum sa tineti la departare orice boala.  
Veti invata cum sa fiti una cu Hristos, marele Vindecator si una cu orice personaj din cer dorinti sa fiti pentru ca apoi sa devenim toti una cu Unul si Singurul!  

6 comentarii:

  1. Si eu ii multumesc lui Dumnezeu pentru toate darurile ce ti le trimite, ce ni le trimite la toti, si ii aducem rugaciuni sa ramana alaturi de noi.
    Lumina in suflet si ganduri bune la toata lumea.
    Sa fim pe veci parteneri atat in lucrarea lui Dumnezeu cat si in rasplata cereasca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Dumnezeu vrea sa isi proprii copii parteneri la dumnezeire.
    In fapt confuzie nu exista decat pe pamant pentru ca este necesar ca omul sa uite de Dumnezeu tocmai pentru a se vedea cine isi aduce aminte de El si cine il cauta si regaseste.
    Acesta este rostul uitarii prin intrupare.
    Adevaratii copii sunt asemenea magnetilor care se simt atrasi de Marele Magnet care este Dumnezeu.
    Copiii lumii sunt attrasi de lume, dar in timp si ei simt magnetismul ceresc...
    In timp, adica in mai multe vieti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu vreau sa aduc marturie ca in jurul meu s-au petrecut lucruri pur si simplu minunate, ultimul a fost chiar sambata trecuta cand am simtit cum padurea ma cheama, adica am simtit cu Iisus ma cheama la el. Mi-am luat sotul si catelul si am plecat in padure si intr-adevar, Iisus m-a chemat sa-mi daruiasca o caprita ratacita in mijlocul padurii. Uimita fiind atat eu cat si sotul meu de aceasta minune, pentru ca da, pentru noi acest fapt este o minune, am aflat ca laptele de capra este indicat pentru nodulii la sani pe care ii am de cativa ani. Inger drag, eu nici nu stiu cum sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru toate darurile vii si bucuriile pe care mi le-a facut in toti acesti ani! Orice as face este atat de putin...

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata si marturia ta e inca o minune...
    Si inca laptele de capra e yang si e cel mai bun si mai indicat lapte...
    Da uluitoare coincidentele.
    Ele arata ca suntem in duhul lui dumnezeu dar numai cei umili si asemenea unor copii pot sa beneficieze de aceasta prezenta a Lui...
    Laptele de capra va fi foarte cautat in viitor, ai putea sa iti faci o mica ferma de capre in cativa ani... :)
    Eu sunt sigur ca atat cu acest regim yang iata in care intra si laptele de capra cat si cu rugaciunile vei reusi nu numai sa te insatatosesti complet dar chiar sa ajuti si pe multi altii.
    Povestea ta zici ca e rupta dintr-o carte ce relateaza viata unui sfant...
    E minunat si asta ne imbarbateaza si ne incurajeaza pe toti...
    Si cea mai placuta ofranda lui Dumnezeu ii e chiar aceasta iubire sia scultare fata de El si fata de ceilalti oameni deoarece Iisus a spus ca toate legile se regasesc in aceastea doua: Sa il iubim pe Dumnezeu mai rpesus de orice si sa iubim aproapele ca pe noi insine...
    36.Învăţătorule, care poruncă este mai mare în Lege?
    37.El i-a răspuns: Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău.
    38.Aceasta este marea şi întâia poruncă.
    39.Iar a doua, la fel ca aceasta: Să iubeşti pe aproapele tău ca pe tine însuţi.
    40.În aceste două porunci se cuprind toată Legea şi proorocii.
    Matei 22

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine stie, poate in viitor vom face si aceasta ferma de caprite cu ajutorul lui Dumnezeu, deocamdata o ingrijesc pe aceasta cu un foarte, foarte mare drag :)
    Iti multumesc pentru ca mi-ai reamintit care sunt cele mai importante porunci, o sa mi le amintesc mereu atat mie cat si celor din jurul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da sunt niste animale foarte simpatice si inteligente, sa ne amintim ca de multe ori "caprita" a devenit un diminutiv si un alint ce il folosesc chiar oamenii...
    Cred ca trebuie sa ii pregatesti ceva fan pentru la iarna... :)
    Iar despre porunci, miracolul este ca daca il iubim pe dumnezeu mai mult decat orice altceva si pe ceilalti ca pe noi insine, daca ne aflam in aceasta iubire, nu gresim, orice am face deoarece aceasta iubire ne calauzeste sa facem numai lucruri minunate...
    De aceea nici nu mai este nevoie de celelalte porunci pentru cine se afla in aceasta iubire de Dumnezeu decat pentru a-si face o idee despre sfaturile lui Dumnezeu, pe care un astfel de om le va respecta in mod spontan datorita iubirii...
    Cand iubesti nu judeci, nu minti, nu faci rau nimanui, etc...

    RăspundețiȘtergere