14 iulie 2012

Catre teroristul "discret" de la Cotroceni

Domnului interimar „discret” care prin lovitura de stat a ajuns in fruntea tarii.
Iata interimarul terorist de la Cotroceni a promis ca se va manifesta in mod „discret” pe parcursul interimatului.
Atat de discret se manifesta acest terorist ca iata a bagat spaima intr-o lume intreaga care se ingrozeste de mafia politica si de teroristii ce au pus mana pe putere in Romania.
Discretule care urli la lumea buna a Europei, afla ca noi romanii doar cu doua lucruri ne-am ales dupa revolutia din decembrei 89.
Unul  este disparitia granitelor cu Occidentul, adica Uniunea Europeana, si celalalt este Libertatea noastra.
Doar acestea doua sunt beneficiile, restul sunt probleme.
„Discretule” de la Cotroceni, noi poporul nu dorim ca tu sa fii nici presedinte de Senat si cu atat mai putin de tara si daca tu de acolo de unde te-ai cocotat in urma unui puci, adica a suspendarii a ce a mai ramas din statul roman, daca tu ai ajuns acolo furand si cele doua mici bucurii si impliniri pe care aceasta tara umilita le mai are, iti spun ca vei mai injurat si mai blestemat mai tare decat Iliescu si Roman.
Daca astia din Europa ne vor inchide granitele si ne vor trimite acasa din cauza dementei si prostiei fara margini de care dai dovada, te asigur ca te va ajunge din urma mania acestui popor.
Teroristule „discret”, nimeni pana acum nu si-a permis sa fure chiar statul cu totul.
Au furat totul dar nu le-a trecut prin minte sa fure chiar statul, sa confiste chiar statul cu ce a mai ramas.
„Discretule” care ne ameninti Libertatea si aceasta apropiere fireasca cu tot ce are mai bun aceasta planeta, Europa adica, pleaca de acolo cat mai repede pana nu ne vei ingropa de tot.
Nimeni nu te-a ales, nimeni nu te vrea.
Esti in ochii nostri o oroare.
Daca tu iti imaginezi ca noi romanii dam vreun ban pe inconstienta ta asociata cu mafia psd-ului care a promovat politicieni si primari veritabili mafioti si gangsteri, in comparatie cu cei care conduc intreaga Europa si intreaga lume, trebuie sa fii nebun.
Datorita desfranarii voastre in privinta hotiei si devalizarii statului, romanii au batut Europa in lung si in lat si le-a placut sa o cunoasca si sa o inteleaga.
Daca tu „discretule” ne vei fura si Europa dupa ce ati furat absolut totul, daca tu ne vei fura si Libertatea amenintand televiziuni si ziare, blestemele tarii te vor ajunge in curand.
Eu iti spun ca romanii abia acum vad ca aveam un presedinte normal si mergeam pe un drum bun.
Multumim voua dementilor ca ne-ati revelat acest lucru prin inconstienta voastra fara margini.
Plecati cat mai repede de la putere si dati inapoi statul romanilor.

Semnat,
Un intelectual care lupta sa educe inclusiv spiritual tara in care s-a nascut si pe care o iubeste sincer, la fel cum iubeste intreaga lume! 
Un roman care a fost martor constient a tot ce s-a intamplat cu Romania de dupa Revolutie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu