19 august 2012

Avertismente si sfaturi pentru Dan Diaconescu


Inainte de orice primul sfat este sa il aduci repede pe Tudor Barbu din concediu altfel, daca vei continua  sa faci glume cu Striblea si Dragoteasca pe teme Justitiei nu o sa mai iei nici 10% la toamna.
Basescu e victima acum, si daca Doamne fereste CCr nu invalideaza in cateva zile Referendumul asta o sa aduca procente fabuloase noii aliante de dreapta care tocmai se face. 
Sa le luam pe rand.
Becali a castigat un mandat de parlamentar european cu cele cateva zile de puscarie.
La fel si tu ai castigat o mare simpatie si daca , ca si becali, o sa incepi si tu sa te intorci impotriva Justitiei,  poporul , care pana acum te-a inteles, nu o sa mai continue cu aceasta ingaduinta.
Pai acum cand in sfarsit Justitia are sansa sa intre in istorie, cum a si intrat deja cu arestarea lui nastase, vantu si a celorlalti si mai ales prin posibila a arestare a celor care ne dispera de cateva luni de zile cu aceasta lovitura de stat, deci acum cand se intampla asta, tu incepi sa te dai cu RTV si Realitatea, s-au dus procentele tale. 
Danut mama, suna-l pe Tudor Barbu.
Pai acum cand ies la iveala furturile fara numar de la referendum, legaturile cu interlopii ale gastii asteia de hoti, mincinosi si tradatori de tara care este usl ul, ti-am zis, nu e momentul sa te dai ci Striblea care iti taie imediat vorba ce amintesti ca Ponta si interimarul discret sunt liderii in acest moment ai acestor mafioti care sunt in stare sa desfiinteze chiar ce a mai ramas din statul roman numai sa scape ei de dosare. 
Si tot aseara am sesizat ca si tu lupti impotriva Justitiei...
Ei bine, tara de aceasta data e cu Justitia, e cu Basescu si, e cu Kovesi.
Tara aplauda cum iese la iveala impostura acestor nemernici care vor sa duca tara de rapa si la disperare , numai sa scape ei.
Cine vrea sa castige voturi, sa faca ce fac eu, adica vointa lui Dumnezeu, sa aiba atitudinea mea.
Sa spuna adevarul.
Iar adevarul este Dane ca ma razgandesc chiar si eu in privinta ta daca vei continua pe acest drum. 
Unde e Tudor Barbu?
Sfatuieste-te cu el si asculta de mine.
Eu si cu Barbu suntem mai mult decat toti ceilalti de pe langa tine, mai mult decat ala din Braila care vrea sa devina ministru de interne si mai mult decat astalalt cu emisiunile cu medicina naturista. 
Tu in aceste zile nu mai cresti, dimpotriva. 
Tara acum e cu Basescu si vrea sa ii vada in grooapa pe acesti nemernici de care nu mai scapam de 22 de ani.
Cum o sa tina tara cu infractorii?
Puţin ii pasa tarii daca pe langa acesti nemernici e anchetat si un ziarist ca Sorin Rosca Stanescu, care nu e asa simpatic celor multi.
Ti-am dat sfatul si avertismentul cel bun, e treaba ta ce faci.
Se va vedea ca sunt o consilier maiastru...
Dar tu asculta de Tudor Barbu daca de mine nu asculti...
Ah, si fi atent ca salvarea noastra acum vine de la Justitie si de la Europa.
Nu ne poti salva tu singur, mai ales acum ca o iei pe aratura...
Tara iubeste aceasta Justitie care ar putea sa puna capat furtului voturilor si care ar putea sa ii bage la racorare pe toti astia care, aminttesc, dispera tara de cateva luni...
Indiferent de ce spui tu, ce se intampla acum o sa aduca voturi masive aliantei de dreapta care se va face si cu care ma gandesc serios sa votez si eu.
Aminteste-ti, justitiarul acum, s-a dovedit, este Basescu...
Aceste sfaturi vin de deasupra, de la Domnul, si ele sunt adevarata si reale.
Facem politica lui Dumnezeu si in curand se  va vedea asta, se va vedea ca am spus inca din 2009 ca Iisus il sustine pe Basescu...
Si Iisus va arata si arata ce inseamna sa fii sustinut de El...
Amin, glorie tie Doamne! 

PS:  Tara a vazut ca numai Europa ne mai poate salva si tara a inteles ca Europa a comandat ca Justitia sa functioneze. Basescu e doar o unealta care a indeplinit acest ordin. Chiar si numai pentru asta merita sa fie iertat de toate greselile facute. 
Hai cu Justitia, hai cu purificarea! 

2 comentarii:

  1. Da, nu-mi place nici mie ca Dan Diaconescu se afiseaza pe ecranele RTV si a Realitatii, dar cred ca se da si el bine pe langa ei ca sa nu-l mai atace si aceste televiziuni , care acum parca au lasat-o mai moale cu atacurile la adrea celorlalti.
    Nu prea ma uit eu la stirile lor, dar mai dau din intamplare peste ele.

    Luni (20 aug.) apare si Tudor Barbu care a fost in concediu 2 saptamani.
    Emisiunea realizata de el, este singura pe care o urmaresc ,in rest, unul sau daua seriale coreene.
    Nu ma uit la stiri , la minciunile lor, ca sa nu ma enervez si ....sa-mi scad vibratia.(ha! ha! ha!)Fac si eu haz de necaz.
    Si eu sunt cu DD si am sa-l sustin indiferent ce face si unde apare.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Lumea ar fi minunata, un paradis, daca oamenii ar respecta cele 10 porunci, sau Yama si Niyama, daca nu ar fi hoti, oameni needucati si fiinte egoiste sau rele.
    Mi se pare interesanta preferinta ta fata de coreeni, si vine in intampinarea valului de infratire cu care Dumnezeu imbratiseaza lumea.
    Am vazut ca in anglia exista deja multe familii mixte, albi si negri si o sa fie la fel de interesant si acest amestec cu orientalii...:)
    Sa cautam statisticile sa vedem cati suntem in aceasta lume, albi, negri si galbeni...:)

    RăspundețiȘtergere