24 august 2012

Texte asa-zis profetice


Domnul ne-a revelat prin marele sau scrib Jacob Lorber, mai mult decat prin toti sfintii crestini ai celor 2000 de ani la un loc.
Printre mii de revelatii si dezvaluiri, una dintre cele mai importante este aceasta despre structura lumii de dincolo, revelare care incepe sa fie facuta amanuntit chiar si prin Swedenborg.
Asadar ni se spune ca in Imparatie exista trei mari nivele.
Cel mai inalt unde urca numai cei desavarsiti, asa cum este Iisus sa spunem, cel de mijloc unde urca cei care fac voia lui Dumnezeu in proportie de cel putin 66% si cel de jos unde urca cei care fac voia Domnului in proportie de cel putin 33%.
Ce nu trece de 33% se ia si se arunca...
La fel, putem sa extrapolam aceasta grila la analiza textelor care se doresc profetice si sa spunem ca cei care pretind astazi ca ar primi mesaje de la Dumnezeu se pot imparti printr-o departajare asemanantoare.
Mai nou, prietenii nostri, catolici mai ales, sunt foarte incantati de ce ni se traduce pe acest site si spun ca ar fi acolo mesaje si profetii: http://avertisment.ucoz.com/index/0-2
Ei bine, aceste mesaje nu trec de grila celor 33% si astfel nu le putem lua in calcul.
Se vede foarte limpede, pentru cine are ochi sa vada, ca majoritatea ideilor de acolo nu sunt profetii ci sunt un rezultat al unui fel de brainstorming cat se poate de uman.
Desigur am intalnit idei care nici macar mie nu mi-au trecut prin cap, care am intors profetiile si posibilitatile lor de manifestare  pe toate partile.
Ca sa spui ca ultimul papa ar fi profetul mincinos, mi se pare ca trebuie sa ai o minte foarte pervertita care numai mintea unui profet nu poate sa fie.
Mult mai importante mi se pare profetiile acestui Malachia, Profetia papilor mai exact, care iata ca in curand vor putea fi verificate chiar de noi, deoarece cu siguranta vom prinde pe urmatorul papa si chiar vom trai mai mult decat el. 
Dar nu ne mira atitudinea acestor catolici care pretind ca Iisus si Fecioara ar vorbi acolo, dar, atentie, nu il recunosc pe Iisus in Lorber si nici in alte mari semne contemporane. 
De aceea am spus si spun, cu greutate vom gasi minti luminate prin biserici, cu exceptia celor care au ranguri foarte inalte si care desigur ca sunt la curent cu tot ce se intampla in lumea asta si care in general sunt inspirati si sustinuti de Dumnezeu.
O elucubratie mai mare decat aceasta ca ultimul papa sa fie profetul fiarei nu cred ca a trecut prin cap cuiva.
Tot ce e tradus din aceasta asa zisa revelatie suna de parca ar fi compilat de acel anonim care tot venea el aici la noi sa ne vesteasca nu stiu ce. 
Intr-adevar bisericile sunt pline de oameni cam saraci cu duhul.
Numai ei ar putea sa ia de bun ce scriu cartile bisericiesti.
Si inca acestea catolice tot mai au un nivel spiritual si intelectual, dar ale noastre ortodoxe sunt o adevarata sminteala...
Daca te duci la o taraba din asta ortodoxa si deschizi la intamplare cateva carti, ar trebui sa incepi sa te crucesti mai ceva decat de politica smintita a usl-ului.
Ce am putea de altfel cere unei biserici care mai nou doreste ca singurele lumanari acceptate sa fie cele produse de ea, la fel si icoane si inca in curand vor spune ca nici un mort nu va avea liniste pe lumea cealalta decat daca va fi desigur ingropat in cimitirele patriarhiei...
Aceste biserici vechi nici macar nu mai pot fi reformate.
Dar ele au rostul lor pentru ca nici cele mai noi nu sunt prea departe de acestea, diferenta fiind doar ca au scos obiecte din cult, in rest nivelul spiritual e aproape acelasi.
Marea majoritate a protestantilor contemporani sunt la nivelul Cresteti si va inmultiti.
Atat au retinut ei din toata Biblia, asta e ideea forta sub care se desfasoara existenta lor.
Ceea ce nu e neaparat foarte rau.
Dar diferenta dintre niste oameni care se inchina in fata unor icoane si cei care se inchina in fata unei carti cu cruce pe ea, nu e atat de mare.  
Multe sminteli in aceste texte care raman anonime.  
Prostia celor care compileaza aceste mesaje sare in ochi dupa cateva paragrafe.
Probabil ca sunt catolici, dar sa  pretinzi ca Fecioara si Iisus s-ar vaita ei acolo in cer cum ca biserica lor preferata ar fi prigonita pe pamant... 
Cat de dus cu pluta sa fii incat sa spui despre biserica cea mai bogata de pe pamant, care domneste peste mari si tari, care are bogatii fabuloase, servicii de informatii si multe alte instrumente in aceasta lume, cum sa spui de aceasta organizatie care va ramane la fel de puternica cat lumea nu se va schimba radical, ca va fi prigonita?
De bine de rau, mesajele de la Nusfalau trec peste acest prag de 33 %.
La fel si cele ale JNSR care sunt peste Nusfalau, la fel si ceilalti.
Dar putine si din acestea trec peste pragul de 66%.
Bunaoara Biblia o putem incadra undeva pe la 80, 90% mesaj divin autentic.
Vreau sa dau une xemplu concret pentru cei care cred ca orice li se pare lor ca zboara s-ar putea si manca. 
Bunaoara VassulaRyden vorbeste ceva despre Rusia, care se va trezi si nu stiu ce va face, spiritual si bun.
Rusia nu se va trezi decat numai dupa ce va intra in ascultare fata de Romania, decat numai dupa ce va intra in cooperare deplina cu Romania.
Noi vom trezi Rusia la viata spirituala a acestui nou mileniu spiritual.
Iar voi care nu aveti ochi pentru Adevar iata ca Dumnezeu vă lasă pe mâna  unor texte care vă corespund, care au doar apartenta Adevărului, asa cum si voi aveti doar in aparenţă Cunoasterea si Lumina.
Desigur va puteti salva cu Iubirea si Umilinta.
Totusi Prezenta lui Iisus si a Cerului in aceasta lume se amplifica cu fiecare zi si schimbarile chiar planetare sunt evidente cu fiecare zi. 
Iata ca pana si viata politica este revolutionata si purificata de aceste mici caracatite ce sug bogatia tarii si o acumuleaza in conturile lor.
Ei bine o astfel de lupta, o astfel de revolutie, are loc la nivelul intregii planete. 
Asteptam sa cada dictatura si in Coreea de nord, unde chiar e necvesar sa se intample asta, numai ce privesti chipurile uscate ale acelor oameni si te apuca mila, stiind ca la cativa kilometri conationalii lor din sud se lafaiesc in rasfatul ultimelor descoperiri stiintifice si materiale. 
In IRan lucrurile stau un pic diferit.
Am vazut ca presedintele acestora e un om normal, care gandeste, care are un suflet. 
Lumea musulmana poate fi si moderna si civilizata, vezi Dubai. 
Eu nu cred ca Iranul daca reuseste sa obtina bomba atomica o va arunca peste evrei...
Nici macar talibanii nu cred ca ar arunca o bomba atomica daca ar avea-o, peste nimeni...
Ceea ce vreau sa spun este ca se poate negocia cu acest presedinte al Iranului. 
Iranul poate sa devina o tara civilizata, moderna, poate sa calce pe urme Dubaiului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu