25 august 2012

Umor fin francez...


S-a descoperit o noua specie de dinozaur pe care prietenii francezi, deorece se inrudea cu o specie descoperita in tara Hategului, au denumit-o Dinozaurul Tigan...
Evident ca are legatura cu situatia in care i-au adus tiganii romani...
Numai ca nu exista tigani romani, sunt tigani in toata lumea si nu ne putem asocia cu orice alta etnie care ne vorbeste limba.
Daca francezii au importat de la noi genii culturale mondiale,  pot iata sa importe si lucruri mai putin placute, dar cu care nu ne identificam. 
Nu sunt ai nostri.
Ei stiu asta si am vazut ca o mare parte dintre ei s-au hotarat nu numai sa se declare romani la referendum dar chiar sa devina romani.
Sa se imbrace ca romanii, sa traiasca ca romanii, sa gandeasca asemenea  romanilor.
Sa se spele, sa isi imbrace frumos copii si sa ii educe.
Foarte bine, asta e calea.
Undeva in viitor pe acest pamant va exista o singura umanitate, care va vorbi o singura limba comuna, care va simti aceasta unitate. 
Salutam acest umor inspirat al oamenilor de stiinta francezi,  elita stiintifica a planetei nu poate decats a fie admirata si sustinuta! 
Aceasta mica planeta are o mare cultura spirituala, are valori si varfuri uluitoare.
Noi toti trebuie sa devenim cetateni palnetari cultivati asimiland istoria, cultura si stiinta planetare , valorile universale.
Asa cum o fata din aceasta etnie a putut sa ajunga sa studieze la Sorbona, e cazul ca tot clanul sa fie intitutionalizat, bagati la dus, educati, imbracati...
Vine sfarsitul tuturor clanurilor, mafiote sau politice...
Bye, bye PNL...
Tyranosaurus gypsy, ceva de cenul asta ...:) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu