9 august 2012

Unde sa mergem noi, romanii?

Stim, in politica si in fotbal, fiecare are ceva de spus.
Ceea ce e foarte bine.
Dar daca analizam lucrurile serios vom vedea ca noi, Romania, nu avem deocamdata unde sa ne ducem, intr-o alta directia decat aceea in care déjà mergem.
Se spune ca exista la nivel mondial o organizatie a statelor nemasonice cum ar fi Rusia, China, Brazilia, India, si mai nou, iata, Argentina, care si-a recuperat indepedenta politica si economica.
Oricat de rea ar avea masoneria imaginea in Romania, trebuie sa observam ca nu ne-am duce in niciuna din aceste tari despre care se spune ca nu ar fi conduse de masoni.
Asadar, dupa cum aici am mai aratat, Dumnezeu se afla deasupra tuturor fortelor politice ale acestei lumi si, pentru binele tuturor, pastreaza acest echilibru al fortelor.
Mai mult, toate fortele, inclusiv cele infernale, sunt la dispozitia lui Dumnezeu si El se poate folosi chiar si de ele spre a ne oferi lectii.
In plus, trebuie sa stim iata, Dumnezeu ne-a aratat asta, ca nu exista nici o forta absoluta pe pamant care sa nu fie la randul ei controlata de o alta superioara.
Dumnezeu a trimis inainte iata mai multe civilizatii extraterestre care sa vegheze ca Pamantul sa nu iasa de pe orbita...
Asa cum noi suntem supravegheati de UE si Nato sa zic, la fel si acestia sunt indeaproape monitorizati de extraterestrii.
In fapt, fiintele care au puterea de decizie la nivel mondial nu sunt asa multe, sunt cateva sute.
Aceste cateva sute sunt indeaproape monitorizate si, se spune,  cele mai rele dintre ele au primit avertisemente directe de la extraterestrii ca vor fi realmente mutate din acesta lume daca nu renunta la planurile lor diabolice. Si nu vrea nimeni sa mearga la inchisoare pe planeta X din galaxia Y la care nici un telescop nu a ajuns vreodata...
Acele planuri diabolice le stim,  injumatatirea populatiei pamantului, otravirea ei, tinerea in intuneric, mintirea si inrobirea ei...
Ei bine, acestia care conduc pamantul, fie ei si masoni, Iluminati sau evrei, au pe agenda să dezvaluie lumii ca civilizatiile extraterestre exista si, mai mult, sa realizeze contactul official cu acestea.
Numai ca acestia inca nu vor.
Stim, ei aveau alte planuri, cu orase subterane, etc...
Numai ca nu au incotro.
Asa cum ei integrezeaza lumea in aceste organizatii suprastatale, ceea ce nu este rau, la fel si noi pamantul trebuie sa intram in aceste organizatii supra-planetare, chiar galactice.
Asa cum noi Romania avem o agenda, sa scapam de coruptii astia care iata dau lovituri de stat ca sa scape ei de justitie, la fel si Pamantul are o agenda pe care trebuie sa o respecte.
Si in aceasta agenda exista acceasta uniune planetara.
Ea este buna, cu conditia sa fie facuta pentru binele celor multi si al intregii umanitati.
Asadar nu trebuie sa dam prea multa atentie teoriei conspiratiei.
Dumnezeu vegheaza si El doreste ca UE si Nato sa fie modificate din interior, sa ajunga in slujba celor multi si nu a celor putini.
Astfel nu e cazul sa facem deocamdata aliante nici cu ucraina si nici cu rusia.
E bine unde suntem si a deveni un stat al Europei, un fel de judet al ei, este cea mai buna directie pentru moment.
Daca apoi vom reusi sa ne afirmam, cu atat mai bine pentru noi si pentru intreaga umanitate.
UE si Nato sunt si vor fi bune iar noi trebuie sa le cerem ajutorul pentru ca Romania sa isi revina economic, sa scape de hoti, etc.
Bunaoara, pentru ca tot nu reusim sa facem ceva cu fondurile acelea europene ar trebui sa cerem ca mai multi specialisti din Europa sa vina si sa faca pentru noi planuri de dezvoltare... 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu