1 septembrie 2012

Basescu, cel mai legitim Presedinte al Romaniei din toate timpurile


Traian Basescu este si va singurul presedinte al Romaniei care a fost votat de 4 ori pentru doua mandate si astfel este cel mai legtim si mai reprezentativ Presedinte pe care Romania il poate avea in acest moment. Este cu mult peste Iliescu si Constantinescu.
Nici nu poate fi vorba de nici o demisie.
Trebuie sa lupte impreuna cu noi aceasta lupta uluitoare impotriva mafiei care a cuprins aproape toate partidele politice.
Asa cum a castigat in 2004 si apoi in 2008 si in 2009, la fel trebuie sa castigam si acum.
Prin orice mijloace trebuie sa castigam aceasta lupta care este lupta pentru noua fata a Romaniei, pentru renasterea ei in Europa, lupta ce au visat-o strabunii pentru destinul acestei tari. 
Am scapat de un nebun, vom scapa si de al doilea.
Trebuie sa scapam si de acesti infractori care isi cumpara locul in parlament pentru a scapa de Justitie.
Aceste parlament si acest guvern nu sunt legitime deoarece nu sunt rezultatul unei majoritati votate de cetateni.
Nu se poate, sub nici o forma sa demisioneze la presiunea acestor nemernici.
Traian Basescu este adevaratul justitiar al Romaniei, cel care iata a fost la un pas sa moara cu hotii de gat dupa cum Vadim spunea despre sine.
Dupa 2000 de ani apare in istoria Romaniei un nou Traian care integreaza Romania intr-o Europa ce este si  va fi o putere mondiala, o Europa ce va conduce lumea.   
Acum suntem iarasi singuri impotriva tuturor.Vom duce lupta cea mare, o lupta istorica si anume ca Usl-ul + Dan Diaconescu sa faca sub 50% dupa repartizarea voturilor.
Pare greu, da pare foarte greu, dar il avem pe Iisus de partea noastra si prin Iisus avem intreg Cerul si il avem si pe Dumnezeu. 
Nu se poate sa nu scapam de acesti infractori, de acesti infernali de acesti mincinosi fara margini, de aceste orori in ochii oricarui om lucid. 
Acum in Europa, in Romania, lupta dintre Democratie si banditism nu poate fi castigata de hotii si comparatorii de voturi.
Trebuie sa ii invingem si ii vom invinge.
Va fi o lupta istorica ce va fi studiata de catre toti elevii si studentii viitorului.
Cum a scapat Romania de comunisti, hoti si mafioti, cum Basescu a impus in Romania Justitia si a participat la nasterea Romaniei post moderne, Romania viitorului. 
Hai Basescu, te iubim si te sustinem, ne rugam zilnic pentru Presedintele tarii si pentru tara.
Noi astia care nu suntem nici masoni si care nici nu furam si care credem ca Tatal este cu noi si ne aude rugaciunile, ne rugam acum si tinem austeritati si facem sacrificii pentru tara.
Poate il vom convinge si pe Dan Diaconescu sa ni se alieze daca va fi nevoie...
Faceti odata alianta aia si dati-i un nume.
Printre altele eu sunt singurul care am spus ca Traian Basescu va intra in istorie ca un erou... 
Nu numai ca Basescu nu trebuie sa isi dea demisia dar ar fi bine sa ii putem cumva prelungi mandatul... 
Sa traiasca socru mic, din inima, pentru cel care a incercat sa schimbe destinul Romaniei si si-a pus in joc chiar viata! 
Hai Basescu, nu te lasa! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu