5 septembrie 2012

Revolutia borfasilor


Asa a numit un ziarist inteligent aceasta agresivitate impotriva statului roman a infractorilor implicati in politica . Numele lui e Dan Tapalaga.
Cei cu dosare penale au organizat un puci si nu s-ar da inapoi sa mai organizeze inca unul.
Statul roman inca este in mare pericol iar salvarea se pare ca nu poate veni decat prin votul natiunii. 
De aceea va indemn pe toti sa faceti campanie impotriva acestor inconstienti care isi folosesc televiziunile ca arme impotriva propriului stat. 
Iata ca Basescu a avut dreptate atunci cand a introdus televiziunile printre elementele care atenteaza la siguranta statului.
Ce trebuie sa le spuneti oamenilor:
1.       Basescu are mandat de 5 ani pana in 2014 si este illegal si nedemocratic sa fie suspendat.
2.      Bunastarea tarii , buna functionare a economiei, cresterea salariilor si pensiilor sunt in mainile USL si nu ale Presedintelui.
3.      USL a ajuns reprezentata mafiotilor, infractorilor cu dosare penale care se folosesc de aceasta putere politica pentru a incerca sa subjuge Justitia. Acest lucru cred ei ca se poate face prin inlocuirea celor doi procurori, procurorul general Kovesi si procurorul sef DNA, Morar.
4.      Pentru ca USL sa puna noi procurori acestia trebuie sa fie aprobati de catre CSM – Consiliul Superior al Magistraturii si de catre Presedinte, adica Traian Basescu, acesta fiind motivul pentru care aceste doua institutiii sunt atacate fara precedent mai ales pe Antena 3. 
5.      Aratati oamenilor ca Antena 3 , Realitatea si RTV au devenit televiziuni de partid ce nu fac altceva decat sa atace statul pentru ca aceasta revolutie a borfasilor sa reuseasca.
6.      Aratati oamenilor ca aceste televiziuni sunt conduse de cei care sunt alergati de Justitie: voiculescu, vantu, fenechiu etc
7.       Uniunea Europeana si America sunt impotriva acestor infractori care au cumparat parlamentari pentru a schimba majoritatea parlamentara.
8.      Acest fapt poate sa duca tara in sapa de lemn si chiar sa o distruga  deoarece banii nostrii vin de la acestia.
9.      Aproape toate partidele politice sau cel putin segemente din inetriorul lor s-au intors impotriva Presedintelui si Justitiei deoarece Justitia a inceput sa urmareasca penal personaje din interiorul tuturor partidelor.
10.   Noi trebuie sa sustinem Justitia si Presedintele alaturi de UE pentru sansa unei Romanii noi.
Implicati-va in campanile si luminati si treziti oamenii, e in joc destinul tarii noastre si daca acesti borfasi vor ramane la putere ar fi mai dezastuos decat au fost Mineriadele.
Implicati-va si luptati pentru tara, pentru Democratie, pentru Libertate!
Poti sa citesti aici articole de Dan Tapalaga: http://www.hotnews.ro/articole_autor/Dan%20Tapalaga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu