29 noiembrie 2012

Care sunt cei mai periculosi antichristi?


Cei mai periculosi antichristi sunt cei care invoca prin ritualuri infernul.
In acest sens, masoneria a devenit o sinagoga a satanei, deoarece acolo, in ultimele cateva sute de ani, aceste initieri in incantatii infernale si in modalitati de a lucra si coopera cu demonii au cunoscut o extraordinara inflorie.
Ii multumim lui Oreste pentru ca ne-a confirmat aceste dedesubturi, el pe blogul sau vorbindu-ne si de Baphomet, iar in emisiunile sale invitand asa zisi experti in demonologie...
Oreste, fii spionul luminii in masonerie... 
Intr-adevar cartile anti Oculta vorbesc  despre aceste ritualuri prin care se invoca duhul infernului sau pe satana insusi.
Sa ne amintim ca atunci cand turnurile gemene au fost lovite, George Bush se afla in fata unor copii tinand in mana o carte dar inversata, asa cum si pentagrama au inversat-o transformand-o in simbol al infernului
Intr-adevar se spune ca a fost o inscenare si un astfel de ritual satanic acolo, acele mii de oamenii din turnurile gemene fiind aduse ofranda infernului. 
Iata, acestia sunt cei mai periculosi antichristi, cei care iau vieti, cei care ucid si cei care frecventeaza aceste sinagogi ale infernului.
Cum a intrat cultul infernului in Masonerie?
Iata o ideea la care nu am reflectat pana acum. Putem sa il intrebam pe Iisus.
Masoneria a fost deturnata si isi va gasi sfarsitul exact datorita acestor initieri demonice sau satanice.
Tocmai datorita unor astfel de politicieni, pe langa care s-au strans veritabili talhari(acesti talhari si ei desigur ca sunt antichristi tocmai datorita actiunilor lor), a ajuns Romania unde a ajuns.
Daca esti patriot, mori precum polonezii in acel avion... 
Sau te lupti cu ei precum Basescu...
Bravo Base, o sa intri in istorie... 
Toti masonii fornaesc cu disperare impotriva ta, fmi-ul si el te-a incoltit, kgb-ul nu mai putin, iata profilul unui erou care trebuie sa lupte cu toate dihaniile acestei lumi deodata... 
Ne incredem in ceea ce Iisus ne-a spus si ne-a promis , inclusiv in legatura cu Presedintele, inclusiv in legatura cu viitorul tarii noastre. 
Straduiti-va sa ramaneti in iubire, pentru ca Iubirea este energia prin care Dumnezeu se manifesta cel mai adesea.
In iubire si binecuvantare.

2 comentarii:

  1. Interesant articolul!Imi place foarte mult blogul tau!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur foarte mult, iti multumesc, si al tau este la fel de frumos, imagini si texte deosebite ai acolo.
    Ma straduiesc sa scriu din inspiratie iar inspiratia o obtin prin rugaciune zilnica si alte tehnici si exercitii spirituale.

    RăspundețiȘtergere