29 iulie 2013

Profetiile despre Romania ale Babei Vanga (II)


Daca intr-adevar Baba Vanga are dreptate atunci ACELA nu poate fi decat Ramana Maharishi.
Abhinavagupta nu are decat sa ramana in mijlocul demonilor si sa se lupte cu ei pana la sfarsit iar Ganapati Muni este totusi discipolul lui Ramana Maharishi. 
Asa ca ACELA ar putea sa fie acest mare sfant, acest Titan al spiritualitatii.
Nu ne ramane decat sa mergem sa cautam prezenta acestui mare sfant si sa ne lasam calauziti de gratia lui Dumnezeu. 
Intr-adevar acestia au ajuns la mari realizari spirituale si pot fi lideri spirituali planetari.
Faptul ca toti trei s-au nascut si au ajuns din nou la Dumnezeu in Romanaia ne arata ca profetia Vangai se poate realiza.
Cei doi ar putea fi si cei doi martori...
Ma gandesc la aceasta deoarece Hristos a spus foarte clar ca totul, judecata si INTOARCEREA LUI, vor avea loc pana sa se implineascca 2000 de ani de cand El a vorbit despre toate acestea.
Asadar totul va trebui sa aiba loc pana in 2030.
Ori cei doi martori evident trebuie sa apara si sa se amnifeste ceva mai devreme, cu cel putin cativa ani.
Cei doi martori trebuie sa se manifeste cel tarziu pana in 2025. 
Adica in urmatorii 10 ani.
Vedem bine ca scenariul corespunde perfect celui apocaliptic.
Oculta isi da seama ca zilele ei sunt numarate si incearca sa faca acum tot ce mai poate face.
Stim ce incearca sa faca , nu mai trebuie sa repetam.
Anti-christii se zbat ca pestii pe uscat incerca sa dea lovitura de gratie Crestinismului si religiilor in general.
Vezi ce se intampla in grecia.
Evident ca nu pot sa faca mai nimic... Decat sa se judece pe ei insisi.

Iata a aparut chiar un timbru cu baba Vanga . :) 
Nu ne ramane decat sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne inagduie prezenta acestor mari sfinti si sa trecem cu bine prin ultima perioada a evenimentelor apocaliptice. 

“Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”

“Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!

In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”

Un comentariu:

  1. Persoana la care s-a referit baba Vanga si profetita de Secretul al treile de la Fatima, pentru care a venit in Romania cei doi pontifi este Domnul Jacky Larriman:
    http://jackylarriman.wordpress.com/descoperirea-secretului-de-la-fatima-pentru-papa-benedict-xvi-lea/

    RăspundețiȘtergere